Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Eglītis: nav godīgi, ka ārzemēs dzīvojošie latvieši šeit var saņem tādu pašu veselības aprūpi, kā Latvijā dzīvojošie

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aggy
a
nez kada veida mes tevi apzagam skauges kundze
aggy
a
tu tak esi stulbs un skaudigs cilveks, es te esmu lai varetu izskolot bernus un lai man nav ar vienu autobusu jabrauc uz veikalu un ar otru nakoshaja diena(tapec ka biezak nekurse) jabrauc majas, idiots
Ieva
I
Kapec lai es arstetos Latvija???? UK visa aprupe ir par velti! Ka ari attieksme un kvalitate ir nesalidzinama!
balelins
b
tik lielu MULKIBU no Eglisa es nebiju gaidijis.. arzemes dzivojos Latvietis ekonomiku atbalsta vismaz 5 reizes vairak neka Latvija dzivojos Latvietis no savas mazas aldzinas.. es kaut kur lasiju ka arzemes dzivojosie Latviesi suta saviem radiniekiem uz Rigu summas kas ir tuvas pusei valsts budzeta.. vai vismaz krietni lielas summas kas faktiski tiek teretas Latvijas ekonomikas sildisanai... arzemju Latvietim par labo darbu vajadzetu vispar pa velti medicinisko apdrosinasanu..
pupu mizas
p
man erces riebjas
daunitis to latviešu ministrs
d
Labāk latvieši ārzemēs, nevis Gulagā. Ja nākamajā Saeimā latvieši savēlēs krievu pakalpiņus ,tad savā izmršanā paši vien būs vainojami. Eglīša kungs vienkārši neizmantoja lielisku iespēju pakožļāt, tā vietā, lai runātu.
latviešu ministrs
l
protams nepatīk, ka dzīvo! latviešiem ir jācieš, jāslimo un jāmirst dzimtenē! latviešiem nedrīkst būt labi nekur! jāizdod likums, ka no Latvijas aizbēgušie, kas negodīgi strādā, priecājas un saņem bezmaksas medicīnas pakalpojumus ārzemēs, tiek izdoti un atgriezti dzimtenē!
jau prom
j
...vai arī tev nepatīk, ka viņi dzīvo? skaties, ka pats neizrādies par daudz latvijā...
jau prom
j
...ko činksti - nespēj biļeti nopirkt? kurš tev liedz dzīvot ārzemēs?
jau prom
j
...sarīdīt savā starpā latviešus? elementāri...tiem "aknās" kašķēšanās ieprogrammēta...tur tak nekādu eglīti nevajag. Bet izskatās tas ministrelis tik nožēlojami... Kā jūs domājat - nafig LV jāslēdz slimnīcas, kādēļ tik daudz mediķu emigrē? DARBA NAV! Nevis darbavietu, bet pacientu-ienākumu no viņiem-peļņas-nodokļu-utt...NAUDIŅAS par īsu... Nu nebrauks latvieši no Īrijas, neārstēsies latvijā - LV medicīnas bizness plauks??? jau tagad, pat ar 6x augstākām cenām tabletēm tas ir tūtē... Ir jau vēl viens - šamajam darbonim (ministrelim) neaptverams arguments - medicīnas līmenis lv salīdzinājumā kautvai ar to pašu Īriju ir galīgi garām...agri vai vēlu pietiekami daudz to pašu latviešu Īrijā aizies pie vietējā daktera...salīdzinās...un būs lv medicīnai zuduši...tā teikt - trīs zoba remonti "pa lēto" ir DĀRGĀK nekā viens "pa dārgo"...turklāt - viens zobs trīs "lētos" remontus neiztur gandrīz nekad...
latviešu ministrs
l
nav godīgi, ka ārzemēs dzīvojošie latvieši dzīvo!
landan
l
Lai gan tas nav nekas jauns, tomēr vienalga mani nebeidz pārsteigt, kādā mērā daļa Latvijas politiķu ir atrauta no reālās dzīves un nepārzina pat elementāras lietas jomā par kuru ir tieši atbildīgi. Pirmkārt, ja Eglītis un viņam līdzīgie nolaistos līdz pingvīnu līmenim, tad uzzinātu, ka Latvijā NAV bezmaksas medicīna. Tad, kur te ir problēma? Ka "kaut kādi Īrijas latvieši" atstāj savu naudu Latvijā nevis Īrijā vai citā zemē!? Otrkārt, es, piemēram, dzīvoju Lielbritānijā un varu te saņemt medicīnas pakalpojumus pilnīgi bez maksas (atšķirībā no Latvijas). Treškārt, privātklīniku medicīnas pakalpojumi (piemēram salabot zobus) jau sen tikpat kā neatšķirās no Latvijas cenām. Jā, es kā daudzi ārzemēs dzīvojuši latvieši, atbraucot uz Latviju, bieži apmeklēju ārstus privātās klīnikās, kas sniedz maksas pakalpojumus. Ja es maksāju Latvijā dārgu naudu par to ko varētu saņemt pa velti Lielbritānijā, tad tikai aiz pieraduma, iespējas kontaktēties dzimtajā valodā (kas bieži ejot pie ārsta ir kaut psiholoģiski svarīgi) un tāpēc, ka zinu, kuriem ārstiem ir laba reputācija.
vim
v
Pirms pāris gadiem gribēju izmantot Jūsu taktiku, kad manai meitai bija nepieciešama neliela sirds operācija un gaidīšana rindā uz Gēteborgas Sahlgrenska universitātes slimnīcu ievilkās garumā. Aizsūtīju meitu uz ARS pie kardiologa, kas pateica, ka viņa ir - vesela. Iedzimtas sirds problēmas operācija pēc gandrīz pusotra gada gaidīšanas sekmīgi tika veikta Gēteborgā. Šo problēmu viņa atklāja 16 gadu vecumā neliela zviedru lauku poliklīnikā, veicot EKG izmeklēšanu. Bet ARS kardiologs uzskatīja, ka viņai nekas nekaiš - jauna un citādi vesela meitene, kas bez īpaši redzama iemesla jebkurā laikā vai vietā varēja pēkšņi zaudēt samaņu.
vim
v
Esmu pilnīgi pārliecināta, ka, ja Jūsu sievai, ciemojoties Dānijā (vai jebkurā citā ES valstī kā arī Šveicē), būtu jādzemdē un viņa uzrādītu Latvijā izdotu zilo ES apdrošināšanas karti, tad viņai būtu tiesības saņemt medicīnisko aprūpi uz tiem pašiem noteikumiem kā visiem citiem attiecīgās valsts iedzīvotājiem. Bet pēc tam Latvijai tas būtu jāapmaksā attiecīgajai valstij. Esmu Latvijas pilsone un dzīvoju Zviedrijā, kad, Latvijā ciemojoties, nonācu slimnīcā sakarā ar grūtniecības komplikācijām, zviedri atmaksāja visus manus rēķinus, ko šajā sakarā biju maksājusi Latvijas slimnīcai, kura atteicās akceptēt manu zilo ES karti. Pat par paaugstināta servisa palātas izmantošanu.
hmmmm
h
Eglīi, mēs braucam uz latviju ārstēties , bet tikai privātajās klīnikās:))) Mums nqav laika gaidīt rindās un bezjēdzīgos izmeklējumos, kurus neviens nevar salikt kopā . Privātais man visu ir sarakstījis 3 dienām, un es Jūtos gandarīts un par to vēl maksā mana apdrošināšanas polise no Īrijas un viī priecājas , ka es ietaupu viū izdevumus. Es vēl saņemu izrakstu angļu valodā , ka esmu vesels priekš sava darba devēja. Kura valsts iestāde to man darīs???? Neviena. Tā kā manu naudu Jukms neredzēt. Ja man beisies darbsīrijā es būšu tur oficiāls bezdarbniks ar pabalstu , ka sLV līdzvērtīgs ļoti labai algai. Tā kā nelolojiet cerības. Ārstēšanu nesaņems Larvijā dzīvojoši, kuriem dažādu formālu lietu sakarā ir zemnieku saimn. un vēl mazi uzņēmumi , bet ienākumi nekādi dižie.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas