Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ēķis grib pamodināt cilvēkos nacionālo pašapziņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lāpītāja
l
Sviests, visi digitalizācijgeitas personāži joprojām dzīvojas pa medijiem un sabiedriskām vietām un kustībām un kur tik vēl ne- un mediji ar vvi;nus intervē un ņemas ap viņiem- bet tas ir tas ko sev labās Latviajs bīdītājiem vajag,lai atkal apmātu ļaužu prātus. Viens kempmajeietis Liepnieks murgi par ekonomikas glābšanu ar narkotiku tirdzniecību, otrs par nacionālo pašapziņu,kuru grāvuši Seimas "kvauķšķu" nem;ilētāji no TP, Rubenis arī kaut ko rubina,kaut jau bez digitālas afētras pieķerts nelikumigos maksājumos ar kaimiņu teātra šefu, bet nekas, tv kā aicināja tā aicina- jo pieder pie vecā klana-citus sen par mazākiem grēkiem no visurienes izmet, bet šitie kā peldējuši pa virsu tā peld, mediji vainīgi ka dod viņiem tribīni.
Zelma Birzniece
Z
Nacionālo pašapziņu Eķis cels Plaudes 3 valodīgai latviešu un 1 valodīgai krievu nācijai.Saproties mīlīe tautieši kas Ēķa izpratnē ir latviešu nācija.Vēl pievienos Beļēviča par maksu no 7 klases apmācītos.Arī centīgie Daugavas racīji pievienosies Ēķa nācijai Pamazām virzīsies uz Nobeļa prēmiju par modernas nācijas izpratni.Urraā!
Ilmārs
I
Laba ideja! Turklāt ļoti ienesīga!
jurists
j
Potenciāliem noziedzniekiem grūti modināt tautas pašapziņu. Tik subjektīva un naudas maisiem kalpojoša TV kā LNT var provocēt tikai dusma sun neiecietību.
anda
a
Kuru totalitāro pagātni viņš domā - Ulmaņa laikus vai padomijas gadus?
Lonija
L
Atbalstu Ēķa kungu, Jūs esat labs cilvēks.
Ilvars
I
Turies Andrej! Mēs arī par labu Latviju! Latvieši, turamies visi kopā pretim ārvalstniekiem, kas grib Latviju pievākt sev! Par labu valsti, par mūsu valsti!
cony
c
Idiotiski uzstādījumi,jo vairums cilvēku nav egoisti,viņi balso ne jau tikai par labi zināmo Latviju,viņi balso par gudrību un labestību arī Krievijā un visā pasaulē.Stendzis ir muļķis.
Civilais
C
:D šī nu ir īstā branža :D TP + LPP/LC = Par labu Latviju! aiz visa stāv šķele, šlesewrs u.c. tiesājamie taio skaitā pats Ēķis gaida spriedumu digitālgeitas lietā :D malkači, tagad laikam ir ļoti aktuāli visiem zagļiem, bandītiem vienās publiskās grupās/partijās apvienoties :D
noass
n
Sargies no viltus praviešiem, kas nāk avju drēbēs un ar medainu balsi, no iekšpuses tie ir plēsīgi vilki.
!
!
Ir ļoti muļķīgi darbos tik šmucīgam tipam kaut ko runāt par lietām, kas atrodas augstos plauktiņos. Lasīju tikai komentārus.
Bonis
B
Ēķi mauc galvā to savu Kempmeyer raidītāju un raidi pa ēteri savus nacionālas pašapziņas signālus!
Par labu Latviju
P
Es nemaksāju nodokļus un ņirgājos par saviem darbiniekiem Es dodu un ņemu kukuļus Es novedu valsts līdz sabrukumam Es par maksas izglītību jau no pamatskolas Es lobeju kaimiņvalsts un lielo shēmotāju intereses ... turpinājums bezgalīgs
mumū
m
nevar būt, Ēķi! tev nu gan ir idejas! kā tu to izdomāji?!?
replika
r
Ja Ēķis gribēja celt nacionālo pašapziņu, viņam vajadzēja pa visiem saviem kanāliem aicināt visus Latvijas patiotus 9. maijā nobloķēt pieejas pie Pārdaugavas pieminekļa. Tas būtu reāls gājiens nacionālās pašapziņas celšanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas