Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Eigims: Visiem politiķiem vajadzētu būtu ļoti uzmanīgiem par to, ko runā

Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas deputāti sarunā ar portālu Diena.lv nevēlējās komentēt ZZS ietilpstošās Latvijas Zaļās partijas (LZP) līdzpriekšsēdētāja Viestura Silenieka rīcību Dienas veiktajā eksperimentā pirms nav notikusi partijas ētikas komisijas sēde, tomēr daļa atzina, ka gadījums met ēnu uz abu partiju apvienību. 

"Silenieka lietu skatīs Zaļās partijas ētikas komisija un tad tas nonāks partijas valdē. Komisija iztaujās, kas tur ir bijis, kas tika runāts. Tad arī būs komentārs no Zaļās partijas,” portālam Diena.lv sacīja LZP biedrs Ingmārs Līdaka. Viņš tomēr atteicās paust savu personīgo vērtējumu par V.Silenieka rīcību. Deputāts norādīja, ka pēc publikācijas laikrakstā Diena neesot runājis ar pašu V.Silenieku.

Otrs LZP biedrs, Saeimas deputāts Rihards Eigims norādīja, ka par V.Silenieka rīcību tiks spriests otrdien, kad partijas ētikas komisija izvērtēs, ko tieši V. Silenieks teicis. "Visiem politiķiem vajadzētu būtu ļoti uzmanīgiem par to, ko runā," piebilda R.Eigims.

ZZS Saeimas frakcijas deputāte Iveta Grigule, kas no LZP tika izslēgta jūnijā par nelikumībām 10. Saeimas priekšvēlēšanu kampaņā, atzina, ka gadījums met ēnu uz visu partiju apvienību, tāpēc LZS valdei ar to pēc iespējas ātrāk vajadzētu tikt galā. "Zaļās partijas valde ir spējīga pieņemt lēmumus, arī radikālus, kā mēs no vēstures zinām," pauda I.Grigule.

"Nekas prātīgs jau tur nav sarunāts, tomēr gribu saprast, ko ar to visu domājis. Tādas runas diskreditē, tomēr man ir grūti pateikt, kādā kontekstā tas ir bijis," atzina ZZS deputāts Andris Bērziņš. Arī viņš norādīja, ka vispirms nepieciešams izrunāties ar pašu V.Silenieku un tikai tad būs iespējams komentēt viņa rīcību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas