Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Ekonomists: Dombrovska vadītās valdības panākušas stabilitāti; nākamais solis - izaugsme

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Biks
B
Turpinot. Par nodokļu maksātāju naudu tiek uzturēts 15 (!!!) augstskolas. Pavisam Latvijā ir 35 augstskolas. Visu studentu KOPĒJAIS skaits šajās 35 (!!!) augstskolās ir tik pat liels, cik ietilptu 2 (!!!) Eiropas augstskolās ... Stradiņa universitāte tikai ALGĀS gadā tērē 6,633 miljonus latu NODOKĻU maksātāju naudas!
Biks
B
Latvijas valstij pieder 142 valsts uzņēmumi. Lūk, tur jāsāk ieviest kārtību. valsts uzņēmumam airBaltic flikam izdevīgu papīru PĒDĒJĀ darbdienā paraksta biedrs šlesers un tu tū, Latvijas valsts - kā akcionārs paliek bez airbaltic zīmola. 18 gados sataisītos sū-dus nav bijis iespējams izstrēbt 2 gados ...
Biks
B
ja TP atdotu to 1 miljonu parādu (no 2006.g.) valsts kasē un LPP tos 500 000 Ls, tas jau būtu solis uz priekšu .
pensionāre, zinātņu doktore
p
Tie ir murgi. Kāda stabilitāte ir panākta? Vai Bezdarba stabilitāte? Vai pensionāru u.c. iedzīvotāju nemitīgu atrašanos stresā un līdz ar to vairāk slimošana ar pat priekšlaicīgu aiziešanu no dzīves var saukt par panākumiem un stabilitāti? Viss, kas bijis labs, ir izjaukts, nogriezts, nolikvidēts.
Igors
I
Tur jau tā lieta , ka neviens nezina , ko tad tālāk darīt ! Viss , kas pērkams , jau pārdots - kā kaut ko ražot - neviens īsti nezina - spriedelē gan šā , gan citādi , bet jēgas pagaidām nav - visi gaida nez kādu Nokiu . Tai pašā laikā aramzeme aizaug ar kārkliem un pasaule brēc aiz pārtikas trūkuma - vai nav jocīgi ?
Visvaldis Maļugins
V
Ir ļoti vienkārši un ļoti efektīvi ekonomiskie risinājumi, kas, ja būtu politiskā griba, jau 1 gada laikā dotu ievērojamu ekonomisko pieaugumu ap 15-20 % gadā.
Visvaldis Maļugins
V
Nauda aizplūst pa daudziem kanāliem, bet būtiskākie ir, bankas, energoresursi, tirdzniecības un pakalpojumu tīkli.
Ozoliņš
O
Ošlej, jūstaču esat vienotības biedrs(SCP). Un jums nav neērt tēlot neatkarīgu un neieinteresētu ekspertu? Desmit ballu skalā - riktīgs mērkaķis.
2Maļugins
2
nauda aizplūst no valsts gk. caur skandināvu bankām. kā treknajos gados ieplūda, tā tagad aizplūst, un vēl ar procentiem. Bet lai nepievērstu sev lieku uzmanību, šīs bankas publiski atļaujas dot norādījumus, ko un kādā secībā vajadzētu reformēt valstij. tātad vienreiz ir jāpasūta skandināvi *****.
gg
g
stabilitāte- daudzi aizbraukušie, bezdarbs, tautu aptīrošies nodokļi????
Visvaldis Maļugins
V
Lai sāktu darboties ekonomika ir vajadzīga nauda - ekonomikas asinis. Šobrīd pats galvenais uzdevums ir konstatēt pa kādiem ceļiem nauda aizplūst no valsts un tos pēc iespējas aizvērt. Lai ievainotais atveseļotos viņš vispirms ir jāpārsien, citādi noasiņos, tāpat ir ar valsts ekonomiku. Ekonomiskās brūces ir pārāk nopietnas.
I.Gr.
I
Izaugsme ir atkariiga no katra Latvijas iedziivotaaja. Teevu maaju paardoshana vaacieshiem un par ienjemto naudu vecu automashiinu pirkshana nekaadu izaugsmi nedod. Katram latvietim ir jaabuut rosiigam ar teicamaam idejaam. Pat iestaadiit 100 beerzus uz laukiem ir jau izaugsme! Jaa - es zinu, ka Latvijaa truukst koku staadu. Te buutu veertiigs darbs lauksaimniekiem!
amālijas tante
a
Ošlejs pat nav Vienotības biedrs? Vislielākā stabilitāte, ja kas, esot kapos!
Gunārs
G
Stabilitāte taču ir: 1. StabiliI tiek paugstināti nodokļi.... 2. Stabili savējie ir iebīdīti amatos.... 3. Stabili savējiem paceļ darba algas... 4. Stabili Dombrovskis melo.... 5. Stabili tiek atņemti pabalsti... 6. Stabili pazemina pensijas... 7. Sabili pilda SVF prasības... 8. Stabili esam pilnīgā dirsā.... 9. Stabili mēs esam muļķi..... 10. STABILI, STABILI, STABILI.....
Ieva
I
Pietiem melot,pietiek tukšus salmus kult,ja runā,tad konkrēti,kā notiks šis izaugsmes sākums,tieši kā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas