Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Dzintars: pēc astoņiem gadiem mums jākļūst par valdības veidotājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vēlētājs
V
Eiropas progresīvos nodokļus!
Rolands
R
Ja "Visu Latvijai" turpinās atbalstīt TP,JL un TB/LNNK virzīto pakāpenisko ienākuma nodokļa samazināšanu bagātajiem,no varas pārņemšanas nekas nesanāks!
Andris
A
Tā notiks,ja "Visu Latvijai"apvienosies ar tautu,nevis TB/LNNK,rosinās ieviest ne vien tautas vēlētu prezidentu,bet arī mažoritāro vēlēšanu un progresīvo nodokļu sistēmu,atjaunot obligāto veselības apdrošināšanu!
K-K
K
... Naglai uz galvas ... piekritu patiesibai ... vel japieliek doma flk komentatora izglitibai: kas tad valdija un panaca so krizi valsti - ne jau nu VL! ... Atkal kada 'gudra' propaganda - jo to realitate sakas ar no vinu pienemta un izdeviga briza! - to sauc pa 'Lielo Melu'
Jens Z
J
Rakstā apgalvots, ka pašvaldību vēlēšanās partiju piedāvātajām programmām neesot nekādas nozīmes, visu izšķirot deputātu kandidātu personības. Tās manuprāt ir muļķības. Tauta nav tik stulba, lai tai neinteresētu, ka pretendenti uz domes krēsleim atrisinās apkures problēmas, piesaistīs investīcijas, veicinās uzņēmējdarbību... Tik deg'enerētu skatu uz pašvaldību politiku es no nacionāļiem negaidīju. Vēl arī nav saprotams, kāpēc jāiet apvienības dibināšanas ceļš par katru cenu. Baidos, ka TBLNNK nomeklatūras otrreizējā izmantošana var neattaisnoties un tauta beigās pasūtīs šādu apvienību turpat, kur vienotību.
janka
j
jo mums sliktāk jo labāk VL. Tā jau Ādolf unkuls ar pie varas nokļuva.
puaro
p
Ja lasīji, tad jau redzēji, ka es Neprasu atbildību, bet jautāju par redzējumu, piedāvājumu, par to, kāpēc tautai būtu uz viņiem jāgaida šos 8.gadus. To drīkst prasīt arī opozīcijas partijām-kur ir kur saimnieciskie piedāvājumi. Tādu jau nav. Ir tikai lozunga tipa runas un cerība pēc 8.gadiem sēdēt MK. Par to jau stāsts.
replika
r
Latvieši vairs nav tik stulbi, kā tad, kad TB viņus apčakarēja ar saviem saukļiem ----- Ko sliktu Tieši TB ir izdarījusi? Kad valdību vadīja Krasts, tas bija viens no labākajiem laikiem Latvijas vēsturē. Nejūti, ka tagad latviešus čakarē Vienotība ar meliem par godīgumu (Drēska, Grava u.c. diži pensionāri un eksperti amatos, Kampara sievas dāvinājumi un "nezināmā investora" avanss, Čigānes sīkā kontrabanda, 107 lakatiņi utt.) un "sociāli taisnīgajiem" elektrības tarifiem... :).
replika
r
Aļļo...kopš kura laika no opozīcijas prasa atbildību par stāvokli valstī? Valdību veido Vienotība uz ZZS. Jautājums "Latvietis grib ēst, grib pabarot bērnus, grib tos radīt" jāuzdod diviem partneriem Dombrovskim un Lembergam.
puaro
p
Un ko ta tu darīsi, mani sejā skatīdams? Dosi pa bieti, vai kā? Un, ja nu man ir melnā josta, ko tad? Redz, verbāli tu mani nespēj ne ietekmēt, ne pārsteigt- ne tieši ne anonīmi, diemžēl.
vells
v
nav problēmu jums iedot kordinātes, es tiešām vēlos redzēt sejā smirdīgos nodevējus! Gaidu piekrišanu!
XXXX
X
pardzeries purgenu,nabadzins. Bet VL VEIKSMI un ja mes nevaram savakt tos parakstus,tad neesam pelnijusi savu Latviju. Paliksim ari turpmak vergi ar savam vergu dveselem,kas par grasi gatavi pardoties jebkuram VELLAM No Kurbada,Lacplesa un citiem Vellu plesejiem var kauneties tikai melnas dveseles.Izredzes izdzivot mums tiesam nav lielas,jo so melno ir parak daudz.Viss jau ir aizmirsts un piedots,ja vien pasolits kartejais asinainais grasis. Bet vel jau tas nav ieriposjis jusu macinos.Dziedasim atkal castuskas,orginalvaloda tas tacu skan labak,tada atpalikusa latviesu valoda ...nu prieks kam ta.Iemacijamies rapot un raposim talak,vieglak ka uz divam kajam un paceltu galvu
puaro
p
Par komentu Z.Birzniecei. Vai tu šādus vārdus otram cilvēkam, varētu pateikt arī atklāti, anonīmi neslēpjoties zem nika?Ja jā. tad nav brīnums, ka mēs kā tauta iznīkstam-nav ģenētiskās inteliģences, itr tikai matrožu/plintnieču pēcteči ar atbilstošu izteikšanās prasmi!
VECAIS
V
LAIKS JAUNAI PAAUDZEI NOMAINĪT BIJUŠOS SARKANOS PARTIJNIEKUS, JO ĀTRĀK, JO LABĀK.
vells
v
Tu vecā komunistu kuce nemal atkal "vienotības" meldiņu cik visi citi ir slikti. Pastāsti, ko tava pātaru skaitītāju brigāde ar domidiovski pie varas ir izdarījusi, palielies ar "vienotības" sasniegumiem, pēc tam ver vaļā savas smirdīgās žaunas par ko citu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas