Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Eksprezidente: Vajag skatīties uz visiem zirgiem un ēzeļiem, kas nemaksā nodokļus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zirgs
z
Redzi ,durak, ja šie nodokļu nemaksātāji ,kurus kādai no mūsu nodokļu naudas aprūpētai mamzelei gribas saukāt par zirgiem un ēzeļim, ja liela daļa no viniem nomaksātu tos nodoklus, viņi gluži vienkārši neizdzīvotu. Nemaz nerunājot ,ka valsts ar mūsu sūri grūti maksātajiem nodokliem ir tik nekaunīgi izšķērdīga, ka grēks tai kaut ko maksāt un atraut saviem tuviniekiem.
Es
E
Kraties uz savu Asv atpakal mimra
ulzha
u
Bet tā vietā, lai pateiktu "prātīgs vārds, kā pirms 20 gadiem, tā arī tagad", komentētājblaktis spēj tikai ķengāties? :) Ja kāds nepamanīja, par ēzeļiem un zirgiem nosaukti ir nemaksātāji - zagļi. Nevis visi uzņēmēji.
blakts
b
Lai kaut ko tādu izdomātu, eksprezidentei vajadzēja 20 gadus.Apsveicami!
to AKSIOMA
t
....bet praktiski = 230 000 valsts un pašvaldību darbinieki ,kuru uzturēšanai tagad tiek meklēti drosmīgi uzņēmēji,kas vēl nav aizbraukuši uz Angliju un Īriju ,lai varētu tos nospārdīt ar nodokļiem līdz pat nāvei !!!!!!!!!!!
to bimbam
t
Nu,- likvidēsim,piemēram, mēs daudzus uzņēmējus ar visām darbavietām ,apkrausim atlikušos ar pārmērīgie nodokļiem ...Un ,ko tad darīsim,no kā dzīvos policisti,ārsti..Varbūt uzreiz ieviest šo struktūru maksas pakalpojumus ?!
erzelis
e
Ezelus un zirgus es cienu un godaju, bet so kuci es ienistu, jo no kuces nav nekada labuma ka vienigi riebiga smaka un patstaviga riesana...
to bimbam
t
Nu,- likvidēsim,piemēram, mēs daudzus uzņēmējus ar visām darbavietām ,apkrausim atlikušos ar pārmērīgie nodokļiem ...Un ,ko tad ?!
PS
P
Vajaga, lai alkohols un cigaretes būtu valsts monopols, nevis privāto kampēju īpašums - tad nebūtu problēmas ar budžetu. Lūk, ko vajaga. Vajaga lai te vispār būtu valsts. Un vajaga lai visādas personas, kuras pašas ir locījušās konjuktūras priekšā ar kaitējumu sabiedrībai - mazāk runātu. Tas attiecas arī uz VVF
to AF
t
...Atklāti sakot , uzņēmējam ,kuram jāuztur ģimene nav jau īsti vairs ko maksāt , jo gandrīz vienīgā nauda šai valstī ,kas pašlaik = apgrozībā ,ir SVF aizdotā naudiņa ,kura lielākoties aiziet kvantitatīvi milzīgās LR ''civilās 'armijas'' - valsts un pašvaldību darbinieku uzturēšanas vajadzībām !!!
BRĪVĪBU
B
VVFreiberga, nemuldiet, kad Jūs bijāt prezidente Abreni uzdāvinājāt Putinam, bet šis Jūs nolika ceturtā rindā sēdēt. Putins ir riktīgs prezidents, viņš nodevēju noliek vietā kur jābūt...!
bimbam
b
Sāksim ar to, ka LV pietiekami daudz unemeju tik tiesam ir lopi, jo smauc valsti, cik vien var, bet, ja iet slikti, tad valsts vainiga! Ka butu, ja sie uznemeji savu kriminalo energiju iegulditu ekonomikas atveselosana!? Cita starpa: ja uznemuma visi dokumenti sakartoti, ka ari reali izsecinams, kur naudina izmantota, nav nekadu problemu sanemt atpakal, piem., parmaksato PVN! Protams, vel varetu veleties, ka lietu izskatisana VID notiktu atrak un nenotiktu dubulti, tacu svarigs ir iznakums!
Arcix 10
A
Viņai klapes uz acīm bija 7,5 gadus. Tad pēkšņi pamodās!
Valdis
V
Pamodusies!
AF
A
cilvēki nesaprot, ka viņu radus ārstu, skolotāju, policistu atlaiž dēļ darba viņa dēļ jo viņs nemaksā nodokļus!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas