Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Džeriņam par kukuļa piesavināšanos nosacīts sods un naudas sods

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Temidis Apokripalis
T
Kapēc ir trīs gadrīz identiskas notiesātā jurista bildes, bet nav nevienas citu procesā iesaistīto bildes? Labprāt redzētu to Gardu, pēc fizionomijas un grimases jau daudz var secināt. Citādi tiešām neko nevar saprast.
Kur ir zinja, kur patiesiba?
K
Kad jūs, pāgudrie komentatori, iemācīsieties DOMĀT un ANALIZĒT, tikai pēc tam bārstīt komentārus ... Palasiet rakstu -- tur nav informācijas, lai spriestu, kurs kam ko nodarījis! Tikpat kā tas Dž. varēja būt mēģinājis "uzmest" to G., kā pretējais variants -- G. sagāja ragos ar Dž. (visdrīzāk dēļ naudas sadales), un sagatavoja neģēlīgu uzbrukumu, iesaistot knābi. Vēl nav skaidrs, ko šajā epopejā darīja tie "vecie cilvēki" -- vai G. bija godprātīgs vīrs, kurš centās savu iespēju robežās palīdzēt "vecajiem ļaudīm", vai arī viņš ir nekaunīgs blēdis, kurš izvīlis tiem viņu vienīgo lielo mantu, kas palicis, un vēl nostučījis juristu -- h* viņ zin! No raksta nekas nav secināms! Diemžēl tas viss atkal liecina par žurnālistiku sūda provinces līmenī -- ja nav tikai "plika" ziņa, tad nav nopietnas izpētes, bet tā pati apgrābstītā ziņa, apkarināta ar tukšiem spriedelējumiem... savukārt -- ja ir analīze, tad tā ir vai nu tendencioza, vai nepilnīga. Katrā ziņā raksti un informācijas pasniegšanas veids ne sūda nedod notikumu patiesai izpratnei. Varbūt ka viss bija vienkārši -- teiksim, tā: Pilsonis G. visdrīzāk, sakāroja uzvārīties uz vecas tantītes vērtīgo dzīvokli, pieaicināja savu čomu juristu, tad viņi shēmoja, shēmoja, iebrauca auzās, sakašķējās, viens aizskrēja uz knābi un uztaisīja "zapadlu", otrs savā mantkārībā iekrita kā circenis, tagad sūdi vagā. Tikai nesaprotu, kāds kukulis -- vai tad tā saucamais žurnālists/e ir izpētījusi, kam tad pašvaldībā īsti gribēja to kukuli dot? Rakstā -- ne vārda par to. Tas jau nav svarīgi, vai ne? LETA sucks big time. Sorry.
guga
g
Advokāts Edgars Vācietis arī par tikpat lielas summas kukuli saņēma nosacīto sodu. Tagad turpina advokāta praksi, ņem kukuļus, bet daudz rafinētākā veidā. Viņu aprindās tā ir norma.
!!!!!
!
Savā laikā viņs bija TP jaunais un perspektīvais. TP viņam stipendiju iedeva, lai var nopirkt grāmatas juristu studijām. Nemaz tik sen tas nebija - tikai pāris gadu atapakaļ.
Viesulis
V
Ļoti labs sods kukuļņēmējiem - var turpināt kampt. Tāpat tiks vaļā ar nosacītu sodu un pāris procentu soda naudas no kampiena... Nožēlojami! Ķīnā šitādus liek pie sienas! Laikam, ja neatjaunos nāves sodu, šīs nelietības turpināsies...
Bezvārdis
B
Nesaprotu, kāpēc nosacīts sods? Ja tiesa uzskata, ka vaina nav skaidri pierādīta, tad jāattaisno. Savukār, ja tiešām vainīgs - jāliek reāls cietumsods. Bet te izskatās - varētu būt tā un šitā un tāpēc arī sodu iedot tādu pa vidam. Tas drīzāk izskatās pēc tā, ka vaina nebija pierādīta.
Pēcis
P
Kāpēc tikai nosacīts sods?
Juhans
J
Džeriņš ir Goda vīrs.
ciepa
c
Eh, tauta, kad Jūs sapratīsiiet, ka KNAB novāks visus, kas viņiem vai prokuratūrai traucēs... zinu to stāstu sīkāk un nevaru saprast uz kādiem pierādījumiem taps tiesas spriedums. Ceru, ka Edgars to pārsūdzēs un otrā instance viņu attaisnos.
jumors
j
Un jūs tam ticat? Lejnieku arī vajadzēja izēst no vietas un iespēlēja viņam to "kukuli"! Tieši tāpēc, ka Džeriņš ierīvēja nāsis amatpersonām, pēkšņi kļuva par kukuļņēmēju. Tos taču mēs neciešam, vai ne?
...
.
šim kungam karjera klasisksā izpratnē manuprāt nemaz nav bijusi... ar apšaubām metodēm pārstāvējis apšaubāmus klientus... šāds spriedums pat varētu celt viņa autoritāti zināmās aprindās :D
!
!
Zinu viņu. Cilvēks ar funktieri un spējām. Tik sāka vilkt pa kreisi jau laikos ar dzērājšoferu izpestīšanu no CP.
tinto
t
Tāpēc, ka viss tas stāsts izskatās baltiem diegiem šūts. Izlasi rakstu.
Kārlis
K
Kāda starpība, cik liels sods - tāpat karjera šim kungam ir galā.
Lelle
L
Redz kā!!! Parasts mirstīgais par 20 Ls ceļu policistam ķurķī tiek spundēts, bet te nosacīts sods par tūkstošu izspiešanu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas