Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

ECT svītro drošībnieka Gulbja prasību pret Latviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aha
a
ECT lēmums būtu pilnīgi savādāks, ja Gulbja uzvārds būtu Ļebeģs!
DD1
D
Grūti samierināties ar domi, ka nav taisnības uz pasaules. Ceru vismaz, ka Gulbis ir sveiks un vesels, bet pārliecības par to nav.
spec
s
.....Gulbis nav aktuaals ECT! Aktuaals vareetu buut kaads izvarotaajs vai slepkavnieks! Tur lieta skaidra uzreiz-naudas kompensacija un viss.
*****
*
Bet mani uzmanīgu dara doma - cik gan vēl šādu Gulbju nav valsts institūcijās,Neparko mūsu valstī nav jābrīnās.
Genādijs Vējbaks
G
Varbūt Gulbim jau bijusi tiesa? Un piespriesta pazušana bez vēsts?
Par tēmu
P
Mani uzmanīgu un aizdomīgu dara raksta beigas, šķiet, ka šī lieta nav tīra: "Tā kā ECT noteiktajā termiņā no E.Gulbja un viņa pārstāvja atbildes komentāri netika saņemti, ar šā gada 1.jūnija, 8.jūlija un 19.augusta vēstulēm ECT vērsusi viņu uzmanību uz to, ka tiesa var svītrot pieteikumu no izskatāmo lietu saraksta gadījumos, kad iesniedzējs nevēlas turpināt pieteikuma izskatīšanu ECT. Arī uz šīm ECT vēstulēm atbilde netika sniegta. " Ja nu šis vēstules Gulbim tika nobloķētas? Neparko mūsu valstī nebrīnos.
klonis
k
varbūt notikusi slepena vienošanās par klusēšanu ? ...jo tālāk , jo vairāk jautājumu rodās ....
dzenis
d
dzenis 14:22 Tas Gulbja jautājums ir pārāk dīvains. Varbūt viņš būtu gatavs atbildēt uz melu detektora jautājumiem ? ============================== Klau, gribētu tevi satikt, apspriest šīs tēmas. Kā tevi var satikt? Es tev laikam neko palīdzēt nevaru, jo tikai lasu un klausos, kas notiek un darbinu intuīciju, tas arī viss...
Gulbis
G
Valdiba vēlās cieņu, respektu, bet apskatiet ko viņi izdarija Gulbim. Gulbi apsūdzēja par muļķii paveigtu spridināšanu 9 ko pats vareja ļoti prasmīgi izdarīt, piekāva cietumā, saindēja ar psihotropiskām zālēm, iemeta Daugavā utt, utt... par ko KO Gulbis zin par mūsu valdibas iekārti un kā tā darbojās. Šī nekaunība notika Godmaņa un Kalvīša valdības laikā Latvija spēle tajā pašā komanadā kā pāreja Eiropa sakarā ar ES, NATO, IMF, SVF un daži pārkāpumi Demokrātijas principos var viegli ignorēt
/
/
Mani uzmanīgu dara raksta beigas: "Tā kā ECT noteiktajā termiņā no E.Gulbja un viņa pārstāvja atbildes komentāri netika saņemti, ar šā gada 1.jūnija, 8.jūlija un 19.augusta vēstulēm ECT vērsusi viņu uzmanību uz to, ka tiesa var svītrot pieteikumu no izskatāmo lietu saraksta gadījumos, kad iesniedzējs nevēlas turpināt pieteikuma izskatīšanu ECT. Arī uz šīm ECT vēstulēm atbilde netika sniegta. " Vai Gulbis vispār vēl ir tādā stāvoklī, ka var atbildēt uz vēstulēm? kad pēdējo reizi par viņu kaut kas dzirdēts? Kad viņš pēdējo reizi redzēts?
Горемaмыкин
Г
Gulbis velti laiku tērē būtu labāk beidzot skolu pabeidzis vēl gara dzīve priekšā,noderētu ...
Godmaņa štelles
G
toreiz ar pompu iemeta cilvēku cietumā un safabricēja lietu. PLL banda novāca sev nevēlamus cilvēkus ar netīrām metodēm.
Hoze
H
Nu tad kā izrādās nelietis būs apsvilinājies,par daudz uzņēmās ,un tika iedrošināts,ko?Tā arī tādiem pienākas par to,ko viņi ir veikuši neliešu bars.
www
w
Barabuļkas (DD pākī) vienēr izcēlušies ar "izcilām " prāt spējām.
Roberts
R
gulbis ir bistams aferists, vinam butu jasez cietuma

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas