Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 17. jūnijs
Artis, Artūrs

Egle: Prezidenta politiskais uzstādījums atbilst manai pārliecībai

Valsts prezidents Andris Bērziņš kā nozīmīgāko politisko uzstādījumu paudis nepieciešamību galveno uzmanību veltīt valsts ekonomiskās attīstības veicināšanai, un šis uzstādījums atbilst manai pārliecībai, portālam Diena.lv šādu viedokli pauda prezidenta jaunā padomniece ekonomikas jautājumos Elīna Egle.

Kā vēstīts, Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) ilggadējā ģenerāldirektore Elīna Egle pārtrauks darbu organizācijā un no 1. augusta kļūs par Valsts prezidenta Andra Bērziņa padomnieci ekonomikas un tautsaimniecības jautājumos.

E.Egle uzskata, ka uzkrātā pieredze, vadot lielāko biznesa organizāciju valstī, viņai ļaus sniegt ieguldījumu, apstiprinot valsts budžetu 2012.gadam un nodokļu politiku, apkarojot ēnu ekonomiku, piesaistot investīcijas, veicinot nodarbinātību, stiprināt organizētās pilsoniskās sabiedrības lomu sociāli – ekonomiskos procesos.

“Esmu vienojusies ar Valsts prezidentu strādāt pie minētajām prioritātēm jaunā kapacitātē. Vēlos sagatavot priekšlikumus jaunas Stratēģiskās analīzes komisijas izveidei, kas sniedzot kvalitatīvu ideju pienesumu prezidentam un sabiedrībai, koncentrētos uz Latvijas Ilgtspējīgas attīstības stratēģiju 2030, Nacionālo reformu programmas Eiropas Savienības 2020 ietvaros, Nacionālā attīstības plānu un Latvijai nozīmīgiem attīstības projektiem,” norādīja E.Egle.

E.Egle apliecināja, ka turpmāk savā darbā vēlas atbalstīt uzņēmību un radošumu, stratēģisku un atbildīgu rīcību, lai veicinātu Latvijas biznesa un tautsaimniecības atjaunošanu, kas ir pamats darba vietām un iedzīvotāju labklājībai.












Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas