Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Eglītis arī pēc veselības ministra portfeļa nolikšanas turpinās būt aktīvs TP biedrs

Neilgi pirms svētkiem demisionējušais veselības ministrs Ivars Eglītis arī turpmāk būs aktīvs Tautas partijas (TP) biedrs un maksimāli centīsies atbalstīt TP Kuldīgas nodaļu, kuras izveidē pats kādreiz aktīvi līdzdarbojies.

Eglītis atzina, ka tā ir viņa pirmā un vienīgā partija un ar TP nostādnēm un panākumiem Kuldīgas pašvaldībā viņš ir apmierināts, tāpēc turpinās tajā darboties.

"Es gan nerunāju kā augstākās raudzes politiķis, tas es neesmu. Toties esmu veselības nozares speciālists un profesionālis," viņš norādīja un uzsvēra, ka, darbojoties partijas ietvaros, redz sevi kā atbalstu veselības nozarei. Šo vadmotīvu viņš uzturējis, arī esot ministra amatā, piebilda Eglītis.

Viņš sacīja, ka TP Kuldīgā ir bijusi stipra no saviem pirmsākumiem līdz šai dienai, ko apliecinājušas arī pēdējās pašvaldību vēlēšanas, kad TP ieguvusi 10 no 17 Kuldīgas domes vietām. Līdz ar to ir pamats uzskatīt, ka šī partija ir uzticama arī vēlētāju acīs un spēs īstenot daudz svarīgu lēmumu, klāstīja Eglītis.

Tūlīt pēc veselības ministra amata pamešanas Eglītis atgriezīsies Kuldīgā, pāris mēnešu atpūtīsies un veltīs laiku ģimenei, nodosies skriešanai un citām sportiskām aktivitātēm. Nākotnē viņš, visticamāk, varētu turpināt darboties veselības nozarē, neliedzot padomus arī citiem tās profesionāļiem.

Jau vēstīts, ka Eglītis trešdien premjeram iesniedza demisijas rakstu. TP ir gatava turpināt vadīt veselības nozari un jau veikusi pārrunas ar iespējamiem šā amata kandidātiem - kardiologu Andreju Ērgli, Latvijas Infektoloģijas centra direktori Baibu Rozentāli (TP), Māri Andersonu (TP) un bijušo veselības ministru Vinetu Veldri.

TP gatava izvirzīt konkrētu ministra amata kandidātu, taču vēlas to darīt tikai pēc skaidras premjera Valda Dombrovska ("Jaunais laiks") pozīcijas uzklausīšanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas