Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Ekonomists: No strauji pieaugušā parāda pārskatāmā nākotnē Latvija vaļā netiks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
einis
e
Ko nu jūs apsmejat to nabaga gaisspūtēju-tāds taču viņa darbs un alga,pūst zviedru gaisu Latvijas galvās.Citam darbam tas pūtējs jau nav derīgs.Un šādi pūtēji ir visās bankās,tas taču pats lētākais veids,kā piemelot naudu bankām. Ja šis pūtējs ir eksperts,tad tiešām tikai pūšanas lietās.Tik tā nediena tāda vārgulīga-kur tad pašas komenti???
Ekonomists
E
Tā nedariet.Mums būs jāmeklē citas aitas ko cirpt.Ja nu līdz tam nonāk,pēdējos grašus atdodiet manam bosam,jo kas labs viņam,labs Latvijai.Vai vēl esat maz mācīti,vai?
selga
s
Kur risinājums,banķiera kungs,iet visiem kolektīvi pakārties?
Oskars
O
Baigais EKONOMISTS puišelis viņam labāk iet ielas tīrīt ,jo no PARĀDIEM var viegli tikt ĀRĀ ..... Tikai ŠODIEN jālikvidē visi IZSAIMNIEKOTĀJI un jāaptur viņu BANKU KONTI lai jau RĪT mēs visi dzīvotu LAIMĪGI.
...
.
Bla, bla, bla - aicinu izlasīt to wikileaks ziņu par Latvijas reālās ekonomikas (ražošanas, nodarbinātības utt. par labu nabadzībai un dabas resursu noplacināšanai) upurēšanu tam, lai zviedru bankas nenobankrotē. Kas tie "mēs" tad šajā gadījumā - mēs esam parādā Jums - zviedru bankām. Jau nenormāli tracina šie zviedru banku kladzinātāji, kas sevi sauc par ekonomikas ekspertiem, bet ekonomikas analīze drīzāk atgādina pirmā kursu studentu līmeni. Otrs tāds eksemplārs Strautiņa kungs (ne normālas ekonomiskās izglītības, ne izpratnes, bet pasludinājuši sevi par ekonomikas guru).
nn
n
labi, ka bija "lehman brothers" un sekojasaa pasaules finansu kriize.. jo savadak pards butu audzis vel kadu laiku un tagad buutu vel daudz lielaaks.. sobrid tas nebut nav bezcerigs..
MLS
M
"... parāds 2010.gadā palielinājies par 785,92 miljoniem latu jeb 18,3% un gada beigās bija 5,08 miljardi latu." - Prātam neaptverami! Bet gadi skrien kā stirnas ...
Dārznieks
D
Bet kurš gan cits , ja ne aizdevējs ( bankas ), plāno savu labklājību uz parādnieka ādas.
Нормально. Кто-то же должен платить за чужие банкеты. Тот, кто самый глупый. Вот Латвия и попалась.
zvirbulēns
z
Dārgi gan mums izmaksāja Zviedrijas glābšana!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas