Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Dziesmu svētku estrādes lielā peļķe neesot būvnieku vaina

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Onjons
O
uz kurieni jāiet ar akmeni, iemetīšu
Sandris
S
Ko jūs visi te "šūmējaties"? Izlasiet uzmanīgi virsrakstu un , ja kāds var pierādīt, ka peļķi radījuši būvnieki, vienalga kādā veidā sabotējot tautas svētkus, vai čurājot, vai sanesot ūdeni improvizētos traukos, vai kā citādi, tad lai met man ar akmeni.
WALA
W
Ir mazliet smieklīgi pie regulāras ielu applūšanas teikt ka viss ir izrēķināts pareizi. Es protams saprot, ka ja visu nokrišnu daudzumu pa gadu izdala ar dienu skaitu gadā tad iegūst to ko iegūst. :(
Fizika
F
Es labprāt gribētu redzēt Dienas atmaskojošo rakstu par izsaimniekoto naudu, ja lietus nebūtu lijis, bet kanalizācija būtu uzbūvēta varbūtībai 1/100 000, nomainot visas trubas uz 4x resnākām.
Fizika
F
Hei, Dienas īsprātiņi! Tāda lietus laikā arī jebkuras pilsētas ielas pārvēršas par upēm. Barona iela, Krasta iela, Aspazijas bulvāris, Brīvības iela – viss pludoja. Mūkusalas iela, starp citu, arī. Tas ir pilnīgi normāli, neviens taču nebūvē notekas tādām lietus gāzēm, kādas gadās stundu gadā. Lūk tā būtu naudas šķiešana. Koncerts taču notika, ko jūs vēl gribat?
WALA
W
NU bet protams ka būvnieki nav pie vainas, viņi tak uz jumta nestāvēja un nečurāja visiem uz galvām tik ilgi līdz izveidojas "jūra līdz ceļgaliem". Viss ir saskanīgi, lai neteiktu ka pretīgi paredzami :(
kukainis
k
Vai ir piedzīvots, kad kāds tiešām būtu par kaut ko vainīgs? Pats atzītu savu kļūdu un rīkotos? Laikam vienīgais bija tas nelaimīgais Holšteins ar savu horizontālo taimkodu, arī piespiedu kārtā. Kastēns pajokojas, Demakovai lietus ir nepārvarama un neparedzama vara. Likumus, kas pēc tam teik apstrīdēti Satrversmes tiesā, ir pieņēmuši Dieva tā kunga eņģelīši vai past svētais gars?
Zane
Z
Ja cien. kultūras ministre uzdrošinās apgalvot, ka "gadiem nav tāda balta siena nolijusi...", tad rodas jautājums - CIK DIENAS GADĀ DEMAKOVAS KUNDZE ATRODAS LATVIJĀ? Pēc šadiem apgalvojumiem kā lai nešaubās, ka Ministru prezidenta argumenti, ka jāsamazina mūsu ierēdņu ārzemju komandējumi, ir pamatoti.
eta
e
Demagovai Demagovas valoda. Bet ko pozitīvistam padarīsi?
beta
b
Inflācija...
3 mlns
3
Sveiciens 9 mln no 3mln :))).
mur
m
Tam inženierim, kas šito visu projektēja, vajag par to olas noraut, nevis aizstāvēt. Ko, man tagad mēģinās iestāstīt, ka nevarēja paredzēt šitādu forsmažōru un ka viss darbosies kā piltuve nabaga muzikantiem uz galvas? Par LIELU naudu! Kamoon Jeļena, 21gs dzīvojam! Tauta nav duma.
WALA
W
NU kā lai to pasaka, mani vienmēr fascinējusi statistika, līdz ar to ir jautājums kā tiek definēts šis vidējais nokrišņu daudzums, ja kopējasi nokrršņu daudzums tiek izdalīts uz dienu skaitu gadā - super, tad man ir skaidrs kapēc ir regulārās problēmas ar lietusūdeņū aizvadīšanu visā Rīgā.
Jūtos vainīgs.....
J
...un nelaimīgs, ka ieskatijos "Dienas'" komentos. Tik zemiski, pļekstoši un dzīvnieciski aprejoši ir tikai laikam ....dzeltenai presei piederoši! Nu .... pūlis kaut kāds!
Žuks
Ž
Kāpēc 9 miljoni? Vecs mārketinga triks! Artbilde, jo tas ir lielākais skaitlis, kura uzrkstīšanai šāda veidā tiek izmantots tikai 1 cipars, jo 10 miljoni raksta ar 2 cipariem un tas neizskatās vairs vizuāli pievilcīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas