Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ēlerte atkāpusies no Meierovica biedrības valdes priekšsēdētājas amata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vilhelms
V
Laikam esi dzēris sliktu alu. Kāds sakars manam jautājumam ar Tavu atbildi?
magone
m
Armand, viņi ir ''idarījuši'' diezgan daudz- apvienojuši kreisos zem sava ''lietussarga'' tai pat laikā tēlojot Latvijas patriotus. Viena no viltīgākajām sarkano spēlēm, pamācību ņemot Vladimira Uljanova Ļeņina rakstiem. Lasot komentus var saprast, ka daudzi šai spēlei ir labprātīgi līdzspēlētāji. Varbūt nesaprot? Es domāju ka tas ir tas iemesls, jo sarkano spēlītes noved iznīcībā ne tikai miesu, bet arī garu un mentālās spējas. Tas pats ir noticis šeit- USA! Turiet acis vaļā, kamēr nav par vēlu!
magone
m
Zuzanna- tikko uzrakstīju tev atbildi, bet tas koments neparādās. Tev ir 100% taisnība, savā atbildē tikai gribēju piebilst, ka USA lettiņu trimdas vidū lielākais vairums tāpat pieder pie zociķiem- jeb tā saucamajiem ''progresīvajiem liberāļiem'' tas ir nosaukums zem kura tagad kreisie slēpjas, un jāsaka, ka veiksmīgi. Mums, konservatīvajiem ir ļoti mazas izredzes savu viedokli izteikt.
magone
m
Zuzanna- tev ir taisnība par visu ko tu raksti. Tikai ņem vērā, ka Amerikas lettiņu vidū ''progresīvie liberāļi'' jeb pareizāk sakot- sociālisti ir vairākumā, tie arī balsoja par šo murgu un klaunu - ' O'Marxist/O'Bamby. Tie visi ir fanātiķi, un to pašu viņi tagad grib panākt Latvijā. Mēs, kas esam konservatīvie, esam minoritāte, un sociķi visās latviešu organizācijas ir pārņemuši varu. Tikko kāds izsaka konservatīvo pārliecību, tas tiek absolūti no sabiedrības izstumts. Esmu centusies rakstīt pret Ēlerti trimdas presē, bet tikai konservatīvie saprot, kādus spēkus un velnišķus plānus Ēlerte grib realizēt. Baigi, un baigi domāt par to, ka komunisti ar latviešu uzvārdiem atkal reiz tiks latvijā pie varas. Bet lettiņiem jau vienmēr bijušas kreisās noslieces, un tas ir bēdīgs fakts. Lai Dievs mums žēlīgs!
magone
m
Mārtiņ, ēlerte ir pazīstama sorosiete un eiro-sociāliste, un tāds pats ir viss tā saucamais Meierovica klubs- tie visi ir sociālisti/ marxisti, kas slepjas zem vārda ''progresīvie liberāļi'' Tādi paši kā šeit USA, kas iestūma Baltajā namā marxistu O'Bamby . tie tagad grauj USA ekonomiku un izvērš plašas refcormas lai pārvērstu USA par sociālistisku republiku. ēlerte jau bija ieradusies USA lai vāktu sev piekritējus lettiņu trimdas aprindās. Diemžēl jāsaka, ka lettiņu vidū ir liels skaits kreiso liberāļu kas ir apsēsti ar sociālisma idejām. Ēlerte ar tiem labi sapratās, un viņas mērķis ir kļūt par Latvijas prezidenti, un tas ir vienīgais iemsls kāpēc viņa atstāja ''lietussargu klubu'', jo tagad viņai vajadzēs tēlot ''neitrālu''. lai tiktu pie sava mērķa. Ēlerte pārstāv komunistiskās šausmas, bet nāk cilvēku priekšā kā balts jēriņš. Melu pilna, kā jau visi zociķi un komunisti.
jāzupiņš
j
>Ojārs Kalniņš ir lūdzis izslēgt sevi no valdes aizņemtības dēļ. Vai! Ojārs Kalniņš aizņemts? Ar ko? Biju sapratis, ka LI viņam ir tikai brīvā laika hobijs, un ka strādā viņš citur. Kur tad?
Zuzanna
Z
Nu un ko es teicu? Nodibinājuma "Meriovica biedrība" vienīgais mērķis bija izbīdīt Ēlerti, radot iespaidu, ka radošā inteliģence visa kā siena ir aiz Ēlertes (kas protams ir pilnīgs blefs). Tālāk Meirovica biedrībai nav nekādas lielas jēgas. Žēl, ka viena apšaubāma dāma (lai arī ar svešu naudu) te izmanto Meirovica vārdu savai karjerai. Un vēl vairāk žēl, ka ASV latvieši visu šo cirku atbalsta. Vismaz viena daļa. Būtu ka labāk balsojuši par saviem Obamām un Makeiniem, un nemaisījušies tur kur neko nesaprot. Pašu dēļ. Tak paši pēc tam nožēlos.
Armands
A
Kāpēc šāda ziņa vispār ir ziņa? Ko šī biedrība, atskaitot troksni sakarā ar iestāšanos "Vienotībā", vēl tādu būtu izdarījusi? Kaut kā palaidu farām.
Pūravs-Poirot, PhD
P
Nav skaidrs, ar kādām tiesībām un uz kāda pamata tiek valkāts Zigfrīda Meierovica vārds? Viņa pēcteči taču ir dzīvi. Vai tiem vispār ir prasīta atļauja? Vai kā? Ko par to saka Latvijas likumi - rakstītie un/vai nerakstītie? Kāda ir pasaules prakse?
pro
p
Nu, rokādes, pārbīdes, skraidīšana, grābstīšanās. Vienīgais pluss, ka Ojās Kalniņš aizvācies - tas nu vienreiz neciešams visās izpausmēs un hipostāzēs. Cerīgs, skaidri domājošs un godīgs manuprāt Jānis Garančs, bet baidos, ka pie `lietām un spriešanām` jau nu viņu īsti klāt nelaiž. Par Linkaitu diemžēl neko nezinu, jāpaseko, jāpievērš uzmanība. Visa biedrība joprojām tāds miglains mākonītis izskatās. To ilgtermiņu jau solīt var, bet labāk lai sāk ar ko īstermiņa un praktiski derīgu..
Gejs Maaris
G
Jaa, Taalis Linkaits iestaajaas par geju tiesiibaam un geju lauliibaam un, taapeec pelna vislielaako respektu !!! Rokas nost no Linkaisha, Elertes, Kristovska ! Jaa arii Gjirts Kristovskis aizstaav geju tiesiibas un taapeec pateiciiba vinjam !
volts
v
Lai slava Ēlertei!
ilžux
i
man tiešām ļoti patīk Ēlerte, bet vai ap viņu nav pilnīgi neviena, kas pārliecinātu, ka jāsaved kārtībā savi apakšzobi? Ir vai nav viņai svarīga Latvijas nākotne, sasodīts? Viņa grib vai negrib, lai par viņu balso, lai Vienotība nokļūst varas pozīcijā? Ēlertes tumšie apakšzobi novērš uzmanību no visām prātīgajām lietām, ko viņa saka. Vēlēšanās ir jāpatīk pūlim, tautiņai, ne tikai intelektuāļiem!
gļuks
g
Kas tad ir Linkaiša sieva? Nav ne jausmas.
Selga
S
es gan ļoti atbalstu Meierovica biedrību, un ceru, ka tās darbība būs aktīva. Tā lūk!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas