Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Egle nestāsies Zatlera partijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Berta
B
Ļoti labi. Nevienam politiskajam spēkam no šīs madāmas nebūtu jēgas.
Dārznieks
D
Vispār jau argumenti , kurus minēja kā iemeslu nepieslieties Zatleram, ir daudz svarīgāki un operatīvāk jāizpilda nekā 1,2,3 lasījums divu gadu garumā. Jānovēl, lai skeptiķiem un skauģiem nebūtu iemesla priecāties.
nu nu
n
neapbižojiet viņu! man viņa patīk - nenormali seksīga
labvēlis
l
Būtu ļoti grūti iedomāties kādu puslīdz sakarīgu cilvēku, kas iesaistītos Zatlera partijā, ja tajā visas lietas kārto G.Kukuls !
borcinsh > zatleream
b
...jaaaa,Valdi, redzi ka iznaca ....?! ...par 4 gadiem talantigs cilveks varetu viss kaut ko izmainit-izdariit SAVAa VALSTIi...., bet TU - vairak esi staigajs ar ziediniem ...., ka iepriekshejais - richtigs komunists-guntis ( guncha bez uzvaru no kim.tirotav. !) bet tagad..., gan "komjauneshi" negrib skatities uz .....pusee ! LIRISKAI LATVIESHU TAUTAI TOMER VISVARAK NEPATIK -PASIVI VIRIESHI !!!! vai saprati, ko gribeju pateikt.? gan gnidai-lembjam ir "sagatavota sava melna, loti smirdosha ( fuy ! ), lapusite" neatkarigas Latvijas vesture... nu bet jums - TRIJU zvaignishu-trio, ja bus ..., tad tikai sakara ar ABRENE ! - SHODIENAS LATVIJAS KAUNS 1
domējat, emmu trūkst?
d
Būs cita.
koko
k
ura! resna cucina vares smirdelet talak, ceriba, ka izdosies k/ko saveidot bez shis blondes piedava plapam domburam, tas gan ar prodazhnaja shkurka, bet vismaz populars
Šalle
Š
Nu i ura.
Haralds
H
Trusim pilnīgs obloms:)))))))
>16.49
&
10 balles. kam celt visu to, ja nebūs tautas? IDIOTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To anonimais sakalis
T
Visu darba deveju interesu parstavnieciba prasa kompetenci, izpratni un attiecigu izglitibu, ja ta nav, un saja gadijuma nav, tad ari var runat tikai par interesu grupu parstavniecibu. Interesu grupu parstavnieciba, savukart, ir pavisam kaut kas cits, un to darit jo ipasi viegli, ja apgalvo, ka ir visu darba devju parstavnieciba. Par socialdemokratiem - ja, ta ir taisniba, driz visa valsts bus pilna ar koncertzalem un citam kulturas celtnem (ka neka darba devejiem (celejiem) nauda tiek, par ko var pec izpratnes algot darbiniekus) , bet nebus, kam tas apmeklet.
To sekste
T
Mani neinterese, ko vina daris vai nedaris. Butu vina tikai kritizejusi, tad jau butu labi, bet vina dara daudz vairak, neka Jus variet iedomaties. Un labak nesalidzinat ar Sudrabas kundzi, abas vinas uz dazadiem limeniem, tadel nav salidzinamas, viena gan varetu parbaudit otras lietas.
anonīmais šakālis
a
Darba devējiem ir daudz partiju, kas pārstāv viņu intereses. Zatleram jāliek akcents uz darba ņēmēju interesēm. Sociāldemokrātiskā niša ir tukša, bet labējā pārblīvēta, būtu stulbi veidot vēl vienu jenotu sektu! Zatleram jāatņem balsis SC, tāpēc jāmeklē arī sociāldemokrātiski krievi. Mežonīgajam kapitālismam ir jābeidzas uz visiem laikiem, tā vietā jānāk taisnībai un likumībai!
sveseneks
s
Zatlers no krevem nedabus neka.
  • 2
  • 1
Sociāldemokrāts
S
Sociāldemokrātiskā niša nav tukša - ir Sociāldemokrātiskā partija Saskaņa, kurā ir gan latvieši, gan krievi, gan ukraiņi, gan poļi, gan vācieši, gan lietuvieši un citu tautību pārstāvji. Viss notiek. Kāpēc Zatleram būtu speciāli vēlreiz jādublē tas, kas jau notiek? Pilnībā piekrītu domai, ka mežonīgajam "savējo draugu" kapitālismam jābeidzas, jo tas nerada konkurētspējīgu Latviju. Dažiem ("oligarhiem") tāds "kapitālisms" ir labs un izdevīgs, vairākumam - iznīcinošs. Par Elīnas Egles saprātīgo lēmumu man prieks, jo tas apliecina viņas dziļo izpratni par sociālajiem procesiem. Pieauguši cilvēki saprot, ka pāris mēnešus pirms vēlēšanām nekādu jēdzīgu partiju uztaisīt nevar - brīnumi notiek tikai pasakās, pat ja ļoti gribas ticēt, ka kāds "laimes vairumīpašnieks" (Zīgerists, Zatlers, Šķēle, Lembergs, Šlesers utt.) brīnišķā kārtā visus apdāvinās... Pašiem vien būs Latvija jāstumj laukā no purva.
  • 3
  • 5
no laukiem
n
Mana cieņa pret Valdi Zatleru būtu daudz lielāka, ja arī viņš atteiktos no domas par iešanu politikā...
Ivaans
I
Tauta gaida riktīgos antiņus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas