Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Eksperts: Vienotības sāktā aptauja pozitīvi var atsaukties arī uz Urbanoviču

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ZXC
Z
Saskaņas centrs ir iesaistīts neskaitāmos korupcijas skandālos( Jūrmalgeita; 2005. gada Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas skandāls; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Rēzeknē 2005.gadā; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Jelgavas rajonā 2006.gadā; Zilupes mēra kukuļņemšanas skandāls 2007.gadā; Rīgas domes korupcijas skandāls 2008.gadā u.c.); Saskaņas centrs neatzīst okupācijas faktu; partijā ar lielu prieku tiek uzņemti interfrontieši(kā Rubiks)-cilvēki, kuri balsoja PRET Latvijas neatkarību un ienīst latviešus;Nikolajs Kabanovs lepojas, ka izšņauca degunu Latvijas karogā; Nils Ušakovs apzog valsts budžetu, nepamatoti saņemot dzīvokļa īres kompensāciju; SC aizstāv kara noziedznieku Kononovu; „saskaņieši" nav redzami pie Brīvības pieminekļa ne 25.martā, ne 18.novembrī; pieprasa bezierunu pilsonības došanu krieviem, kuri ienīst šo valsti un nezina valsts valodu; prasa atcelt Valsts Valodas likumu; iepērk Georga lentītes kilometriem; kukuļņemšanā aizturēto Oļegu Agafonovu sauc par svēto vēl pirms tiesas sprieduma; saņem naudu no Krievijas; Pirmais Baltijas kanāls slēpti reklamē SC; grib atjaunot imperiālistiskos krievu pieminekļus; sola pārdēvēt Džohara Dudajeva ielu; regulāri tiekas ar Krievijas spiegiem... tribine lv/ekonomiska-krize/Saskanas-centrs-liekuligaka/10309
KĀPĒC JŪS SATRAUCIETEIS URB
K
TAS NAV SKAIDRS
WWW
W
Un visi skries balsot par resno cūku "Biškeku"!
J
dombrovskim labi sanāk apčakarēt pensiķus, gudri, tukši dirst par reformām un izkunkstēt kārtējo parādu tautai. Bet ko tālāk ??? Ko dumjbrovski????
Ja
J
Latvija taisās nepārtraukti aizņemties, tad kāmītis ir pats labākais !!!!
monitors
m
Manuprāt, aptaujai vajadzēja būt tādai: Kuru no šiem diviem kungiem Jūs vēlētos par ministru prezidentu un kuru par ministru prezidenta vietnieku? Un tad atbilstoši aptaujas rezultātam varētu īstenot tautas gribu - Vienotības un SC koalīciju.
Anna
A
Laba kampaņa un taktika. Nav ,ko cepties Zīlem par to,ka viņš nav izvēlēts ,kā pretspēks ... Tā ir ka EP tik ilgi kavējās.
skalpelis
s
Man arī Urbanovičš labāk patīk nekā jampampiņi..;) .. Savu izvēli esmu izdarījis.. Biju svārstīgais .. -- Tagad balsošu par Saskaņas Centru!
nunu
n
Urbanovičs, nedrīkst kļūt par premjeru cilvēks, kas ir atklāti draudējis Latvijas tautai ar nekārtībām, nedrīkst kļūt par premjeru cilvēks, kas aizstāv oligarhiskas intereses. Dombrovskis - jā, nav jautājumu. Šis vīrs sevi jau ir pierādījis, ka var-un izdodas arī, mēs ejam strauji no krīzes ārā.
fakts ir fakts
f
Dombrovskim - jā, bet šim eksemplāram no sc - nekad un nemūžam, NEKAD.
Mjā
M
молодцы ЕДИНСТВО хорошо работаете
Deputatu mīļotāja
D
Tik nesmuku gan nevaram laist par premjeru un vēl arī ne sevišķi gudru. Man jau tas Dombrovskītis patīk, tādēļ labāk par Vienotību balsošu.
Jukums
J
Nu šoreiz Ievai Zagantei (lai gan esmu nežēlīgs viņas kritiķis, jo meitene notikumus vērtē no savas tikai sava subjektīvā viedokļa, viņas īstens >saynotoievazagante< kluba biedrs) pievienojos pilnīgi. kundzes vārdam!
replika
r
Faktiski ir divi reāli premjera amata kandidāti. Ja esam par neatkarību - tad par Dombrovski, ja vēlamies atkal (bet nu jau uz mūžigiem laikiem) nonākt asinskārā kremļa režīma rokās - tad par urbanoviču. Atcerieties, ka SC ir lIgums ar Pūķina partiju.
KLM
K
Urbanovičs ir normāls onka. ...................................................... ............. Arī Kremlis tā domā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas