Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Egle: redzam aizdevēju patieso seju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lno
l
Vai Egle sacenšas ar ežiem?
janiks
j
Es tai Eglei nepiekrītu. Pašlaik uz bankrota esošie Šķēle, Indriksons, Ķirsons, Šmidre, un tur ir vēl līdzīgi darboņi,ir vistiešākie piemēri pie kā noved nepārtrauktā biznesu stimulēšana - korupcijas un smadzeņu atšālēšanās. To pāsū dara Lembergs un Šlesers. Tiklīdz beidzas valsts finansējums, tā no biznesa nekā vairs nepaliek. Vienīgais, kam varu piekrist ir stimulēt zināšanu apguvi un zinātni, kas nodrošina progresu. Bet no tādas Egles neko par to neesmu dzirdējis. Šaubos vai tā Egle maz apzinās ko runā. Ja apzinās, tad, manuprāt, viņa ir kaitniece.
SVF pateica
S
un vēl pateica, ka glumais gavrilovs par totalitārismu lai nesapņo.
SVF pateica
S
ka svoločuzņēmējiem jāmaksā lielākā daļa sociālā nodokļa un lielākas algas, kā Eiropā.
KaTs
K
1.faktiski LDDK kopumā vai daļa tās biedru ir starp tiem 2000-8000 cilvēku, kas reāli "taisīja", "taisa" un "taisīs" reālo Latvijas politiku kaut vai finansiāli atbalstot LNNK ( pašvaldību vēlēšanās ap 800 000 LVL) 2. JL un konkrēti Dombrovski un Repše šiem kungiem visdrīzāk stipri nepatīk, gribās ko citu attiecībā uz viņiem "maigāku", bet ...... neviens tā īsti nepiesakas, pat Šķēle 3. SVF var vēlēties progresīvā ienākuma nodokļa ieviešanu, bet nevar prasīt to ieviest. LDDK droši vien nevēlas progresīvo ienākuma nodokli te tad arī "tas suns aprakts"
nunu....
n
...cik ilgam laikam jāpaiet, lai Jūs personīgi saprastu, ka ES un Latvijas kā valsts intereses nesaskan. Varu pateikt priekšā: ES grib redzēt Latviju kā atkarīgu, ekonomiski mazattīstītu, ES tirgus noieta valsti, bet mēs? Jā, ko tad mēs? Roku rokā, saskaņā ar citām (kaimiņvalstīm, lielvalstīm, mazattīstītajām valstīm?) vai patstāvīgi domājošu, augsti attīstītu valsti dažādās jomās!? Un beidziet reiz domāt tikai par naudu! Tās dēļ jau arī visa šī jezga! Lai nauda ir līdzeklis nevis mērķis!
Bomis
B
Elīna lai pastāsta, kā viņa, būdama lauku meitene pēc vidusskolas, pamanījās ne tikai ietikt strādāt Rīgas domē, bet drīz vien arī nopirkt divus dārgus blakus dzīvokļus Stabu ielas 52. nama 5. stāvā un uztaisīt tur vērienīgu nelikumīgo būvniecību. Jau toreiz viņa bija ciniska maita un kukuļņēmēja! A loģikas un saprašanas - tik, cik melns aiz naga. Un šitāda vēl virinās muti un tēlos svēto?
reality
r
'' Kad tiek pārmests - jūs, Eiropas Komisija, prasāt, tad es atgādinu - mēs neko neprasām, Latvijas valdība prasīja '' ( Iveta Šulca, ES pārstāvniecības Latvijā vadītāja - sk. LA 15.10.2009)
ciniķis
c
Ja nu kāds neredz kopējo ainu, tad tas esi tu. Patiesība slēpjas SVF, EK un Latvijas memorandā un tajos nosacījumos. Jau veselu gadu "mēs stabilizējamies" un "sliktāk vairs nebūs", tikai bezdarbs pieaug ģeometriskajā progresijā un visu laiku kļūst tikai un vienīgi sliktāk! Tikai tu to pagaidām nejūti, tamdēļ vari nest oficiālo mantru stulbības kā patiesību. Tu paprasi, lai tev vienošanās memorandu ar SVF pakomentē reāli ekonomisti, objektīvi ekonomisti un politologi! Viņi tev visi kā viens pateiktu - tur nevis nerūp Latvijas attīstība, tur ir apzināta ļaunprātība un valsts novešana līdz bankrotam. Praktiski ekonomikas kā tāda likvidācija, konkurēstpējas sagraušana un galā defolts, ja gadījumā neviens nevēlas "pārfinansēt" šo parādu. Praktiski stratēģija ir acīmredzama - ārvalstu banku glābšana no šīs naudas un tam sekojoša valsts stratēģisko uzņēmumu t.sk. infarstruktūras, enerģētikas un komunālo iztirgošana pare kapeikām defolta gadījumā. TU un tava ģimene tiek pārdoti, bet tu aplaudē un saki "viss ok., SVF nav devil". Jā, arī mums ir kļūdas, nesapratīga kreditēšanās un viss parējais - bet tas jau nenozīmē, ka SVF un EK ir glābēji!! Tu neklausies tās glupības - nerūp viņiem te nekāda socialā situācija, to viņi formāli saka, lai pasaules acīs izskatītos civilizēti! Reāli viņi spiež tieši pacelt nodokļus!!!!!!!!!!!! To tev pateiks jebkurš deputāts, kas ir runājis ar SVF pārstāvjiem. Nepatīkamie momenti presē netiek atspoguļoti - SVF tiek attelots kā labais, kam rūp kaut kādas Lavijas pensionāru liktenis, da nerūp - viņiem bija iespēja mierīgi mīkstināt nosacījumus par 500 miljonu izraušanu no budžeta. Tak nemīkstināja. Bet pats jautrākais ir nākamgad - tad atkal vajag nākamos 500 miljonus. Ceru, ka tu godprātīgi maksāsi nodokļus un paaugstinātās cenas visur, pat, ja tev nebūs ko dot ēst tavai ģimenei! Veiksmi tev tavos maldos!
riebekle
r
SVF nav nekāds labdarības fonds.Ne jau tie bāzās ar naudas aizdošanu.Tev vajag,lūdzu, bet ar mūsu noteikumiem.Un viņiem ir pie pakaļas , kā tu naudu atdosi. Nevari atdot ar viņu noteikumiem,tad atdod ,kas tev pieder.Tā kā esam jau sen atdoti izplosīšanai.Un tas ir tikai sākums(izglītība,veselība, sociālā joma ir jau gandrīz iznīcinātas).Nu nedrīkstam sēdēt uz laktas un klukstēt. Diemžēl nav reāla spēka, kas mūs vienotu, jo vieni paši par sevi mēs neko nepanāksim.
es ari gribu piebilst
e
Visi tik cepas par to aizdevumu! Kā var nesaprast , ka tās naudas reāli nav un nebūs. piešķirtā nauda aiziet āreja parāda dzēšanai un valsts aparāta uzturēšanai. reāli ekonomikā nauda neieplūst , bet gan papildus tiek pumpēta laukā uz nodokļu rēķina , lai aizdevējus apmierinatu pa pilnu programmu i minetu i šokoladi. Cik tad to govi slauksi , jādod ari paēst , bet šie tik slauc . Manas prognozes, ka marta būs cauri, govs nosprāgs.
abet
a
1. bez šaubām, LDDK ir pēdējais kam pļurkšķēt par krīzi - tik stulbs "russian-style" biznes-modelis ko šie piekopj (visa peļņa no uzskrūvētām cenām un tā aiziet nē attīstībā bet luksus precēm) - tas bij otrais (pēc kretīniem politiķiem) krīzes iemesls. 2. bet taisnība gan: lācīša-marsieša tandems nav valsts kalpi bet SVF pakalpiņi. Kaut vai: "Mēs devam solījumus kas jāizpilda", bet solīts arī tautai, tātad kāds jauzmet. Tauta vai SVF? Maitas uzmet tautu. Nu tad gaidiet no mums to pašu.
Rasmuss
R
Budžets nedrīkst būt mērķis, jo tas ir līdzeklis kādu augstāku mērķu sasniegšanai. Bet mums šo mērķu nav, tāpēc esam pakaļā visai pasaulei...
Terorists
T
Nu pēkšņi nevalstiskie uzņēmēji sarosījušies un kaut ko kritizē.Paši sēdēja,parakstīja un piekrita šīm prasībām,bet nu ir slikti.Un pats galvenais,kur tad partijas kas ir tik sliktas ņēma naudu savu slikto politiķu virzīšanai un visām reklāmām. Tālu jau nav jāmeklē.Paši šie uzņēmēji viņus sponsorēja un lobēja,bet nu izrādās kad visi šie sliktie frukti nekam neder. Nu tad meklējat jaunus un spējīgus fruktus kas aizstāv jūsu intereses un nečivinat tukšam gaisam.
Ak vai!
A
Ja aizdevēji, Elīnīt, nerādītu savu seju, tad pie mums visi berzētu rokas un aizņemto naudu izmaksātu prēmijās un savējie vairāk pabraukātu komandējumos! Vismaz ar viņu palīdzību šo lapseņu pūzni izdodas papurināt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas