Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Egle: redzam aizdevēju patieso seju

Pagājušā gada nogalē tika radīts tāds iespaids, ka starptautiskajiem aizdevējiem sabiedrības viedoklis ir svarīgs, šobrīd mēs tomēr redzam starptautisko aizdēvēju īsto seju, kas ir ieinteresēti tīri fiskālos risinājumos, nevis ekonomikas attīstībā, nākamajā rītā pēc budžeta pieņemšanas Latvijas radio komentēja Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektore Elīna Egle.

Jau ziņots, ka LDDK un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība 2010.gada budžetu neatbalsta. Viņi ir pārliecināti, ka būs nepieciešami budžeta grozījumi.

“Pirmais ceturksnis budžeta ieņēmumos būs ļoti vājš, bet mēs turpināsim tērēt uz pilnu klapi. Nekustamā īpašuma nodoklis un daudzu citu nodokļu ieņēmumus mēs redzēsim tikai gada nogalē. Starptautiskajiem aizdevējiem, kas tik ļoti aplaudē valdībai par labi padarītu darbu, to vajadzētu apzināties un atbildību uzņemties,” sacīja E.Egle.

Viņa uzskata, ka valdībai pietrūcis “virsmērķa”, jo izdabāšana starptautiskajiem aizdevējiem vai kādai politiskai grupai, valsti pie labklājības novest nevar. Varai pietrūkušas arī vadības prasmes. Tas nenozīmē, ka ierēdniecībā nav profesionālu cilvēku, taču viņus neprot vadīt, motivēt un apvienot, uzskata E.Egle.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas