Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

EK izdotajos bukletos igauniski un latviski atrodams arī tulkojums krieviski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
RUS
R
es neattiecos pret latviešu valodu ar naidu, bet pieprasu, lai jūs, latvieši, arī attiektos ar cieņu pret krievu valodu.
vispār
v
ir pretīgi plātīties ar Latviju kā dzimteni un ar naidu attiekties pret tās valodu. ko tad brīnāties, ka jūs te necieš?
from Brussels
f
Maija, vai jus ziniet ko nozime "analfabetus"? Redzami ka ne.. Jusu naide ir tik liela pret krieviem, kapec? Tevzeme = teva zeme. Я родилась в Латвии, и мои родители тоже. Латвия - моя родина, даже если некая maija считает, что это не так. И не maije решать, на каком языке мне разговаривать.
RUS
R
Cienījamā kundze, моя родина - Латвия, а разговаривать на родном русском языке - это мое право как гражданина Евросоюза.
maija
m
Nu ignorējiet taču tos analfabētus, kuri te raksta krievu valodā, lai viņi brauc uz tēvzemi Krieviju un runā, cik grib.
from brussels
f
Jau iemacijos, man nav problemas runat un cienit citas valodas, neskatoties uz jusu stulbumu. Берегите себя, жизнь иногда ставит в коленно-локтевую позу неразумных.
from brussels
f
Я пишу про скудоумие общества нашего, а не про высказывание Реддинг. Es runaju latviski + еще на четырёх языках, и каждый язык мне нужен по своему. Социальные буклеты на двух языках в Латвии и Эстонии? Супер. Тут столько злости на форуме..
stulbums
s
varbūt par galveno eiropas valodu vīņi kā dāvanu Putinam pasludinātu krievu valodu un vācu un fraņču nelietotu ko
dasrts
d
to Dāmīti Vaidere cerams kārtīgi izmals caur gaļasmašīnu
labs padoms
l
Ja juus gribat redzeet materiaalus savaa valodaa, tad varat pasi apmaksaat to tulkosanu. ES nav paliidziibas iestaade gariigi atpalikusajiem un par juusu stulbumu jaamaksaa jums pasiem.
labs padoms
l
Nee, Latvijas probleema nav krievos. Latvijas probleema ir nacionaalo naidu kurinosos lielkrievu sovinistos. Tajos, kas Krievijaa dziivot negrib, bet Latviju ieniist un dziivee vinjiem ir viens meerkjis - kurinaat nacionaalo naidu. Tu darbaa arii atsakies runaat latviski? Darbaa tu to nevari, jo tevi atlaidiis, bet darba vietai uzliks sodu. Taapeec naac bojaat gaisu latviesu portaalos.
labs padoms
l
Un kad tu pats domaa iemaaciities latviesu valodu, sovinistiskais liekuli? Ja gribi redzeet attiistiitu valsti, kur ciena daudzas valodas, aizbrauc uz Franciju. Tur ir divu veidu cilveeki, franciski runaajosie un kurlmeemie.
lux
l
Ja Tu tiešām strādātu Briselē, tad zinātu, ka Redingas teicienam ir pamats. Luksemburga, kurā izvietotas vairākas ES iestādes, kuras premjers ir eirozonas prezidents, neprasa ES DOKUMENTU TULKOŠANU luksemburdziski. Tā kā tulkojums krievu valodā ir tīrā pašdarbība, kas turklāt liecina par viena skrievu daļas vājajām prāta spējām. No Briseles gan ir izraidīti dažo Krievijas vēstniecības darbinieki par spiegošanu. Par Krievijas 5. kolonas darbību Latvijā šoreiz nerunāsim.
from Brussels with love
f
Multilinguism всегда только приветствуется во всех развитых (да и не только) странах. Позиция ЕвроКом в Риге (Tulkojumus krievu valodā par nepieņemamiem) по меньшей мере неразумна. Когда уже наши жители станут принимать русский язык как богатство страны, ценить и уважать друг друга? Видимо пока кризис ещё не достаточно по всем ударил, чтобы понять, что проблемы Латвии - не в русских.
support Человек
s
Человек, мы с тобой!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas