Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Eksperti: lai arī Zatlers ir progresējis, viņam nav skaidru prioritāšu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
crex
c
Domāju, ka Zatleram nav nekā, ko viņš varētu dot tautai..
lība.
l
mums prezidents ir brīnišķigs ,acīm redzami ieguvis cieņu ārzemju vizītēs , pievērš lielu uzmanību mūsupašu latvijas ekonomikai , nav mums karaļ valsts un karaļi mums nav vajadzīgi mums valdis zatlers ir mūsu tautas prezidents bet tantuks vvf centās b/ut modes karaliene bet manā skatījumā šie tērpi pēc šuvuma bija vienveidīgi , nekā īpaši neizkatījās kā darījuma cilvēks , kas ieradies valsts vizītē ne nopietnas stājas , ne iespaids ka ie darījuma cilvēks , drīzāk ieradusies izklaidē , vai arī ārišķīgai izrādei , īsta stāja kā prezidentam ir zatleram tīk vai netīk . var saprast ,ka prezidents ieradies darījuma vizītē
one
o
Visneveiksmīgākā viņa komandā ir Lase
zvirbulēns
z
Kur vien skaties, visur eksperti. Vispār drūmi.
lno
l
Izvirzot premjera kandidātu, VVF rīkojās apmēram tā: Gribat Emsi? Labi, būs jums Emsis. Zatlers tomēr vairāk pastāv uz "savu" kandidātu. ____________________________________________ N u galīgi garām! Vai tad esi tik jauns, ka neatceries, kā Ulmanis mainīja MP kandidātus, lai Čevers netiktu premjēra amatā? Bet valdība varēja iznākt baisa: Čevers, Zīgerists, Kauls, Kreituss...Kad viņi sēdēja LTV pārraidē pie galda, tas izsauca asociācijas ar apvērsuma organizētājiem 91. gadā, pietrūka tikai mūzika no Gulbju ezera. Tieši to Ulmanis pārmeta Zatleram Domburšovā, ka viņš atkal piedāvā valdību veidot kandidātam no iepriekšējās koalīcijas nevis opozīcijai.
Sateks
S
Zatlers man patīk, viņš būs klusāks, bet stabilaks iekšpolitikā kā VVF, bet Diena jau tāpat viņu nories ar saviem "analītiķiem" to, ko teiks Ikstens un Ijabs- skaidrs jau iepriekš, SLIKTI UN VĒL SLIKTĀK, tas par Dienas nemīluļiem. :) tur vēl neatkarīgais Ozoliņš ar Pakalniņu, kam piebalso Rodins :)
vienkārši
v
kretīnisks murgs. Kad pamodīsimies???????????????? Paunu židu-augļotāju morāle ir tā ieēdusies un tā ir vieglāk, mēgināt nočiept, nekā sēt un pļaut. Cik ilgi??????????? Tā var viena tauta klīst pa pasauli,sludināt un zagt, bet nevar visas reizē............
ABC
A
Es teiktu, ka iekšā nav un arī ārā nenāk.
@
@
Izlasot muldēšanu par frizūru, es paliku nenopietns attieksmē pret šo attieksmi ... Sākumā vēl tas bija smieklīgi, bet, kā jebkura anekdote, arī šī n-tajā pārstāstīšanas reizē pārvēršas par kaut ko līdzīgu vārdiem "Bet Panorāmā taču rādīja!" padzīvojušas lauku saimnieces mutē. Ikstens ir padzīvojusi lauku kundze, kad tā runā, tikai biksēs. Bet nu sava vizuālā tēla pavēlnieks :) tā var atļauties runāt, saprotu.
101
1
No trīs prezidentu raidījuma Zatlers izskatījās tiešām pabālāks,bet jāatceras,ka no visiem trim tikai viņš ir politiķis,tie abi pārējie var runāt brīvā tekstā- par visu un visiem,arī partiju dibināšanu ,viņu teikto neuztvers kā prezidenta teikto. Enerģētikas krīzē mūsu prezidentam ir pamaza teikšana un tikpat pamaza teikšana būtu arī VVF.Latvija ir tajā svara kategorijā zem 54 kg. Reakcijai Zatleram vajadzētu būt labai (tomēr tāda profesija,kur svarīgas sekundes ,nav kā dainu vākšana),cits jautājums- viņa reakcija publiskajā telpā,bet varbūt ir reakcija,kas neizskan publiskajā telpā,bet viss notiek.Nu,jā bet runāšana vienalga jāmācās.
Žanis Vieplis
Ž
Liekas, ka Zatleram iīzdinājumā ar Ķenci ir cita vaina. Ķencim iekšā bija, bet nenāca ārā!
lno
l
Kā boksā vajadzīga zibenīga reakcija, tā politkā cilvēkam jābūt oratoram. Ja tas nav dabas dots, tad jāapgūst grūtā darbā. Intervijas laikā nemanīju, ka Zatleram arī būtu ko teikt. Ja nav iekšā, tad nenāk arī arā. Prezidentam arī šobrīd ir ko darīt ārpolitikā. Tagad jauni izaicinājumi, kaut vai enerģētiskā krīze. VVF pirmajos 4 gados asi reaģēja uz visu, kas viņasprāt Latvijā notika nepareizi. Otrajā četrgadē viņa pielaida daudzas rupjas kļūdas. Nezinu, vai gadi lika manīt, vai reibonis no panākumiem, bet kā lai arī nebūtu viņa bija galvas tiesu pārāka par citiem, kurus arī dēvē par politiķiem. Zatleram ir tikai viena iespēja - tik tiešam kļūt par visas tautas prezidentu un tas pirmām kārtām nozīmē būt patstāvīgam un godīgam. Kā var noprast komanda viņam vāja un diez vai īpaši uzticama.
101
1
Tātad.VVF mācēja vilku izmuldēt no meža ārā,Zatleram tādas muldēšanas pietrūkst,laikam kā ārsts viņš ir konkrētāks,sausāks,nemāk saraudināt.Reizēm jau tā VVF aizkapa balss krita uz nerviem-kā izvadītāja ( un vēl tā nepareizā (novecojusī) latviešu valoda un svešvārdu lietošana).Katram laikam savi cilvēki.Ja preizdents esot sabiedrības spogulis kā te rakstīja Kauns,tad mēs katrs varam paskatīties arī uz sevi,nu un to,ko sakam , viņam varam attiecināt uz sevi.
101
1
atvaino,nojuka teksts.VVF mācēja izmuld
101
1
Vari nosaukt , teiksim, 3 VVF prioritātes, atskaitot ES un NATO. Gribētos jau lai tās būtu iekšpolitikā, jo ārpoltikā jau tagad mazajām dalībvalstīm teikšana maza. Jāpiekrīt jau šeit teiktajam, ka lielos vilcienos Zatlers turpina VVF iesākto, tikai viņš ir citā vēsturiskā situācijā. Igauņu Ilvess ,kuru bieži mēdz salīdzināt ar mūsu prezidentu, taču arī starptautiski ir diezgan pabāls.Jā, viņam ir spēcīgākas diplomāta spējas, bet tā īsti lietā tās nav kur likt, jo esam lielajā katlā. VVF bija laikā, kad bija iespējas starptautiskai izrādei. Ulmani savukārt vienmēr saistīs ar krievu armijas izvešanu. Zatleram gadījies laika posms ar ikdienas pelēko darbu tieši iekšpolitikā un tas tagad izrādās pats smagākais.Te jau arī kāds komentārā izteica domu par komandas trūkumu Zatleram, tam es piekrītu-komanda pavāja,ieskaitot par Stipro,par kuru iesākumā bija labas atsauksmes.Lai vai kā,es katru rītu nepamožos ar vienu domu-ak,DFievs nu kāpēc mums ir tāds prezidents.Man pat liekas, ka viņš vairāk ieklausās dažādos viedokļos,lai izdarītu SAVUS secinājumus. Ar VVF reizēm bija kuriozi, ka likās tūlīt neiecietībā piecirtīs kāju pie zemes,dikti lauzās uz āru paštaisnums.VVF jau mācēja izmuld

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas