Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

E-pastu par zemeņu kūku sūtīja Gudeles biroja vadītāja

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kritiķi,
K
Tew taisnība! Un Draugos Abramai ir redzama tikai viena niecīga daļa no tiem "komandējumiem", kuros viņa ir bijusi! Biroja vadītāja visu pasauli krustu šķērsu ir apbraukājusi par mūsu naudu. Sekretāre komandējumos - smiekli nāk! Un viņu nesuks pie atbildības?
vecais-2
v
. SUPER! Solārijus apmeklē visa ministrija par nodokļu maksātāju naudu! Vai tur nevajadzēja Gudeli iesēdināt uz ilgāku laiku kā poličus par piecīšiem?! Godmani, nokaunies vienreiz un gāz viņai ar kāju pa d....!
Kritikjis
K
Draugu portālā Rigondas Balgalves-Abramas profilā ir bildes, kurās ļoti labi var redzēt kādās eksotiskās valstīs viņa organizē e-lietu seminārus...
xxx
x
Gudele mums ir melojusi! Tāds cilvēks nevar palikt amatā, jo melos atkal pēc iespējas un vajadzības arī daudz lielākās lietās!
aha
a
ta iet kad elietas organize caur kanalizacijas izglitibu
Chingacguks
C
Tu tici Lombrozo teorijai? Kādam tad vajadzētu izskatīties Šleseram?
ups, no LETA
u
Brigmanis nevarot ministri sazvanīt ... pirmdien būšot runāšana iekš ZZS ... Ina, turies, ja lasi šos te - atzvani Augustam, Aivars dusmojas ...
sviests
s
PĒC SKATA GLĪTA SIEVIETE,BET KUR VESELAIS SAPRĀTS ,,IEKRIST AR ĢĪMI TORTĒ,,? AR DZIMŠANAS DIENAS SVINĒŠANU VISA DZĪVE NEBEIDZAS,KĀ TURPMĀK SKATĪTIES ACĪS PADOTAJIEM,KO VARI PRASĪT NO CITIEM ,JA PATI ATBALSTI ZAGŠANU ? VAI ARĪ INFANTILI NEPAINTERESĒJIES -KAS TAD UZKLĀJA GALDU UN PAR CIK??? UN PREMJERS??? VAI TURPMĀK VARAM VIŅAM UZTICĒTIES?
lol
l
nezinu, kopumā no visas tās kliķes šīs ministres rīcība "skandāla" gadījumā bijusi visgodprātīgākā. kaut kā liekas daudz pretīgāk, ka piemēram, šlesers visādus brīnumus savāra un atkāpties nedomā pat pēc VK paziņojumiem par nenormālībām viņa ministrijā.
Laura
L
Uzaicinu visus Dienas lasitajus uz savas varda dienas svinibam, sovakar 16.30 Doma laukumaa! Par mielastu bus padomats..! Tiesa pati netiksu, jo neorganizeju so balliti..
Chingacguks
C
Pietiek laist muļķi. Pat ja viss tika darīts Gudelei nezinot, viņa "smalkjūtīgi" nepainteresējās, kas par visu maksā? Nu tad ar šādu atbildības un "smalkjūtības", varbūt pat garīgās attīstības, līmeni nedrīkst ne tikai ieņemt atbildīgus amatus, bet pat tramvajā biļetes pārdot. Varbūt tieši Gudeles dēļ tramvajos ieviesa kompostierus?
bļāviens
b
e-šampinjonus e-mizo
sekste
s
Lai tā e-ragana kāpj virsū uz e-slotas un lido prom no valsts maka uz visām četrām debess pusēm! Jā, skarbs komentārs. Bet darījums nav mazāk pretīgs, ko madāma sastrādāja. Neliete.
LOL
L
Kā var ticēt, ka GUDELES dzimšanas dienu varētu svinēt bez viņas ziņas? Tas ir neiedomājami.
Robis
R
Komandejums Irijaa. Starp citu ko e-lietu ministrijas biroja vaditaja patreiz dara Irija? Vada kartejo "seminaru" vai ciemojas pie radiem....?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas