Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ekspertīze: Fonteina klubs aizdedzināts ļaunprātīgi

Liepājā pilsētas domes deputātam, mūziķim un uzņēmējam Luijam Fonteinam (īstajā vārdā Stīnam Lorensam) piederošajā mūzikas klubā "Fontaine Palace" ugunsgrēks gada nogalē izraisīts ļaunprātīgi.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse pavēstīja, ka pirmdien saņemts ekspertīzes slēdziens, kurā norādīts, ka ugunsgrēka izcelšanās iemesls bijis mākslīgi radīta degšana ēkas pagrabstāvā. Pamatojoties uz šo atzinumu, izmeklēšana turpinās pēc krimināllikuma panta par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu, ja tā izdarīta ar dedzināšanu vai citādā vispārbīstamā veidā.

Jau vēstījām, ka uguns nopostīja klubu 30.decembra rītā. S.Fonteins jau tad pauda uzskatu, ka klubā notikusi ļaunprātīga dedzināšana. "Ir daudz cilvēku, kuriem es nepatīku," toreiz komentēja kluba īpašnieks.

Ugunsgrēks izcēlās kluba pagrabstāvā, liesmas ļoti ātri izplatījušās, jo klubā ir koka pārsegumi. Ugunsgrēka izcelšanās brīdī kluba otrajā stāvā bija 15 cilvēki, kuri pamanīja dūmus un pameta ēku. Kluba otraos stāvs tiks izpostītas pilnībā, ēkai iebruka arī jumts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas