Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Ēlerte: Arodbiedrība Ušakova kabatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ee
e
Vai šī vecā nogurusī sieviete beidzot nesapratīs, ka pienācis laiks beigt mocīt sevi un apkārtējos? Pēdējos jo īpaši. Laikam jau ne :((((
tad jau labāk nobalsot par
t
normālu izskatu un arī latvisku politisko "seju" - par Baibu Broku
  • 1
  • 0
to optimists
t
kā var balsot par V, bet svītrot tās "seju"?!
  • 1
  • 0
optimists
o
Korektāk būtu nevis vecā nogurusī, bet histēriski hiperambiciozā un nekompetentā Vienotības gremdētāja. Balsosim par Vienotību un svītrosim šo seju!
  • 0
  • 1
Antiņš
A
Vēl muļķīgāk nav iespējams. Ušakovs par to var tikai priecāties, ja ārpus Latvijas izvirzītā kandidāte pārcenšas...
Jautājums
J
Kas apmaksā šo priekšvēlēšanu rakstu?
Pincus Liebovitz
P
Un Vienotība ASV-Ziionistu kabatā. Kas par divkosību un ironiju. Lab"ak Krievus nekā antī=latviešu "Latvijas partijas"
spogulīts
s
Ēlerts ir Mozaīkas kabatā...
Hihi
H
Amerikam Rīgas Nami a Ausainim Rs
Teikas rajons
T
Tiešām, man nav nekas pret labējām partijām, bet kā šī sieviete atver muti tā Vienotība zaudē vēl 1000 vēlētājus, šausmīgs sieviešķis ar riebīgu karmu, ir noskaņota tikai pret pret pret, pati tikai avīzi līdz bankrotam novedusi un sevi nemuku padarījusi.
cony to Teikas rajons
c
No komentētāja vārdiem un satura uzreiz ir skaidrs,ka jūsu ideja,jūsu spēja ir tikai otru cilvēku nomelnot pat vārdiski kost,kost un iekost pēc iespējas dziļāk.Lūk,kā uz delnas redzams jūsu negativisms,jūsu ļaunums-dusmas un ne kripatiņa saprāta.
  • 7
  • 5
Dentists
D
Cienītā kandidāte, jums kā lasīju ir miljons dolāru kontā, vismaz zobiņus saliekam? Un vispār esot kaitīgi lietot daudz grādīgos ja par pilsētu gribas domāt.
zigis
z
viņa "Dienu" jau nolaida no kātiem,viņas "kārtību" jau pazīstam,īsta Gebelsa mazmeita.
  • 6
  • 4
cony to 100% ticu,
c
ka par Vienotrību par Elerti ir izdevīgi balsot jebkuram rīdziniekam,jo Elerte ievedīs kārtību,kur kārtība tur sokas visi darbi un labklājība arī stāv klāt.
  • 6
  • 7
Sarmulīte
S
Rīga bankrotēs un, piedodiet, Rēzeknei zaudēs ja šī dāma sāks rullēt. Bet kabinetā bāriņš vienmēr būs uzpildīts. Domē nebūs divi kaķi bet divas pudeles.
Kurmītis
K
1. jēlertei vajadzētu censties vairāk paklusēt. Ja viņa TIEŠĀM uz kaut ko vēl grib cerēt pašvaldību vēlēšanās. Jenotības pēdējo aptauju graujošais reitingu kritums ir vistiešākais rezultāts viņas stulbajai muldēšanai pēdējā laikā. 2. kas attiecas uz konkrēto keisu: – arodbiedrību VISTIEŠĀKĀ funkcija un misija ir aizstāvēt savu biedru intereses, IESAISTOTIES politiskajos procesos un ietekmējot to, kā politiskās partijas ņem vai neņem vērā darbaļaužu intereses. Pārmest viņām to ir kārtējais jēlertes stulbuma apliecinājums; – teksti par to, ka kādai arodiedrībai esot „aizdomas”, ka LABA-i, iespējams, tiks vairāk finansējuma nekā citām, ir pilnīgs sviests. Un man savukārt ir lielas aizdomas, ka politisks pasūtījuma sviests. Tā vietā lai arodbiedrība priecātos, ka viņu „nozarei” ienāk vairāk naudas, šie īd un sūdzas un publiski žēlojas. Nu tādā gadījumā šitiem pilnīgi noteikti naudiņas dot nevajagm, ja jau tas tik dikti viņiem nepatīk. – kas attiecas uz LABA – viņu akcijas un pat vairākas es esmu pamanījis šo pavasar. Šos īdētājus – ne. Vēl pat dažas nedēļas nav pagājušas kopš viņi rīkoja trādirīdi MK ēkas priekšā un pieprasīja nodokļu samazināšanu apkurei un komunālajiem maksājumiem. Ļoti normāla un pareiza arodbiedrības rīcība, kuru atbalstu arī es. Malači! Tā ka patiesībā jautājums ir – ar ko nodarbojas šis īdētāju arodbiedrības, ka neaizstāv darbaļaudis? Sanāk, ka politiski pietuvinātas (valdošajiem) un savu biedru intereses nodod tieši tās. Nevis LABA. – Par to, ka Ušakovs apmeklē viņu sanāksmes – tikai apsveicama lieta ! Jo īpaši ņemot vērā, ka LABA kodols tiek veidots Rīgas Satiksmē, kura ir RĪGAS PAŠVALDĪBAS uzņēmums, kuras Mērs un kapitāla daļu turētājs savukārt Nils kā reize ir. Viņš vienkārši ar šo soli kārtējo reizi apliecināja, ka ir kārtīgs Rīgas un RS SAIMNIEKS, kuram rūp, kas notiek viņa pakļautības UZŅĒMUMOS (viņš arī citus apmeklē, ja kas ... ) ... pretstatā jēlajiem cūkām, no kuru valdības NEVIENS tā arī neiznāca toreiz pie demonstrantiem ... Šiem gan darbaļaudis ir pie kājas pilnīgi noteikti.
Uz priekšu jenoti!
U
Balsojiet par Ēleriti. Būs Ēlerte nebūs nekādu problēmu ne ar Rīgas satiksmi, Ne Rīgas siltumu, ne Rīgas ostu. Pirmie divi gada laikā izbeigsies, trešā ātri tiks pārdota papriekšu Ašeradenam, pēc tam ārzemniekiem.
:)
:
Pie šī raksta pietrūkst informācija par RS biedru skaitu katrā no šīm arodbiedrībām. Iespējams, ka tad arī būtu saprotams līdzekļu sadalījums.
kā tante atver muti
k
tā vienotibas reitings rīgā nokrīt vel par procentu. ko var riet uz citiem, nav vel dzirdēta neviena sakariga frāze ko pati piedāvā, ko un kā pati darīs. meklē tik kur varetu uzriet pat ja tā tik ēna un uz lietu maz atiecas
tante
t
nav sapratusi, ka kandidē uz saimniecisku amatu nevis represīvas iestādes virsuzraudzes vietu.
  • 2
  • 0
meeris
m
ELERTE GRIB PELDĒT,BET ES REDZU SLĪKONI.
!
!
Kam kas ir nepieņemami? Neko nesapratu. Kāpēc tik gari jāraksta? Par SC!
L.
L
PRET SC!
  • 4
  • 7

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas