Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Ebreju kopiena atprasa īpašumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Martins
M
Atdodied svētajai tautai to, kas viņiem pieder, nezaimojiet....
Eva Braun
E
žīdu blēži un bandīti....
MM
M
Kāpēc k-kāda mistiska kopiena tagad saņems konkrētu cilvēku īpašumus? Un kāpēc tieši LV jāatmaksā? Vietā, kur - "Latvija ik dienas tērē 2,5mlj. nenopelnītas naudas", "tiek viltotas trūcīgo ģimeņu izziņas", "ĀMP nebrauc uz izsaukumu, jo nav benzīna" - par kādām kompensācijām var būt runa??? Vēl labāk - Deividsona kungs varētu braukt uz Vāciju, sameklēt visus nacistu armijā dienējušo pēctečus un no viņiem piedzīt - būs ko noņemties. Un neatliks laika ar tik absurdām idejām LV uzbāzties.
Abrams
A
Britu vēsturnieki ir izpētījuši un noskaidrojuši, ka Itālijā Musolini laikā daudzi ebreji (kā arī Krievijas komunisti Maskavā Kremlī) dibināja un atbalstīja fašistiskās organizācijas – tātad bija fašisma organizatori Pasaulē. Mūsdienu Krievijas vēsturnieki ir izpētījuši slepenos VDK/KGB arhīvus un atzīst, ka Otro Pasaules karu organizēja PSRS/Krievija (kuras valdošajās aprindās bija daudzi ebreji) jau vairākus gadu desmitus pirms kara – no Ļeņina laikiem, pārpludināja Eiropu ar saviem spiegiem, lai piespiestu Vāciju iebrukt PSRS. Vai Latvijas vēsturnieki strādā, vai guļ saldā miegā? Vai Latvija taisīja Otro Pasaules karu? Latvija bija iekarota, sagrauta, iznicinata valsts!!! Vai šis varenais Amerikas kungs brauc arī uz lielajām valstīm (piem. Krieviju) atprasīt ebreju īpašumus, vai tikai uz mazajām, kuras trīc un dreb Amerikas priekšā? Kur šie kungi bija iepriekšējos 70 gadus? Uz kāda likumīga pamata Latvijā mita ebreji, kādā veidā viņi ieradās Latvijā? Vai īpašumus Latvijā ebreji iegādājās par godīgi vai noziedzīgi (krāpniecības, spekulācijas, zagšana u.c.) iegūtiem līdzekļiem? Vai Latvijai nebūtu jāpieprasa Izraelai atlīdzību par neskaitāmiem iznīcinātiem cilvēkiem un īpašumiem gadsimtiem ilgi – kopš krusta kariem, kurus ar savu reliģiju organizēja Izraela? Vai Latvija varētu iestāties par to, lai Amerikas valdība atlīdzina Amerikas pamatiedzīvotājiem indiāņiem u.c. par noslepkavotajiem cilvēkiem un viņiem atņemtajiem īpašumiem?
Rita.No laukiem.
R
Jāpajautā,kas šos viņu īpašumus par šiem "klejojumu" gadiem uzturēja?Varbūt man kas ir pagājis garām un tā bija Izraēla ? Varbūt Amerika atvēleja kadus līdzekļus? Ir taču zināms,ka bez ēku uzturēšanas kārtībā tur būtu tikai bomžu piegānītas krāsmatas! Un pie tam:-vai gadījumā tas jau nav aizgājis vilciens? Tas-bez visiem faktiem,ka Latvija viņiem neko nav atņēmusi!
vai tas ir tas?
v
Vai šodienas Latvijas ebreju kopiena var runāt 1918.-1940.gada Latvijas ebreju kopienas vārdā? Vai tā drīzāk nepārstāv Ribentropa_ Molotova līgumslēdzējas puses PSRS, kas patiesībā ļāva Hitleram plosīties Eiropā - ebreju kopienu?
'vai arī saistības?
&
Vai Ebreju kopiena ir gatava uzņemties arī saistības par savu tautiešu (Šustina, Novika, Parex, Bankas Baltija īpašnieku u.c. nodarījumiem
pilnīgi acgārns piegājiens
p
Ebreju kopiena var pretendēt un atgūt īpašuumtiesības uz Ebreju kopienai (nevis ebrejiem) piederošajiem īpašumiem!
sads
s
asv ir izraēlas protektiorāts
etniska diskriminācija
e
Jūrmalas Latviešu Biedrība vēl šodie nav saņēmusi atpakaļ savu(!) īpašumu!
etniska diskriminācija
e
Privātpersonu īpašumtiesības Latvijā nav balstītas uz piederību rasei, etniskajaivai cita veida grupai.
Janka
J
tikai 30 miljoni? kapēc ne miljards?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas