Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Eksperti: Šķēles atgriešanās TP reitingu var ietekmēt arī negatīvi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lops
l
Pats nosaukums TP jau sen negativi ietkmee reitingu, kur ta nu vel tas Shkeele!
jaunajai DIENAI
j
1.Viņš jau nekur šos gadus nav aizgājis.Diemžēl nav arī tiesāts. 2.Labāk, lai sēž pie sarunu galda nekā sazinās caur saviem pastniekiem, tur nu gan Čepānei var piekrist. 3. Cerams, ka tauta nav tik vientiesīga, lai, redzot šo feisu ekrānā, neatcerētos viņa 'figļi migļi"ar valsts un pašvaldību īpašumiem, digitalizācijas afēru, to, kā viņš apzaga pensionārus, to, kā TP vadītā valdība valsti ir iegrūdusi bedrē.
nav ko kaukt !
n
idiotu baram arī kaut tāds idiotu dresētājs noderētu, bet i tas neko neizdarīs - noiets etaps - durjobelu-sandrugirtudruviesu valstele nosprāgs šā kā tā - žēl tikai, ka tik lēni tas notiek - žēl, ka pārlepnajiem rīdziniekiem savā KULTŪRNACIONĀLAJĀ STULBUMĀ izdodas tik daudz KRIETNU NERĪDZINIEKU IZNĪCINĀT .....
Heihei
H
Izncinās reitingu kā jēdzienu.
lno
l
Ar Lemberga organizēto un čekista Ādamsona īstenoto "pedofīlijas skandālu" __________________________________ Ko nu fleitē:) Vainīga bija Šķēles nepārdomātā ārdīšanās - 3 dienu laikā apvienot medicīnas fakultātes, strādājošiem atņemt 100% apmērā atņemt pensijas, ko tagad "uzlabojot" atkartoja Dombrovskis.
lno
l
«Šķēle nenoliedzami ir citas, lielākas kategorijas politiķis nekā tie, kas uz politiskās skatuves darbojas pašlaik. Pēc viņa atgriešanās dzīve grūtāka kļūs ne tikai Jaunajam laikam (JL) un Zaļo un Zemnieku savienībai (ZZS), bet arī opozīcijā esošajai LPP/LC, jo A.Šķēle, visticamāk, visu varu neatstās tikai Aināram Šleseram. __________________________ "Eksperts" nozombēts jeb nopirkts?:)
?!?!?!
?
Salasīti viedokļi, (arī "politologs" Filips Rajevskis), tikai trūkst apraksta par to, kas tad īsti notika TP pirmdienas vakarā, kā arī tāds mazsvarīgs sīkums kā pašu oranžo komentārs. Lieliski.
z@@a
z
ko nu šoreiz noskatījis Latvijas lielākais nozadzējs??? Bārdainais velns!
tās nu gan ir
t
negatīvāk tiem vārnukraukļiem jau vairāk nav kur :P
Interesanti
I
politologs, 13.10.2009 10:14 Domāju, ka Latvijas politikas specifika šobrīd ir tādā, ka valsts 2010. gada budžeta sastādīšana būs pakļauta politiskām spēlītēm. Šobrīd, pēc scenārija, Tautas partijas neatbalstīs normālu budžeta izveidošanu un torpedēs tā sagatavošanas gaitu un termiņus. Lai ko arī piedāvātu koalīcijas partneri vai prasītu starptautiskie aizdevēji, Tautas partija visu laiku iebildīs. Pienāks šī gada beigas (decembris) un budžets vēl nebūs pieņemts. Sāksies asa Latvijas politiskā krīze un tas būs visīstākais laiks, kad Šķēlem atgriezties. Tātad, šī gada beigās.... P.S. Ir naivi tie žurnālisti un analītiķi, kuri spriedelē, ka Šķēle atgriezies politikā un piedalīsies 2010. gada Saeimas vēlēšanās. Šķēle patiesībā ir atgriezies, lai sāktu "strādāt" tagad - 2009. gada decembrī..., vēlākais - 2010. gada janvārī. Tas ir Tautas partijas Maršala plāns (priekšvēlēšanu kampaņa), kas radīts un atbalstīts Tautas partijas iekšēnē. To realizēs visi Tautas partijas ministri un vadošie politiķi. Var jau smaidīt, bet TP un LPP/LC draudzības atjaunošana, TP Maršala plāna saskaņošana Maskavā (Kalvītis-Putins), Latvijas Bankas kritika, lata devalvācijas spiediens, laikraksta "Diena" krīze un daudzi citi notikumi ir šī plāna sastāvdaļa.
nu>ekonomistam
n
Ekonomists » Ludis 10:17 __________ redzi, ja tev nav pilnīgas informācijas par procesiem, tad tu vari izteikt tikai minējumus šķēlem timēr IR vajadzīga devalvācija, ja ne ... viņš nobrūk ar visiem vekseļiem un uzņemumiem un aizrauj sev līdzi veselu baru tādu pašu kampēju visi projekti, kuros viņs ir iesaistīts brūk un sabruks, jo ir bijuši aplami un vienkārši stulbi :) šķēlem vajag devalvāciju drīz, tūlīt, ātri, citadi vņam jaatsāk tirgot puķes būs jautri! un ne jau tapēc, ka šķēle noteikti nāks pie varas, ir iespējami citi varianti būs jautri, jo būs teātris, skatieties dombur un citus šowus!
Oskars
O
TP reitingu pat nepacels ja Andris apsolīsies vairs nezagt!!!
Ekonomists
E
Kadēļ Šķēlem lata devalvācija vajadzīga kā est? Viņš taču kā zini ēd brokastīs mazus bērnus. Tu taču kā mazs bērns no bubuļiem baidies.:))
Fors
F
Būtu īstais vīrs, ja vien viņam viss neliptu pie pirkstiem.
Ludis
L
Šķēlem tieši lata devalvācija ir vajadzīga kā ēst, to viņš arī grib panākt. Tad atkal varēs aiziet no politikas "uz visiem laikiem".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas