Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Eksperti: Vēlētājs seko pēctecībai, personālijas interesē mazāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Marta
M
tas ir pilnigas mulkibas,ka iet uz dullo.Vai nu iet un zina par ko balsot,vai neiet.Un sen vairs netic tiem debesmannas piesolitajiem.Lai savu varesanu pierada Rigas dome.Ir laiks pagajis,bet nav-cieti.
žoržs
ž
Tāpēc, ka tauta nav dumja :) ------------------ kaut kā pēdējo 20 gadu pieredze gan to neapliecina.
rinķī apkārt
r
Nevajag jau politologu kungiem un dāmām būt tik vīzdegunīgiem. Cilvēki LV nav tik stulbi, kā viņus vēlas pataisīt. Citādi mēs nebūtu atguvuši savu neatkarību, iestājušies ES, citādi mūsu premjeram Dombrovskim krīzes laikā nebūtu tik pārliecinošs reitings plusos. Izdevās viena otra "pzitīvisma kampaņa", bet nu - ar to ir cauri, jo mācība rokā. Nebūdams politologs, :) gandrīz droši varu pateikt, ka nākošo valdošo koalīciju sastādīs Vienotība + ZZS+ VL/TB/ LNNK , bet "remjerēs" tālāk Dombrovsis. Iemesls - kā pēc? Tāpēc, ka tauta nav dumja :)
kerot
k
tos Kalnozola spamu blāķus, kurus tā pat neviens nelasa, nevar kaut kā likvidēt?
Kirsbaums
K
Saja situacija jaizvelas partija un personalijas, kas spes Latviju izvest no ekonomiskas krizes - proti Andris Skele un Par labu Latviju! Vins divas reizes to jau ir izdarijis, izdaris ari treso.
A.B.
A
Sen esmu izvēlējies un lielākie kretīni mani neinteresē. P.S. Valdim Kalnozolam : ar Lembergu vienā kamerā vai atseviški?
kalnozolu valdis 6 ZZS 6
k
ATTĪSTĪBU LATVIJAI! Latvija ir valsts ar augstāko bezdarba līmeni ES! Simtiem tūkstošu Latvijas iedzīvotāju strādā un dzīvo ārpus Dzimtenes. Latvijas tautsaimniecība attīstās neskaidri un haotiski. Latvija ir valsts, kur vara pieder nevis tautai vai tās pārstāvjiem, bet ierēdņiem. Latvijas iedzīvotāji kļūst vecāki un izmirst. Šīs un vēl daudzas citas lietas nepacietīgi gaida kārtīgas saimnieka rokas pieskārienu! Taču ir arī citādi piemēri, mēs visi esam redzējuši kā attīstās Ventspils pilsēta! Tūristi un mūsu pašu Latvijas iedzīvotāji brauc apskatīt skaisto un sakopto Ventspili, kura ir pazīstama visā pasaulē kā augsta līmeņa Eiropas kūrorta pilsēta! Ventspilī tiek attīstīti jauni uzņēmumi un radītas jaunas darba vietas! Ventspils iedzīvotāji ir lepni ar savu vadību un gadu no gada atkārtoti ievēl Aivaru Lembergu par pilsētas vadītāju! Latvijai trūkst kārtīgs vadītājs, kurš kā prasmīgs saimnieks rūpētos par Latvijas attīstību un izaugsmi, nevis domā par sponsoru interesēm un savu kabatu. Latvijai ir jāattīstās, ne tikai jāizdzīvo! Daudzu partiju demokrātisko kompromisu strīdu rezultātā, valstī nav skaidras vienotas vīzijas. Apzinoties, ka dotajā brīdi Latvijai vislabākais iespējamais valsts vadītājs ir Aivars Lembergs, aicinām visus, kuri atbalsta mūsu uzskatu, aktīvi paust savu viedokli! Atbildīgs amats nozīmē ne tikai iespēju realizēt savas spējas, bet arī lielu atbildību, skauģu nenovīdību, nomelnošanu un citas pretdarbības. Ir jābūt lielam tautas atbalstam un gribasspēkam, lai šajā laikā uzņemtos Latvijas vadību attīstības virzienā! Latvijai ir jāattīstās, ne tikai jāizdzīvo, taču bez laba valsts vadītāja mēs to nepaveiksim! A.Lembergam ir stipra komanda - R. Vējonis, J. Dūklavs un daudzi citi, kas jau ir pierādījuši savu varēšanu ar reāliem darbiem valsts labā! A.Lembergs ir parādījis, ka spēj vadīt komandu attīstības un izaugsmes virzienā! Aicinām Latvijas iedzīvotājus izvirzīt par Latvijas valsts vadītāju Aivaru Lembergu, kā uz doto brīdi labāko premjerministra amata kandidātu! Ja mēs ikkatrs stingri un skaidri parādīsim savu nostāju, partijas savos kompromisu strīdos būs spiestas ņemt vērā mūsu viedokli! Būsim aktīvi! Ikvienu, kas atbalsta mūsu nostāju - Aivaru Lembergu par nākamās saeimas ministru prezidentu! - aicinām apvienoties! Pieredze rāda, ka neskatoties uz mūsu valsts politisko sadrumstalotību, partijas ieklausās daudzskaitlīgā un stiprā tautas viedoklī! Aicinām tos, kuri atbalsta mūsu viedokli, sūtīt vēstules un e-pastus! Mēs palīdzēsim jums apvienoties un kopīgi paust mūsu viedokli. Valdis Kalnozols -
FM ir 2 svarīgi uzdevumi:
F
Dombrovskis pirms pašvaldību un Eiroparlamenta vēlēšanām teica, ka nesamazinās pensijas, pēc tam samazināja.
b_d
b
Cik ļoti vēlētājus interesē personālijas, to mēs redzēsim nākamnedēļ. Spriežot pēc komentāriem iz sērijas "Šlesis ir baigais vecis" un "dosim Šķēlem vēl vienu iespēju", un kā vēl interesē. Protams, nav jau nekur teikts, ka tas tiešām ir kāda cilvēka viedoklis, jo reklāmisti katru santīmu atstrādā pēc pilnas programmas, visur paspējot pirmie ierakstīt saviem saimniekiem slavinošus komentārus. Vai tu dotu vēl vienu iespēju sievai, kas pārgulējusi ar vairākiem ārzemju eksotikas tīkotājiem, un vēl dažiem taviem kaimiņiem? Drošvien daudzi arī turpinātu dot kārtējo otro iespēju. Tie, kuros pašos ir tāds pakalpiņa mīkstums, tiem arī skatās ar miklām suņa acīm uz tiem, kas kulaku galdā sit. Kamēr atmet kādu maizes gabalu no sava galda, tikmēr var dzīvot.
izbijis valsts patriots
i
Nesekoju nekam,vienīgā doma kā dabūt laukā visus tos Saeimā iesēdējušos kadrus. Pēdējais laiks.nu jau ir pienācis.
KLM
K
..un personālijām tomēr ir liela nozīme.Es, piemēram, nevarētu nobalsot par Vienotību, jo mani atbaida tādi tās pārstāvji kā Kristovskis un Āboltiņa. ................................................ ............................................................ ........ Kundze, Jūsu teiktais apliecina - bezgala svarīga ir arī paša vēlētāja personība - ir vēlētāji, kuri dievina ne tikai vēsturisko Minhauzenu, bet arī mūsdienu minhauzenu Šleseru...
Alise
A
Latvijas politiskajai sistēmai līdz stabilitātei augt un augt. Tikmēr lielāko faktoru nospēlē subjektīvais faktors - patīk vai nepatīk, un personālijām te tomēr ir liela nozīme. Es, piemēram, nevaretu nobalsot par Vienotību, jo man atbaida tādi tās pārstāvji ka Kristovskis un Āboltiņa
mednieks
m
mazliet par citu tēmu! medniekiem un dabas draugiem: allforhunt com.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas