Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Dzintaram ir potenciāls kļūt par Latvijas prezidentu, domā Grūtups

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zelma Birzniece
Z
Grūtupam kārtējā kažoka maiņa ,gāja draudzēties SC,be tie viņ u atšuja nosaucot par kāŗklu krievu
klausitajs
k
Par 100% piekritu Grutupam,jo R.Dzintars man dzili simpatize. Vins runa konkreti,logiski un pamato savas domas,bet esosie-tikai atrunajas apkart temai un neka konkreta. Malacis Raivis,lai vinam Dievs dod veselibu,izturibu cina pret sitiem zagliem un mulkiem. Gan pienaks vina laiks,esmu par to parliecinats.
nacionaalpopsa
n
Truukst vaardu, lai pieklaajiigos izteicienos komenteetu sho "ideju"
IncParaac
I
Viens ir Latvijā Valstsvīrs! Nobriedis! Gudrs! Patriots! Drosmīgs! Tikai viens! Einārs Repše.
ivs
i
Vecums nenāk viens,te ar marasmu.
Antons
A
Neviens nevar būt par prezidentu, ja vīņš tagad nerūpējas , lai likvidētu Latvijā bezdarbu, kā to veiksmīgi paveica Kārlis Ulmanis. Oprtūnists viņš ir un vairāk nekas.
nekad nesapratīšu
n
Kāpēc vispār to tieslietu Ķēkšu kāds vēl intervē. Vai cer ,ka izaugs paaudze ,kura nezinās neko par 90to gadu nelietībam .
Troll
T
Dzintars kā Latvijas prezidents - laba doma. Tikai pagaidām neiet krastā, ne tikai vecuma cenza dēļ, bet ka pēc pašreizējās satversmes tie īstie "vēlētāji" - lai kur viņi lemtu - zooparkā, kempingā, lepnā viesnīcā vai lauku pirtiņā - meklēs pelēcību un viduvējību, kas nav gudrāka par pašiem un kas ir regulējama. Tāpēc ir jāgroza satversme: tautas vēlēts prezidents - ar pienākumiem, tiesībām un atbildību.
pamela
p
Vai8 ir pierādījumi par to mutes palaišanu pret Dzintaru? Ir tikai apsveicami Grūtupa kritiskā pieeja (AŠ)2 un Lembim pēc visa ,kas noticis,jo ne visi ir tik dumji kā G.Ulmanis,kurš itkā cer,ka šī trijotne mainīsies.Grūtups visam pieiet kritiski un ir tikai normāli,ja par jebkuru cilvēku,pēc viņa padarīta ,notiek šī cilvēka pārvērtēšana.Papētiet visus deputātus ,kādi viņi bija pirmajā "hodkā"ievēlējot un kas no viņiem ir palicis pāri šodien.
Radikālis
R
Kā tad: " Japaiet ir vismaz 10.darba gadiem politikā , lai šādu amatu ieņemtu, tur nav vietas mirkļa emocijām un jaunības maksimālismam." Zatleram bija 10 gadi politikā- Tie vecie komunistiski domājošie ēzeļi jau ir līdz kaklam.
Ministry of Truth
M
Our songs and folklore are one of our treasures, recognised as part of the global cultural heritage, and a matter of a very strong sense of identity. It IS a backbone indeed. You cannot supplant any of these with your bla-bla-bla tune, and it' s non-existent, too. So you' ve said nothing, and I don' t see your point at all. Try somewhere or something else. Your mother didn't tell you not to mess with other people's property, did she? And let me guess ... in real life, you go by the name of Sergejs Kruks?
P.K.
P
Considering all the problems Latvia faces NOW it seems strange that people can spend a lot of effort to consider the future of a person who in political terms still has his nappies on. You might as well visit some kindergartens to look for potential presidents. He is supposed to have "backbone" because of the songs he sings.A lot of people sing THOSE songs especially under the influence of alcohol. Luckily there is a big distance between singing those songs and actually doing it. I would suggest there is another song that could be the themesong for latvian politicians and their achievements in the last twenty years. It goes something like "Leksim bedree,leksim bedree etc
t
t
vadonis vajadzīgs pelēkai masai un muļķu baram
Zelma Birzniece
Z
Grūtups nodevis draugu Šķēli-žurkas bēg no grimstoša kuģa
lauķe
l
Dod Dievs mūsu tautai spēju saskatīt īsteno Latvijas patriotu - Raivi Dzintaru......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas