Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Ēlerte: Bērziņa ievēlēšana ir oligarhu uzvara

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tiem, kas tagad smejas kā kutināti,
T
der atcerēties KAS SMEJAS PĒDĒJAIS.
Paija
P
Protams! Viena sekla un, toties, pilna muca vadīs valsti! Tik zemi mēs esam krituši!
Vēlētājs
V
Bet, vai tad "Jaunā laika" deputātiem ir bijis savs viedoklis? Balsojot par pensiju un bērnu pabalstu atcelšanu,neviens pats no viņiem nebalsoja pret un arī neatturējās! Arī balsojot par padomnieku algu griestu atcelšanu,dīvainā kārtā,neviens nebija pret un neviens neatturējās! Visiem un vienmēr viens viedoklis? Diemžēl,tā nemēdz būt!
nu ja
n
VZ veica muļkīgu un noziedzīgu soli. Tgad mēs esam sagaidījušu Baigo Vasaru
Terorists
T
Nevajag jau šai madāmai pārdzīvot,uztaisīs kārtējo lietussargu,cauro tupeļu,mežrozīšu revolūciju,pieprasīs jaunā prezidenta impīčmentu un lieta būs darīta. Bet tā vispār bēdīgi.Neņēma lēdijas Sarmītes ieteikumus par pilnu, neizpildīja Sarmītes vadošos norādījumus, balsoja tā kā SARMĪTE nevēlējās un vispār SARMĪTEI TEICA ,,EJ DĒT". Nu šausmas,tiešām šādu bezkaunību nevar piedot.
to:svešvārdu vārdnīca
t
:)))) hei, pasaki vai tiešām Lembergam pieder valsts vara? ... ha ha haaaaaahaa! :))))))) p.s. šlesers un šķēle bija vienas partijas pārstāvji un tikai (!) - vai viņiem piederēja valsts vara? oops! vai tiešām tiesu vara, izpildvara bija viņu rokās? Ja tā, tad brālīt, liec pierādījumus galdā un abi kopā iesim ņemt ciet šos neliešus, un nodosim plocijai. paga, paga, bet policija (izpildvara) jau arī ir ologarhu rokās! ops! ha ha haahaaaa! :)))))
svešvārdu vārdnīca
s
Atvainojiet, bet es patiesi TIEŠĀ tekstā citēju svešvārdu vārdnīcā (apgāds"Jumava", 1999) rakstīto, jo kāds te pieminēja, ka klusē "valodnieki".
  • 0
  • 0
to: svešvārdu vārdnīca
t
smējos kā kutināts! :))) tautieti, tu pareizi raksti (!) - " cilvēku grupai"! :))))) un tagad pamēģini šo jēdzienu pateikt latviski (i.e. latviešu valodā) attiecinot to uz vienu cilvēku, bet nevis grupu! ha ha ha ahaaaaa! :))))))))))
lauķe
l
Nu, Sarmīt, šoreiz ari pati neesat bez vainas.....Ja gribat laboties, aiciniet inteliģenci balsot par latviešu nacionālajām vērtībām...
Vilis
V
Vai atceraties, ko ši liekule savā avīzē teica par Zatleru pirms četriem gadiem? Arī toreiz prezidenta ievēlēšana bija " oligarhu uzvara" ....
ha ha ha haaaa! :)))
h
beidziet lietot vārdu "oligarhs"! No kurienes ir aizgūts vārds "oligargs"? politiķi rada simbolus(!) kuri neko neizsaka, bet piemērot tos var jebkuram! kāda ir šī vārda "oligarhs" etimoloģija? kā šis apzīmējums skanētu latviešu valodā?

kāpēc klusē valodnieki? vai ir labie un sliktie "oligarhi"? piem, - vai ēlerte, soross, berķis, stepanovs, kargins, krasovickis ir labie "oligarhi" un vai Lembergs ir sliktais "oligarhs"?
svešvārdu vārdnīca
s
oligarhija [fr.oligarchie< gr.oligarchia 'nedaudzu vara'] - valdīšanas forma, kurā valsts vara pieder nelielai cilvēku grupai; šāda cilvēku grupa
  • 0
  • 0
wiw
w
Ja jau Ēlerte ir tautas pusē tad kāpēc izturas pret to no aukšas: re, "oligarhs" cui!
  • 1
  • 1
Dens Brauns
D
Ja Jutai līdz vēlēšanām neizdosies iesēdināt Lembergu, uz pozitīvām izmaiņām cerēt būtu visai naivi.
Dens Brauns
D
Lielie zagļi, kurus dēvē par oligarhiem, ir izzaguši Latviju, tāpēc nav brīnums, ka cilvēki ir spiesti braukt projām,. Kur lembergi, šķēles glabā sagrābto? Ne jau Latvijā
riebīgi
r
riebīgi, riebīgi
latvija smird!
l
lembis šoreiz piepirka SC krievžīdu balsis un uzvarēja, nauda nesmird!
vairis
v
pamato? zzs+pll. nesanāk un kur tad saskaņas centram tas oligarhs. sliktam dejotājam ar vienmer pau..ti traucē

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas