Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Eksperts: Austrumeiropā gaidāma auksta ziema

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bet >pmlks
B
bet vai tad es par to priecājos??? Tāpēc jau cerīgi ticu laika vērotājiem, jo viņi tomēr sola ne visai aukstu, bet sniegainu ziemu- tomēr taču vieglāk! Tā sakot mazākais ļaunums dod cerību!
pmlks
p
es gan pārāk nepriecātos, jo mūsu samazinātie ienākumi nebūt nav labākais ar ko sagaidīt aukstu ziemu, jo kurināt vajadzēs vairāk un iespējams, ka paaugstinātā pieprasījuma dēļ naftas produkti un gāze kļūs atkal ļoti dārgi. Vispār būs skarba ziema visādā ziņā
pmlks
p
protams, ka būs auksta ziema! Uz Saules vajadzēja jau viņgad sākties jaunajam aktivitātes ciklam, tā vietā nu jau otro gadu pēc kārtas anomāli ilgu laiku uz Saules nav NEVIENA plankuma, kas liecina par zemu mūsu galvenās kurtuves aktivitāti. Izstarotā enerģija arī esot nedauz zemāka par vidējo. Tāpēc, ja Siltums nenāk no Saules tik cik agrāk, tad mums būs aukstāk. P.S. iepriekšējais "mazais ledus laikmets" arī Eiropā plosījās pēc anomāli ilga (ap 30 gadi) Saules ļoti zemas aktivitātes perioda, toreiz ziemā aizsala Baltijas jūra un dažos gados sniegs sniga pat jūlijā, Alpos ledāju apjoms strauji palielinājās un atsevišķās vietās pārklāja nelielos kalnu ciematiņus
Bet
B
Es gan drīzāk ticu laika vērotājiem, jo prognoze par šo gadu piepildījās. Bija taču pavēsa vasara un vēls pavasaris, kā dzirdēju rudenī, kad laika vērotāji to tā tieši prognozēja! Var jau paņirgt par visu, bet vajag salīdzināt! Mūsu senči arī bija daudz gudrāki par mums visiem! Vajag salīdzināt un galvenais, atcerēties! Paldies dievam, ka ziema būs varbūt sniegaina, bet ne pārāk auksta! es ticu tam.
Pelēkais Vilks
P
...sliekas ....nekur dziļāk ...nebija ierakušās. Kurmji gan rok uz nebēdu... ========= Man patika! Akurāt par mūsu Latviju.
Raimis
R
''kas varētu liecināt par aizputinātiem ceļiem ziemas otrajā pusē," klāstīja Bukšs.'' Protams, jo nebūs jau par ko tos ceļus tīrīt. Mūsu galā - pilsētā , ielas tiek jau vasarā greiderētas labi ja 2reiz gadā, kur nu vēl pa ziemu.
Alma
A
super, sen nav bijusi skaista ziema! Gaidu ar nepacietību, jo kas var būt labāks par sniegu, salu un sauli agrā rīta stundā...
nasing spešal
n
nepiesauc nelaimi...
Diogēns
D
Ekspert, ej dirst !!!
lo/
l
aha, būs auksta, pie skudrupūžņa stāvošajam i.kalniņam pie daikta parādījusies dzeltena lāsteka.
tantuks-@
t
Si ziema bus auksta, tas ta bus,jo es pirmo reizi 6 gadu laka parsalu oktobri. Reti kad salstu,bet te ta bija ,gaidiet salu.
MTV
M
dzirdēji Lāčukiņ, marš čučēt...
nv
n
/..Bastardi paskaidroja.../ ---- pirmajā brīdī neiebraucu... :)
mjā
m
ejat bekot! zvirbulēni nav uz āfriku aizlaidušies - tātad dzīvosim!
zvirbulēns
z
Ziema būs auksta! Skudru pūžņi augsti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas