Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Dzintars: Zatleram nevajadzētu iet politikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kādas cerības un kāda vilšanās
K
Pūlis sacerējies un pūlis vilsies. Normāli cilvēki saprot šo drausmīgo spēlēšanos ar valsti. Tā ir kad neiztur varas saldmi! Uz cilvēku un valsts rēķina.
IncParaac
I
Te nu - RDz - nopļeko! Jo VZ = vērība - pret - AB. "Pērtais suns - divu nepērtu vērts!" - pret - kaķi(maisā)! Kurš - pārorientēsss - VL jaunos/dedzīgos? Lai TAD ! Spētu VZ aicināt uz - Lielā Darba - Saskaņošanas Sarunām! Lembergam - jālūdzas piedošana no Eināra Repšes - Maizīša ... Ja piedos ! Tikai TAD - kopā ar VZ lēst ko darīt Valsts un Lembergu vārda lietā! Latvija - IR - Brīnuma Gaidās! "Ja Aivars lūgs! Ja Einārs - Jānis - Krišjānis piedos!" Divi pirmie - Brīnumi - Glābjošo Brīnumu Rindā !
Kallis
K
Es gan domāju citādi. Tas iespējams pat būtu labi, ja Zatlers izjauktu "Vienotību", kas tāpat nav vienoti domājošu cilvēku apvienība. Katrā ziņā nav jēgas atlaist Saeimu, ja nenotiek spēku pārgrupēšanās. Par SC viss ir skaidrs, jo tā ir vienīgā, kas ap sevi vieno krievvalodīgos un bijušos kompartijai lojālos pilsoņus no latviešu vidus tā paliks nemainīga. VL! piekritēju pulks turpinās augt. Man šķiet, ka jautājumu vajadzētu pagriezt otrādi. Lai Zatlers dibina kaunu partiju, un lai "gaišie prāti no "Vienotības"iekļaujas Zatlera partijā. Tas būtu loģisks solis un iespēja tikt vaļā no tiem, kas izsauc visādus ultimātus. # Kas attiecas uz mani, es tik un tā balsošu par Visu Latvijai!, tāpat, kā iepriekš. Es ticu, ka ar laiku Latvijas Prezidents nāks tieši no šīs partijas....
Ne
N
jau radikālo spēku sarīdīšana pašlaik ir tā vēlamākā. Uzsākt noderīgu kampaņu un to uzturēt ekonomiskajā jomā, piedalīties ar savu klātbūni, atdzīvinot laukus, ir ļoti svarīgi šobrīd. Pamestajos laukos izaudzēt Latvijas produkciju, lai nav no ārzemju produkcijas jābūt atkarīgiem. K.Ulmanis taču to darīja, un to visi atzīst kā labāko, ko viņš paveica. Tas nav tik vienkārši, kā uzsaukt lozungus un pie reizes atmodināt Lindermani. Bet prezidentam V.Zatleram var tikai novēlēt pieticīgu dzīves veidu un darbos apliecināt, ka izšķirošo soli viņš spēra, nevis sava statusa saglabāšanai, bet valsts sakārtošanai.
zihers
z
Zatlers savā preža laikā bija nepopulārs, atceramies uznācienu, Gruzijas neatbalstu u.t.t.. Lēmums, kurš iecēla saulītē, bija saistīts ar vispārēju neapmierinātību. Uz šī lēmuma viļņa mēģina veidot jaunu Zatlera-politiķa tēlu. Ja šādu lēmumu pieņemtu prezidents, kuram ir autoritāte un atbalsts sabiedrībā, kaut vai VVF, tad bilde būtu citāda.
Vērotājs
V
Valstī vajadzīgas kardinālas pārmaiņas. Redzam, ka Vienotībai tas nav pa plecam. Dzintara teksts kārtējo reizi liecina, ka arī viņš nav nekāds īstens darītājs. Nu tā, pielikt roku baļķim "arī mēs nesam..." Zatlers ir atcerējies savu profesiju - un tā tagad ir jāveic valsts līmenī - nolikt Latviju uz operāciju galda. Šobrīd kurš cits, ja ne viņš . Ja pulcinās īstos vīrus - asākus par Dzintaru !
lauķe
l
Ko jums visiem te Dzintars izēdis, ka tā ņematies ar viņa apķengāšanu? Viņš ir viens no retajiem, kurš domā par latviešu kā nācijas izdzīvošanas iespējām.......Un Zatlerītis jau tālak par apsveikuma kartiņām jaundzimušajiem i netaisās neko darīt....Ak, jā, patrons Likteņdārzam......Vairāk neko nesagaidīsiet, izņemot mudināšanu uz kvēlām draudzības saitēm ar krieviem šeit, tagad un nākotnē......
Dzintariņ
D
Tajā laikā kad Tev ar visu savu VL būtu laiks domāt par to ko Tu piedāvāsi uzņēmējiem un pārējai tautas daļai,Tu te pļurksti kā pušelis bez seguma.Jūs ar tautas dziesmām un sarkanbaltsarkano karodziņu tautu nepaņemsiet.
Lai veicas!
L
Zatleram ir pietiekoši lokainas smadzenes,lai darītu izsvērtu izvēli.Viņš nedrīkst zaudēt,jo tauta tic un gaida pozitīvas pārmaiņas.
jysw.
j
Ko nu līdz tādi izteikumi no Dzintara puses,jo Zatlers jau savu versiju ir pavēstījis ,un to ir dzirdējusi visa Latvijas tauta,un nu jau viņam vairs atkāpšanās ceļa nav.Zatlers tik daudziem liek raustīties,jo viņš spēlē gudri,neizmetot savas kārtis visu apskatei.Zatlers ir neizdevīgs pašlaik daudziem,jo partijas baidās pazaudēt savu vietu pēc jaunajām vēlēšanām saimā. Tā ir liela gudrība un laba taktika,lieku nerunāt,un nedot priekšlaikā nekādus solījumus,jo ir tādi ,kas gaida kā Zatleru varētu nostumt pie malas.Sāds nogaidīšanas stāvoklis partijām liek nervozēt . Zatlers tur dūzi rokā ,un vēro pārējos spēlētājus ,bet vienā brīdī dūzis tiks izmests,un kurš zaudēs un kurš vinnēs, to tagad var tikai minēt. Zatlers prot pārsteigt.
Oi
O
Dūzi jau Zatlers izspēlēja ar rīkojumu Nr.2 un neizskatās, ka viņam vēl kādi lieli trumpji ir atlikuši.
  • 0
  • 4
Dzintar,
D
tu kaut kādu dīvainu dziesmu esi pasācis dziedāt pēdējās dienās.....kāds tam iemesls?
zvirbulēns
z
Kamēr VL atbalstīs sorosīdus, proti Vienotības šļūru, tikmēr tādi pūt un palaid vien būs! VL nav nacionālas valsts ideoloģija, viņi pūš sorosīdu stabulēs, kosmopolītismu, ārvalsts kapitālistu, utt.. Dzintariņš mums nulle, viņš pat nezin, kas tā tāda sorosīdu ideoloģija!
sprīdītis
s
ja ja .. ticam.. ticam... melo tālāk! dzintars ir lembja pedējais salms! žēl, ka -ūdains
  • 4
  • 0
uh
u
Un Tev vajadzētu drusku smadzenes paskalot...
Dārznieks
D
Pēc Dzintara domām prezidentam jābūt kā gejam - dzimumdzīves imitācija ir - viss OK. Tad jau iznāk ,ka Dzintars kļūstot par prezidentu arī paliks par "darbības imitatoru" bez valstiskas domāšanas, un, kā pats saka, lai tikai nebūtu ,ka - ...tad nākotnē tauta uz katru prezidentu skatīsies ar aizdomām. Aizdomām par ko ?
Skolotājs
S
Dzintar, puisīt, Tev vēl daudz daudz jāmācās un garīgi jānobriest, lai Tu varētu būt Latvijas politiķis (ne saeimas deputāts), varētu dot padomus un tautas vārdā pieņemt lēmumus. Tev jau vairāk "gudrības" nav, kā nacionāļa kārts, skumji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas