Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ēlerte atzīstas, ka devusi pateicības ārstiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kronšteins
k
Jūsu paškritika, sevi tā dēvējot, ir saprotama, kaut arī nedaudz pārspīlēta, bet apgalvojums ir gan pārspīlēts gan muļķīgs.
Ēriks
Ē
1) banāls tur nekas nav. Tautai ir tiesības sagaidīt, ka tās valsts vīri strādās godīgi un atbildīgi, ievŗoot valsts likumus un, vēl jo vairāk, sakaņā ar pašu deklarētiem principiem. Politiskā atbildība, ko attīstītās demokrātijās uzņemas politiskas amatpersonas ir garants tam, ka amatpersonas augšiminētos ievēros. Piekrītot, ka pie mums tā nereti nenotiek, un ka ir vēl lielāki grēcinieki, kas nav atkāpušies, kā nāktos, tas nemaina to, ka Elerte ir pārkāpusi visus augšminētos punktus, vissvarīgāk, pašas personīgi paustos, ko ilgus gadus jau deklarējusi. 2) No kā man būtu jāatkāpjas? Vlasts amatpersona neesmu... Privātā sektorā, esmu atkāpies no amata, kur tika sagaidīts, ka piedalīšos nelikumībās, un būtu gatavs to darīt atkal, vai arī atkāpties, ja būtu pārkāpis likumīgo vai morālo pienākumu pret darba devēju. Kamēr neesmu to darījis, nav īsti skaidrs, par kādu atkāpšanos tu murgo?
prez
p
intereseanti, ko valsts prezidents varetu teikt saja sakara?
dr.hui
d
par med - personālu ir jārūpējas, jo tiem daudz naudas vajaga, ir redzēts ārsts, kas cigāru ar 10 ls banknoti aizdedzina - cik tur naudas neaiziet....
dr.F.
d
jādomā, ka trūcīgiem un tiem, kuri nevēlas papildus pakalpojumus vai ērtības un ir kategoriski pret tām, pienākas valsts nodrošinātā aprūpe ar med. personālu, kurš tajā brīdī pieejams.
Econ
E
Un ko tad lai dara tie mulki, kas strada par 100 latiem - ka lai vini nodrosinas, ka vinu berni sanems kvalitativu veselibas aprupi, jo no siem 100 latiem nesanak koruptivajam maksajumam?
dr.F.
d
Ārstam pienāktos papildus honorārs, ja viņš dara vairāk nekā pienākas viņa tiešajos darba pienākumos. Piem. nāk operēt savā brīvdienā vai pēc darba dienas beigām kad nesaņem no valsts pienākošos darba samaksu. Parazitēt uz ārsta godaprāta, un kaut kādiem antīkiem, nevienam nepazīstamiem hipopotāma zvērastiem ir vismaz negodīgi. Katram entuziasmam un pašaizliedzībai ir robežas. To var lūgt, bet ne pieprasīt.
no exit
n
kamēr vēl šajā pasaulē esam, izskatās, ka esam brīvībā, patiesībā esam būrītī, fakts arī
you
y
..tik lēts PR !!?? nožēlojami!!!
Atšķirība
A
Naudu ceļu policistam dod , lai viņšnefiksētu pārkāpumu. Naudu ierēdnim dod, lai viņš izdarītu kāda labā to, kas devējam nepienākas. Naudu- pateicību pēc ārstēšanas ārstam dod par to, ka viņš glābis cilvēka dzīvību vai veselību , bez kuras pilnvērtīgs mūžs nav iespējams. Atšķirība milzīga. Kas to nesaprot, tam dzīve pati visu paskaidros.
Es nesaprotu ,
E
kāda starpība vai nauda ir ielikta aploksnē vai kabatā? Gluži vienkārši , tad kad ir jautājums par savu tuvāko dzīvību, cilvēki dara visu, lai viņus glābtu. Ja kādam no komentētājiem ir bijusi kritiska situācija un ja viņam bija jāizvēlas vai nonākt rindas kārtībā praktikanta rokās vai meklēt iespēju ārstēties pie izcila ārsta, tad viņš muļķības par kukuļošanu vairs nerakstīs. Kas nosoda, tas nezin ko nozīmē kritiska situācija dzīvē.
Fakts
F
Ēlerti tagad vajag arestēt kā kukuļdevēju, ir taču tāds pants!!! Kāpēc viņa vēl vazājas brīvībā, nesaprotu?
verigais
v
Lai tiesu varas parstavji nem to vera, ka pateicibas dosana un nemsana nav kukulis, savadak tie daudzie tiesu spriedumi ar motivu dala noradito,ka pateiciba-kukulis,nonak pretruna ar valsts augstako amatpersonu spreidumiem un atzisanos. Viens likums viena taisniba visiem, vai arī nē ?
šķīstās dvēseles
š
Tas ir tik banāli - atkal kādam jāatkāpjas. Bet kāpēc neatkāpies tu pats, jeb esi kāds skaidrības un tikumības etalons?
mūsu sēnes
m
Vai tad tev šķiet, ka tantiņa no sēņu tirgus ir kāds deklasēts elements, un tu pats jūties par viņu svarīgāks?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas