Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Dziesmu svētkos mēs izjūtam sevi kā neatņemamu daļu no tautas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tā ja
T
Tie bļāvēji tiešām atgādina padomju laika 1.maija vai oktobra svētku aicinājumus,vajadzēja kautko asprātīgāku,katram kolektīvam kautko savu,mikrofonus uzstādīt tā lai būtu dzirdamas dalībnieku atbildes , dziesmas vai mūzika.
Abdula
A
Es arī tikai klausos Tv. Man tas bļāvējs drīzāk atgādina kurlu Bagdādes mujadzinu, kurš sauc ticīgos uz namazu, bet šamie nekādi nenāk... :))
FIsh Bone
F
Caur sidraba birzi gāju , ne zariņa nenolauzu,.... Kā nu tur Vairiņ bija ko?
Vecis
V
Sandris 12:27 . Piedodiet arī man, bet alķīmijas piesaukšana ir vai nu nezināšanas dēl izraisīts ,misēklis, vai pateikts ar nolūku, lai "caur puķēm" pateiktu, ka nekāda saskaņa nav iespējama. Tāpat kā nevienam alķīmiķim, nevienā alķīmijas laboratorijā nav izdevies sasniegt mērķi. Un ir sen jau pierādīts, ka tas nav iespējams. =============== Taisnība. Bet pulkstenis ta tikš.....
Žvingulis Jefiņš
Ž
Kaut arī no dažu komentāriem var just neapmierinājumu ar dzīvi tomēr domāju lielākā daļa latviešu dziesmu svētkus ustver kā tautu vienojošus svētkus,sevišķi tie kas ikdienas dzīvi pavada lauku sētās.Ja kāds neprot priecāties, pie ta vismazāk vainīga ir VVF,labāk padomājiet vairāk ejot uz vēlēšanām par ko jūs paši balsojiet,kā saskan jūsu ievēlēto deputātu solījumi ar darbiem,ja nesaskan 2.augustā visi uz referendumu lai varētu tādus kas nepilda solīto atlaist.
Daži TVNET komentāri
D
Lūk, kā Dziesmu svētkus vērtē musu modernā "jaunatne": Ojārs - Es esmu sašutis, ka pēc tāda pasākuma kā Knockout var turpināties tāds sūds, kā dziesmu svētki. Daudzi iedzīvotāji par to ir sašutuši. Normaals labs pasaakums ,ko nu rakstat tizlumus.Driizaak dziesmu sveetki nav nakas iipash,to vien prot kaa gaudot nevis valsti savest kaartiibaa aunu bars. uh - Ko taa muusu valsts baazh visiem ar speeku tos tizlos dziesmu sveetkus 100 gadi tie nav vajadziigi,valsts suudos shie tik dzied savu gaudojamoo. hehe - Visa pasaule reec par muusu Latvju pastalniekiem,kuri kaa klauni dejo un dzied aarzemniekiem par prieku bet pashi savaa valstii dziivo kaa ubagi:))) Ivars Pirms - Da tie dziesmusvētki ir kaut kāds pilnīgs idiotisms.... kaut kādi pidrillas un kazas lēkā ar smaidu līdz ausīm..... Kristīne - Man riebjas dziesmusvētki un es tevis pieminētajā sūda valstī nedzīvoju jau sen. Tas ir mūsu modernās izglītības sistēmas, masu mediju popkultūras propogandas un narkodīleru peļņas kāres rezultāts
Žuks
Ž
Nu beidziet apriet VVF vismaz šodien, un iedzeriet latvju alu, bāleliņi un sērdienītes. Varbūt tas kaut ko noskalos...
Smadzenu skalosana
S
Vaira ir profesionala psihologi, zin ko tautai teikt, zin ko tauta no vinas gaida, bet dara to ko pati izlemusi, tadel Saeimu neatlaida kaut ir bijusi iespeja. Nesaprotu,ja jau svetki ir, par nodoklu maksataju naudu, un vini veic tadufunkciju ka tautas saliedesanos, KAPEC TIE SVETKI NAV PAR BRIVU PASAI TAUTAI? Kapec kads vel veido no ta biznesu? Tas tik atspogulo pasreizejas situacija butibu--vai nav divaini ka valdiba iemanijusies tautas kulturu, vertibu pardot pasai tautai?? Ka saka kal naudu uz musu rekina,neatejot no kases.
lno
l
Kārtējais ķērcēju un vaimanātāju spiets:)
anonīmais šakālis
a
Ja nevarēja savas (vai tiešām?) tautas labā atlaist to simtgalvaino liekēžu baru, tā teikt, neizdarija savu tiešo darbu, tad būtu labāk izmantojusi iespēju paklusēt, nevis runājusi par augstākajām jūtām. Skatos, ka Jāņi tiek svinēti arvien pliekanāki, Dziesmusvētki arvien plakanāki, tradīcijas izzūd, tauta paliek apātiska! Nevar visu laiku sist pa galvu, turēt badā un gaidīt, ka te kautkas sublimēsies! P.S. Piekrītu Grantiņa kungam!
Una
U
Diemžēl jāizslēdz skaņa ,šie te sovjet stila skaļumi pilnīgi sabojā noskaņu, atceros uz ielas arī bija neciešami. Kurš to ievedis? Lai pārvērstu visu par karikatūru. Nesaprotami ,kāpēc diriģenti un deju vadītāji, kam tā ir visa mūža profesija, soļo blakus ģērbušies kā vasaras tusiņā. Izskatas kā svešķermeņi. Paldies tām skolām, kur jaunieši ir tautas tērpos. Pārējās audzina jauniešus ļoti dīvaini - ka var sevi Dziesmu svētkos izcelt kā x un y firmu t-krekliņu reklamētājus vai. .
bomzis
b
Dziesmusvētkos izjūt kā neatņemamu daļu, pārējā laikā dzīvo uz nodokļu maksātāju kakla.
L.Grantins H-86,LRTT
L
"Dziesmu svētki latviešiem vienmēr ir bijuši kā alķīmijas laboratorija, kurā top pārkausētas, sublimētas un šķīstītas atsevišķās individuālās apziņas,".... Tas labi pateikts. Tadas "vertigu padomu" devejas latviesiem vismazak ir vajadzigas....pienaks ta diena, kad latviesu tauta tevi no Latvijas padzis ar sudainu koku... .
arvis
a
Alķīmiskā ceļā pulksteni neiegusi... Ome izklakarējusi prātu. Drīz vēl piesauks arī rozenkreizciešus, širakainos miterānus un "savu dzīvi krūmos"... Lai atdod pulksteņus un brauc pie Širakija dzīvot pilī.
Aha
A
Zhel ka neatnemamu dalju no tautas politiki sevi izjut vienigi dziesmu svetku laika....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas