Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Eksperti: Trūkst vienprātības plašu protestu rīkošanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
g8
g
Tas patiesam uz sodienu ir sasmerejusies ap 90% Latvijas politiku, tas ir nereali vinus visus iesedinat cietuma, var vienigi fokuset uzmanibu par cietuma sedinasanu tos kas sadarbojas ar Maskavu, un balsot par tiem kas sola sakartot likumus lai turpmak nevaretu zagt. Nemsim to pasu Birkavu, vins panema no valsts bankas musu naudu 3 miljonus, acu aizmalesanai nopirka nevertigu zemu Latgale, tipa taisis biznesu un nobankroteja, protams neaizmirstot tos 3 miljonus noslept ofsoru banku kontos. Un vinu pat nevar iesedinat cietuma jo cilvekam nepaveicas..bankrotins uznaca.. kaut gan jebkuram te ir skaidrs ka Birkavs vienkarsi piesavinajas tautas naudu.NAV LIKUMA KAS VARETU VINU SODIT!!! TAPEC ARI ZOG!!!!
beta
b
Valsts izzadzēju saukšana pie atbildības ir iespējama tikai saskaņā ar likumu. Vai mūsu valstī ir kaut viens likums, kas paredz atbildību par valsts izzagšanu? Vai ir definēts pats jēdziens "valsts izzagšana" ? Paskat, kā Jakāns locās, jo mūsu likumi ir caurumcauri, un to posta partija ar savu ideologu Grūtupu ir kārtojusi visus iepriekšējos gadus... Ir pilnīgi naivi un stulbi nākt ar tādiem populistiskiem un neizpildāmiem lozungiem kā "atbildība par valsts izzagšanu". Es balsošu nevis par tiem, kas solīs sodīt valsts izzadzējus, bet par tiem, kas solīs sakārtot likumus, lai nekas tāds nevarētu notikt!
Sumbrs
S
Es domāju, ka pašreiz šis punkts ir izšķirošais nosacījums tam,. vai "Vienotība" izdosies vai ne. Laikam par to pat nav īpaši jārunā, tas ir pats par sevi saprotams. Tikai īstā apsūdzība ir daudz nopietnāka - "valsts nozagšana", ko nevajadzētu noplicināt tikai līdz vienkāršai "valsts izzagšanai". Runa taču ir nevis par sīkiem zaglīšiem, bet gan par veselām koruptīvām partijām, sākot ar "Latvijas ceļu" un, diemžēl, neizslēdzot arī dažiem tik mīļo TB/LNNK.
pilsonis
p
Jocigi, bet neviena partija, kas taisas uz nakamajam saeimas velesanam nesaka, par valsts izzadzeju sauksanu pie kriminalatbildibas. Uzvares taa, kas naks ar so planu!
juška
j
Kur jūs bijāt agrāk un nebļāvāt par valsts izzagšanu, kad tas notika? Tagad jau viss nozagts un lielie A tikai smīn, ka mēs te tagad valdību plucinām. Man gan šķiet, ka drusku kļūdāmies ar adresi. Ir jāsauc pie atbildības visas iepriekšējās valdības un deputāti - par zagšanu un "pareizo" likumu pieņemšanu. Bet gan jau viss bija "likumīgi" un nevienam neko nepierādīs.
Populists
P
Andri, paldies...es jau pamēģināju organizēt! Ja padomju laikā man nebija tikai "допуск", tad tagad esmu "sevišķi smags valsts noziedznieks".....
Andris
A
Godīgi sakot ,vai tiešām mums latviešim nav vadoņu kas uzņemtos atbildību tautas manufestācijā PAR VALSTS IZZAGŠANU.Prokuraturai patrez vēl nav iespējas palīdzēt ,ka redzat .Tā ka pAŠIEM VIEN BŪS JĀSĀK .Varbūt nacionālboļševikus palūgt ,cik ilgi var gaidīt?
hi-hi
h
kaut pliki, bet brivi un nakui man jusu streiki, ka nav man maizes, ko ēst, pat naudas nav ar ko braukt. Lai dzīvo BEZRABOCICA UN BADS - URĀ
Andris
A
Ko tu prasītu izejot uz ielas ,var būt no tā latvijai vairāk naudas parādītos ,paskaidro.J runa iet par valsts izzagšanu ,šķēli +visus pārējos ,TAD gan.Nezinu par lembergu ,bet par šķēli (NO KURIENES PĒKŠŅI AVELAT grupa ,ko pēc tam ,protams ,pēc pašu izstrādatiem likumiem---it kā viss likumīgi )pārdeva.Tā nauda bija uz visiem uznemuma darbiniekiem jāsadala ,nevis viņam vienam jāpaņem.PAR VALSTS IZZAGŠANU, ATBALSTS TAUTĀ BUS VIENKĀRŠI NEAPTVERAMS .LŪDZU ORGANIZATORUS.,KUR VIŅI IR ,MĒS GAIDAM.
blj2
b
Sedlenieks loti precizi pateica, tie protesteaji izvirza idejas kaut kadas nerealizejamas, ari loti precizi teikts par Dombrovski, vins vismaz kaut ko dara, ari precizi pateikts par veco gvardi kas jau bija pie varas un jau katrs pa kartai izvaroja Latviju un tagad atkal saka ka naks un izvaros atkal, protams ja tas ta notiks varetu pat sagaidit PLASUS TAUTAS NEMIERUS!!!
Juhans
J
Kāpēc jāprotestē? Vai tad kādam iet slikti? Slikti ir tikai kredītņēmējiem. Citiem ir OK.
!
!
Acīmredzami - kad no rrr-rrr-rrr iekasētais aiziet budžetā. Un tur nekad nepietiks. Vairs nekad. Acīmredzami, kad vienā tekstā un laikā runā par sliktajiem rrr-rrr-rrr un zaudētājiem skolotājiem vai citiem, kas, ja nodokli no močiem neiekasētu, būtu tūlītēji cietēji un apdalītie. Tā nedrīkst. Bet tā dara.
Šampēteris
Š
Šlesera izveidotās darba vietas pie Ministru Kabineta neaizrauj, jo skaidri redzams to uzdevums - šūpot Dombrovska krēslu. Le'gendārās partijas cīnas par varas resursu pirms vēlēšanām, ko līdz šim pratušas izmantot. Sabiedrībai vairāk piestāvētu Saeimas nams, kuram prasīt vēlēšanu reformu, bet tam pagaidām trūkst vajadzīgās izpratnes un vienotības. Izskatās, ka nākamajās Saeimas vēlēšanās atkal atražosim interešu grupas (partiju frakcijas), ķēķī strīdoties par to kura "pareizāka".
Piekrītu
P
ir jau gan laikam » tā vienprātība beidzot - 15:41 Šim nu var pilnībā piekrist. Kad vajadzēja piedalīties referendumos,tad tautai bija slinkums aizvilkties līdz iecirknim. Kad jāvēlē, tad tik uz priekšu-balsojam par lielākajiem kretīniem. Ko tagad gaudojat?Kāda jēga protestēt pret tiem,ko paši savēlējuši? Lielākie kretīni tieši tāpēc tik komfortabli jūtas,ka viss taču ir likumīgi. Un ne ES ne USA te nepalīdzēs.
Jānis
J
Varbūt nepareizos logus daudzīja un nepareizās mašīnas dedzināja?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas