Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Džeriņam piespriež divus gadus cietumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ZIrgs
Z
Beidzot..... gan jau no rūtainās saules principā izspruks (dabus beigās tāpat nosacīto), bet tas, ka bija pelnījis dabūt mizā - nu tur taisnība par 100%!!!
Arvīds Kalme
A
Tā iet, ja lauvu aiz ūsām rausta !
ZIN KO
Z
1)kasācijas kārtībā nevar pārsūdzēt tai pašai tiesai,bet gan tikai AT Senātam; 2)ja bija tikai paša klauna sūdzība par 1.instances spriedumu,tad apgabaltiesa 9.mēn.nosacīta soda vietā nevarēja iedot 2.g.čokā. Diena,domājiet,ko rakstiet un pieņemiet darbā labu korespondentu.
Gunars
G
Jāsaka tā ir bijusi saskarsme ar šo kundziņu. Negribas nevienam to novēlēt, arī ED, taču viņa augstprātība un iedomība ka viņš var nesodīti darīt visu ko vēlas ir novedusi tur kur viņš ir. Nevajag iedomāties Džeriņu par baigo šoferu aizstāvi, nu uztaisīja sev puika baigo PR sadabūja kašķīgus šoferus par klientiem un pelnīja naudiņu uz tiem, līdz pats ar mocīti ieskrēja vienam autiņam pakaļā. Menti gids kam gods nebija atriebīgi, pajautāja zēnam, nu ko puisīt vēl leksies, vai būsi mierīgs? ED nolika pie malas savu lepnumu un rimās mentus gānīt. Nezinu kā tur bija šajā lietā, bet ar saviem uzmetēja gājieniem viņš bija bēdīgi slavens. No otras puses, ja viņam būtu aizmugure un nebūtu sadomājies no sevis nezin ko, tad diezgan droši cietumā viņu neliktu. Tā ka no tāda viedokļa bišķi žēl puikas. Varbūt es kļūdos, bet mūžibas priekšā lai pārdomātu savu dzīvi tev Edžiņ tiešām nebūtu slikti kādu brīdi ķurķī pasēdēt. Ja ne citādi, tad profilakses pēc. Lai gan 2 gadi ir krietni par daudz. IMHO 6 mēneši būtu adekvāts termiņš.
zemietis
z
Šitais aktīvais un godīgais????? He,he! tad nu atcerēsimies kā šis izlīda. Savulaik bija tāds LB prezidents-Repše. Vienreiz puisis sasauca preseni un skaļi paziņoja ,ka šitais autoevakuātoru bezpriģels Rīgas ielās jābeidz. Situāciju izmantoja jaunais censonis Džeriņš , jo ātri pamatoja evakuācijas aizliegumu no juridiskās puses, sak nav tāda likuma, kas ļautu pārvietot jūsu kustamo īpašumu un kļuva par autobraucēju varoni.Par laimi Dž, Dome noraustījās un vilkt prom mašīnas aizliedza. Tā nu keks izbrauca uz ER muguras. Bet par šamā godīgumu!? kad citam juristam taujāju par ED lieiskajiem panākumiem tiesā, viņš atbildēja lakoniski-savējais tiesnesis.
xlr
x
Švaki, švaki! ja jau apelācija iedeva vairāk, kasācijā atliek vien pierādīt, ka kaut kas procesuāli nav ievērots. Cerēsim uz labāko. Šim džekam cietums nebūtu pareizs variants.
U2
U
..vai tik viņš nav ''uzmetis'' pārāk daudz CP (tos ar vienu rievu...)!!!!????
leo
l
advokātiem kā sugai īstā vieta ir aiz restēm . jo Lv lielāks bardaks ,jo lielāka varka , arī pārējie juristi kas domā likumus un strādā tiesā, prokuratūrā u.t.t. rī no tās pašas siles.
jumors
j
Vai jūs tos 2000x latus redzat- es ne. Un ļoti labi atceros, ar ko cilvēks izspīdēja no pūļa! Tas nav pirmais gadījums, kad pie mums izcūko aktīvus un godīgus cilvēkus. Man zināmi ļaudis arī mācēja teikt- atnāk pie Tevis uz iestādi, aprunājas, kad iet projām un tu krāmē papīrus- skat- aploksnīte! Nu- vienīgā izeja- aicināt kolēģi, lai apliecina, ka te tā ir un netiek piesavināta. Bet ja kolēģim greiza sirds, tad tik un tā nepatikšanas- un pierādi nu kaut ko!
Heh
H
Viss tipiski kā grāmatā par O.Benderu................................ārēja izrādīšanās un tad izdevīgā momentā laivā iekšā un bēg no šaha kluba biedriem:)
lauķe
l
Bet savulaik tik lieliski aizstāvēja šoferus pret ceļu policijas patvaļu......
Heh
H
Slikti jau tā smieties par cita neveiksmi bet nu ar vārdiem/solījumiem advokāts uz visam lietām meistars bet ar darbiem tā švakāk.Atstāj O.Bendera iespaidu:)
baca
b
Būtu kādu lielāku "zivi" noķēruši un reāli ietupinājuši! Svādāk miljonu grozītāji, tādi kā lembji, miķelsoni un citi - staigā apkārt, un te kādu par 2 200 LVL reāli grib ielikt aiz restēm uz 2 GADIEM!!!! Kur te saprāts, samērīgums un galu galā - godīgums?!
zemietis
z
No Gardas gan jurists saņēmis samaksu par juridisko palīdzību, lai izpētītu jautājumu par likumiem sociālās aprūpes jomā un iekārtotu sirmgalvjus pansionātā ---------------------------------------- Tā lūk juridiski pareizā valodā jāapzīmē termins, ko mēs zinām ar vienu vārdu-kukulis!!!!:)))
borcinsh
b
...pareiz ! ...bet par nozagtu vistu - 15 gadus !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas