Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dzērājšoferi pārsteidz policiju: Jāņu dienā aizturēti 124

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Artjoms
A
p.s. - kur tad tie visi video no jāņu pārbaudēm? pirms līgo kaut kā aktīvi interneta vidē parādījās video ar skaistām runām: mēs pārbaudīsim traļi vaļi.. tad seko video kur aiztur 20 auto.. a kur ir šī gada video? Zivtiņ saņemies!
Artjoms
A
Kopumā Jāņu dienā pārbaudīti 6622 autovadītāji kur tad palika tās skaidri reklamētās 20 000 alkometru trubiņas?
JOZUPS
J
TOPAS'U DARA ARII ANGLIJAA.
Sniper'sEye
S
Ed, ja tiek prasīts nekavēt nedzērājus, tas nemaz nenozīmē dzērāju atbalstu. Būtībā ar dzērāju ķeršanu apturēto nedzērāju skaitam nekāda loģiska sakara, -- vienīgi Edmudam Zivtiņam liekas, ka ir vērts par to lepoties. Pļāpa esi bezatbildīgs vai poētisks. Kur esi redzējis ceļu policistu, kas 1 minūtes laikā beigtu pārbaudi. Ceļu polcijas vecākais seržants Valentīns Pužulis, kad vispirms pieprasīju protokolu, 17 minūtes bļaustījās pa rāciju pēc kolēģiem, kuri atveda protokolus, kopumā procedūras laikā pārkāpjot 5 likumu un noteikumu punktus. Galu galā iemesls bija vēl dumjāks: CP vecākais serzants bija sajaucis logu mazgājamā škidruma smārdu ar degvīna un izelpas smārdiem. Ideja par atvainošanos viņam šķita nepieņemama: vārdu, uzvārdu, dienesta pakāpi un pārstāvamo struktūrvienību ar pūlēm nosauca vienīgi pēc tam, kad nācās piezīmēt, ka, zinot viņa dienest auto valsts reģistrācijas numuru kā arī ekipāžas borta numuru, nav sarežģīti uzzināt visu interesējošo.
jānis1.
j
Daudz (124) tāpēc, ka tauta nav paspējusi pierast pie paaugstinātajām atpirkšanās maksām. Bet braukt dzērumā, protams, ir stulbi.
ed
e
Šķiet daļa no komentētājiem šeit tieši un netieši atbalsta dzērājšoferus.. Piemēram man nekādus plānus policija izjaukt nevar uz 1 minūti apturot, lai pārbaudītu ar alkometru. Un pat slikta sociālā reklāma ir labāka par neesošu reklāmu.
bebrs
b
..Būtu jauki, ja kādi 100 no noķertajiem dzērājšoferiem, vainas apziņas dēļ sagrauzti, PAKĀRTOS, tādējādi APJĀJOT valsti un NEnomaksājot sodu ...Pārējie varēt masveidā sekot šim piemēram...
Higgins
H
tautai svētki Ziviei orgasms..nu man kontā ir 640 km..redzēju vienu ekipāžu pretim braucam pie Apes..un vienu ar moci no krumiem ārā lienam pie Olaines..
...
.
kapec policijai butu jadara kaut kas, lai stulbeni nenedzertos? varbut jaatnem katram pudele? pasiem galvas tikai cepures uzliksanai domatas? un apkartejie? redz piedzerusu soferi un noversas, lai pec tam neviens nevaretu parmest bezdarbibu
Metsasisu
M
Es pats esmu redzējis kā Ņujorkā policija izsēdina no autiņa dzērāju un uz vietas konfisxē mašīnu. Izjautājot policitus uzzināju, ka šo sodu ievedis pilsētas galva Rudijs Džuliano un ka policijas lēmums nav be pārsūdzams, ne grozams. Braucamais tiek pārdots izsolē un nauda - pilštas kasē. Neka labāks mav izdomāts! Dzērajiem - potenciāliem slepkavām - nost braucamo un šofera apliecību. Vienalaga vai tā personīga vai kāda kantors mašīna. Šajos Jānos izsolē nokļutu 124 mašinas - cik liela naidiņa butu pilsētas kasē. Policijai varētu nopirkt patruļas helikopterus.
Sniper'sEye
S
Es bedzeru un tieši tādēļ negribu, lai no manis Zivtiņš taisītu sava "čakluma" statistiku! Tāpat kā no pārējiem 16 000 nedzērāju. Bimbam, Tu laikam esi viens no tiem haltūrējošajiem CePešniekiem? Varbūt tad Kriminālpolicijai derētu ši pati taktika: tvarstīt visus pēc kārtas, varbūt kāds krimiķis ar' trāpās?!
bimbam
b
Tu pats vispar apjedz, kadas mulkibas runa/raksti!? Neesi dzerumu izgulejis!?
Sniper'sEye
S
Secinājums: šie bija nedzērāju ķeršanas svētki. > 21 000 godprātīgu, vismaz dzērumā pie stūres nesēdušos autovadītāju tika apturēti un kavēti. Viņiem taču bija arī pasažieri! Kad normālajiem cilvēkiem būs tiesības tikt neapturētiem. Izskatās, ka ar kavēšanu Zivtiņš savējiem organizē kukuļu, KORPUCIJAS, izdevības. A ko prasīt no policistu ierindas priekšnieciņa Zivtiņa, ja premjers Dombrovskis un finasu ministrs Repše kredītņēmēju un neatdevēju grēkus uzkrauj visiem nodokļu maksātājiem? Faktiski vis kārtībā: vergdvēseles to visu pacieš nekurnējot, tad jau šiem tā arī vajag! Vai ne? Varbūt tomēr vēl ir kāds, kam pietiek prāta nebraukt dzērumā, bet nepietiek, lai saprastu, kādēļ nedzērājiem nav tiesību braukt netraucēti?
Gita
G
Vairāk vajag kontrolēt un rezultāti būs;) Tā turpināt!
who cares
w
"SODU VAJADZEEJA DESMIT KAARSOT,TAD NEVIENS NEBRAUKS" === Nē, tad vnk visi dzērumā pieķertie zaudēs savus īpašumus, etc., labums no tā būs tikai paglupi smīnošiem anonīmajiem atturībniekiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas