Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ēķis: vai vietējie ir idioti, ka Latvenergo vadītājs jāmeklē ārzemēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Kas ir tie cilvēki, ko mēģina uzrunāt Ēķis un pārējie PLL populisti??? Jājautā, Ēķa kungs, vai jūs tiešām domājat, ka visi latvieši ir idioti???
Atbilde
A
Jā.
Peteris
P
ZAGLI, TURI MUTI !
juu
j
Arii Eki ir jaanomaina. Buus jau gana sazadzies.
bomis
b
Ārzemnieki mums neder ne saeimā, ne par ministriem, jo...nezog. nemelo, nekrāpj un nevar neko ar viņiem sarunāt...NEDER!
daama
d
Nav runa par idiotiem, bet par starptautisku konkurenci. Vislabaak buutu izsludinaat starptautisku konkursu, un ja ir kandidaati ar Latvijas pasi un pietiekoshu kompetenci, lai tad vini arii piedalaas shajaa starptautiskajaa konkursaa. Ja neveidosim starptautisku konkurenci, taads piilu diikis vien paliksim! piekriitu, ka shie ir pietiekoshi noziimiigi uzneemumi, lai viniem piesaistiitu ekspertus ar starptautisku pieredzi.
sams
s
Latvija ir vieta, kur ne tikai vietējiem zagļiem jauka dzīve (tos neķer un nesoda, bet ļauj līst pie varas), bet kur lolo arī ārvalstu "netīros" tipus, piem. Fli.., Mer...i. Viņu personīgais "bizness" uz valsts rēķina zeļ un plaukst. Šeit valdošie likumi, diemžēl, pievelk negodīgus indivīdus un sola viņiem pasakainus, melnpelēkus darbības apstākļus ar fantastisku peļņu, kas sen vairs nav iespējams viņu pašu dzimtenēs.
Vovčiks
V
Ēķis: vai vietējie ir idioti, ka Latvenergo vadītājs jāmeklē ārzemēs Idioti jau nav, tik vien kā pieraduši nevis biznesu taisīt, bet shēmot, sarunāt , kā saraust sev lielo personīgo "kušķi"........
tik
t
.. tas netiek darits SMALKI.... tas tiek darits VIENKARSHI - Vinjam pieder TV, vinjs kaut kadu iemeslu delj tic tam politiskajam spekam, un vins ar savu privato TV daris visu, lai to reklametu... Man gribetos redzet vinja seju pec gada - kad PLL tiks valdiba, paradis sevi un uzmetis visus shitos naivos uznjemejus, kas ar savu naudu tagad vinjus balsta un bida... Visas Plaudes un citi tamlidzigie - kad nebus vairs vajadzigi, pashi redzes, kadus cilvekus ir iecelushi pie varas.
daina svīre
d
... un vai tad nav? Paskatieties apkārt - gan tauta, gan valdiba... ja Mudite un Peteris par visu balsos, tad nebus ne biblioteka, ne koncertzale, un tiktu ieviesta lincha tiesa... varbut tomer labak sakt valdiba likt nozaru ekspertus un cilvekus ar augstako izglitibu un pieredzi darba, kaut vai arzemniekus.... maksat OBJEKTIVI lielas algas un likvidet korupciju. Jus jau pats atbildat uz savu jautajujumu - lidz ko tauta kjeras pie apspriesanas un ievelesanas, ta jebkurs kandidats tiek apsljaudits un ne jau par profesionalam prasmem... ne jau tada veida tiks atrasti eksperti - visur tiks salikti kaut kadi Zigeristi vai populari dziedataji, kas tad nu vares vadit dzelzcelju un latvenergo. Ēkja kungs - vairums IR idioti, un vel skaudigi un mantkarigi - tapec mes esam tur, kur esam... PEDEJAIS LAIKS SAKT NODARBOTIES AR IZGLITIBAS JAUTAJUMIEM, citadi musu tatuta ar savu provincialo un zemo inetelektu vienkarsi ieviesis proletariata dikataturu, kas atnjems visus tiem, kam ir, visu sadalis, apedis un tad sakas kauties sava starpaa ... Dienvidkoreja lielakas algas ir skolotajiem - un tur nonak vislabakie kandidati - kas rada izglitotu un intelektualu tatutu... no kuras nak gudri un talredzigi politikji...
juris G.
j
EĶi! tev taisnība par to Internetu - 100 punkti! neko konstruktīvu te nemeklē un pat nedomā - katra doma un ideja tiek apvemta !
hehe
h
ēķim skaists krekls, VARAVĪKSNES krāsās :)
traductrice
t
ņē, idioti nav. drīzāk pārāk gudri - shēmotāji
Jautrīte
J
... varbūt nav idioti pavisam, bet tā sasējušies ar sociālajām saitēm, ka atsiet nav iespējams...
Ainis
A
Mums vēl vajadzētu policiju, muitu un politiķus no ārzemēm !! Vienotība vaētu uz ārzemēm pārvākties un no turienes vadīt !!! :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas