Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Endziņš: Jāatmet cerības, ka viens cilvēks prezidenta amatā Latviju ievedīs saulītē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AT
A
Tiešām vajadzīgs tikai tāds kandidāts, kurš ar pārliecību var pateikt: Es zinu, kas ir jādara un kā to izdarī...:)
Ezis
E
Kurš domā ,ka tā ir panaceja??? Pie pašreizējas situācijas kad partijas ,kas ir sagrābuša tiesibas pārstāvēt Latvijas tautu,skaitliski ir tikai varbūt kopā 1% no Latvijas cilvēkiem ir svarīgi ,lai Latvijas tautai atgūstot savas pašnoteikšanās iespējas,tas ir pirmais reālais solis ,ko var izdarīt bez asins izliešanas. Jo tie diedziņu raustītāji ,kas stāv aiz šīm partijām un par kuru naudu tas viss notiek nepieļaus,lai viņu procenti par ieguldīto partijās tiktu tā vienkārši zaudēti.
Aiks
A
Viņam jebkurā gadījumā nespīd būt par prezidentu!
DIEVS
D
Turies Endziņ , Zagļi nedos Tev iespēju KĻŪT PAR LATVIJAS PREZIDENTU
K-K
K
... Atkal politologs Ijabs parada savu ipatnejo politikas procesu izpratni! ... Saubas par demokratiska veida, t.i., tautas, ieveleta VP etikas un morales trukumu un tas konsekvencem - varas uzurpaciju - tikai norada si cilveka VERTIBU PROJEKTACIJU uz citiem cilvekie, ar citas kulturas etikas un moralo vertibu atributiem ... ... Kaut Latvija ir pagaidam partapusi par Bezabreni, ta vel nav pazemota tik liela mera ar saviem VIP ka dazas citas mazas valstinas kuru Prezidenti, Valsts prezidenti un sodien Arlietu ministri tiek apsudzeti tiesa par nelikumigiem pasakumiem dienesta laika ... ... Tautas izvelets, latvisks, un latviesu kulturas gara izaudzis tikumigs cilveks nespetu but savadaks ka morals, patriotisks un harimatisks Valsts Prezidents !
Džons
D
Par Latvijas un latviešu tautas atdzimšanu lasiet LATVIJAS MODERNAS NĀCIJAS koncepcijā interneta saitā modernanacija.lv.
kam tas izdevīgi?
k
At to, ka Vadonis ievedīs Latviju leiputrijā, TB/LNNK/VL muļķo cilvēkus. Endziņam taisnība.
Ieva
I
Nu jā, piemēram, neapšaubāmā personība Ādolfs Hitlers.....
Jūlis
J
Protams, ka viens cilvēks, lai arī prezidents Latviju neizvedīs no krīzes. Tiesa, ja atrastos cilvēks, kas patiesi gribētu būt vadonis, tad prezidenta amata ievešana veiktos daudz labāk. Bet šā vai tā, izpildvaru tomēr vajag atdalīt no likumdevējas varas.
DD1
D
Jā uz Mesiju nevajag cerēt, tomēr personībai ir ļoti liela nozīme. Skat. pasaules vēsturē...
Ieva
I
Un problēma ir ne tikdaudz pašā prezidentā, kā apstāklī, ka cilvēku bari gaida tāda vietēja mēroga Jēzuliņa atnākšanu....bet tikmēr viss turpina jukt un brukt
Ieva
I
Beidzot viens prātīgs cilvēks.
demokrats
d
Vai endzins vispar ir nojudzies? Kurs tac cer, ak vins cilveks ievedzis Latvija saulita, vai to izvedis no bankrota, tautu no apzagsanas un lielas nabadzibas, par to tacu neviens nesapno? Runa ir par to, ka demokratiski un taisnigii r ,ak latvija prezidentu ievel Latviajs pilsoni un lidz ar to prezidentam uztic lielakas pilnvaraas un atbildibu, jo prezidents ir tautas velets. Visus pedejos 20.gadus Latviasj vasru ir sagrabusas 100 stulbas galvas, kuras 20. gados ir darbojusas noziedzigi pret Latviajs valsti un Latvijas iedzivotajiem, vai to endzins nav pamanijis? Un, lai Latvija butu kads politskais lidzsvars, kontrole par saeimas 100 mulkiem tad pareizi butu, ja jau Saeimu ievel Latviajs pilsoni tad ari prezidentu ir jaievel Latvijas pilsoniem, jo prezidents paraksta visus likumus, pirms tie tiek izsludinati, tatad prezidents butu tik pat nozimiga persona ka ir sie mulki deputati. Un ir jiet el talak, ta ka Latvija iedzivotaju skaits strauji samazinas tad ir japienem likums, ka Latvija ir vajadizgi tikai 51Saimas deputatsi jo sos lielo liekezu baru ka lidz sim nav lietderigi uzturet un nabadziba un pusbad dzivojoas tautas rekina.
antimons
a
Piekrītu Endziņa kungam. Tautas vēlēts prezidents nav nekāda panaceja. Diemžēl politiskajā vidē valda no tautas atsvešinājusies politiskā elite, nupat jau jāsaka- "neaizskaramā nomenklatūra". Tā nebūt negrib solidarizēties ar pārējiem, kam algas un ienākumi samazinājušies, bet grib tikai lielākus labumus izplēst no budžeta. Tāpēc ir nepieciešams ļoti nopietns "remonts" šajā jomā. Bet prezidents viens to nespēs veikt.
bet uz karu var aizvest
b
arī viens. Un lielzagļliem vajag tikai karu, lai notītos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas