Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ēķis: vai vietējie ir idioti, ka Latvenergo vadītājs jāmeklē ārzemēs

Tautas kustības Par labu Latviju priekšsēdētājs Andrejs Ēķis kritizē ideju _Parex _un _Latvenergo _vadītājus meklēt ārzemēs. Vai vietējie visi ir idioti, viņš saka intervijā Latvijas Avīzei.

"Pārsteidz, ka Vienotības runasvīri piepeši sākuši runāt, ka Parex būtu jāvada ārzemniekam un arī Latvenergo derētu direktors no ārzemēm. Vai vietējie visi idioti? Vai vērtīgākie uzņēmumi jādod pieskatīt ārzemju cilvēkam, pirms privatizē?"

LNT, kura šefs ir A.Ēķis, pirmdien uzsāks diskusiju ciklu Latvija, mēs tevi dzirdam. A.Ēķis pirmoreiz jūtot, ka ir beidzies laiks, kad "ne Mudītei Kurzemē, ne Jāzepam no Latgales, ne tantei Bauskā neprasīja, kuru likt par ministru un kā izvērtēt amatam derīgus cilvēkus".

Viņaprāt, Par labu Latviju premjera kandidātam, kad tāds tiks nominēts, vajadzētu sagatavot ministru sarakstu, lai "savlaicīgi pie tautas noskaidro, kurš tur derīgs, bet kurš nav vis lietaskoks". Taču, kā norāda A.Ēķis, tiesa gan, tikko tiek nosaukts kāds vārds, tā internetā to metas "apspļaudīt". Tāpēc viņš uzskata, ka jāpublicē tikai tie komentāri, kas parakstīti ar vārdu un uzvārdu. Viņaprāt, daudzos komentāros mēģina nogremdēt un pazudināt ticību valstij. Ne varai, ko vajagot kritizēt, bet valstij, pārliecināts A.Ēķis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas