Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Ēnu ekonomikas apkarotāju motivēšanai atvēl divus miljonus latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Laba doma, vienai partijai vēlēšanu kampaņas līdzekļi sagādāti. Forši!
Ss
S
Rakstīt var daudz rat ar var cik iziet tik šiem ir tas viss pie vienas vietas jo reali vini nau aizsniedzami.
ēna
ē
Ar dāsnu roku valdība piešķir miljonus ēnai, lai redzētu gaismu, izliekas, ka neredzētu sen zināmās ēnu puses, tikai uz priekšu, netērējam jau personīgo naudu.
Vārds
V
Vai paredzēta samaksa par stučīšanu? Cik zināms, Stabu (kādu laikuFr.Engelsa ) ielas mājā no stūra dažs labs iegāja un nodevis kādu, saņēma 30. rb. Starp citu, ļoti simboliski.
Kaparšmits
K
a no KNABa nobijaaties??? ... vajadzeeja vienu ļimonu šiem ar un tiesnešiem , lai nav jaaņem no noziedzniekiem pabalsti truukuma mazinaašanai
he!
h
Domā ar to pietiks? Apetīte aug ēdot un ,kā zinām, ne vienam vien tā ir neremdināma.
  • 5
  • 0
Kā vienmēr:),
K
motivē ar naudu ierēdņus " varoņdarbu " veikšanai:)
Vija
V
Vai tiešām bez motivācijas valsts sektorā neviens negrib strādāt? Laiks tādiem darbiniekiem pāriet uz privāto sektoru, lai uzkrāj pieredzi naudas pelnīšanā............... pēc tam būs laimīgi par jebkuru naudiņu strādāt budžeta iestādē
skumji!
s
Visumā jau tas atmaksāsies! Tikai tā jocīgi sanāk: visiem vienkārši jāstrādā, lai izdzīvotu, bet šiem vajag motivāciju kā ēzelim burkānu!
  • 7
  • 0
mazais uzņēmējs
m
Valdība dodiet iespēju nopelnīt, mēs uzņēmēji paši visus nodokļus samaksāsim. Man liekas, ka būs lielas ziepes.Mazos izsitīs pa visam. 10 miljonus samaksāt Stradiņu slimnīcai un neviena vainīgā? cik varētu radīt darba vietas par šiem līdzekļiem?
arsēnam
a
vismaz valsts nesmirdēs
Phe
P
Zagļo zog, slēpjoties aiz lozunga: ķersim zagļus... Cik pretīgi un ciniski!
Vienotības kliķe smird.... Ko tur d
V
Vides aizsardzības un reģionālas attīstības ministra Edmunda Sprūdža nodokļu «optimizācijas» shēma ir klasiska, bet daudzviet pasaulē tā tiek stingri ierobežota, Neatkarīgajai pastāstīja bijušais Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektors, ekonomisko zinātņu doktors, Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) profesors Kārlis Ketners. Viņš šajā jautājumā RTU studentiem lasa speciālu kursu un ir izpētījis dažādu valstu pieredzi. Jāatgādina, ka, jau būdams valsts amatpersonas statusā, E. Sprūdžs pērnā gada beigās no viņam piederošās SIA Sensum Solutions (agrākais nosaukums – SIA Hansa World Latvia) aizņēmās 108 408 latus, kas ministra jau tā lielās kopējās parādsaistības palielināja līdz 409 000 latu. Darba algas aizstāšana ar aizdevumiem valdes locekļiem, kuri vienlaikus ir arī šo uzņēmumu īpašnieki, ļauj «optimizēt» uzņēmējiem tik netīkamās sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas (35,09%) un iedzīvotāju ienākuma nodokli (25%). Reformu partijas biedros Neatkarīgās publikācija par ministra izmantoto nodokļu optimizācijas modeli radīja asu pretreakciju. Viņi publiski stāstīja, ka E. Sprūdža gadījums nav salīdzināms ar nesen nokauninātā Vienotības Saeimas frakcijas vadītāja Dzintara Zaķa piekopto nodokļu «optimizācijas» shēmu. Neatkarīgā piekrīt, ka E. Sprūdža un Dz. Zaķa gadījumi nav identiski. Nokauninātais Dz. Zaķis «optimizēja» aptuveni 8000 eiro. Turpretī, lai saņemtu algā minētos 108 408 latus, E. Sprūdžam būtu jāšķiras no 54 000 latu un viņam piederošajai SIA Sensum Solutions – vēl no 39 120 latiem. Abos gadījumos «optimizēti» arī dažādi nodokļi. Dz. Zaķis «optimizēja» pievienotās vērtības nodokli, bet E. Sprūdžs obligātās sociālās iemaksas, no kurām tiek maksātas pensijas, un iedzīvotāju ienākumu nodokli, no kura dzīvo ministra pārraudzītās pašvaldības.
  • 4
  • 1
Vienotības triumfs
V
14. augusts (2012) 14:54 Iedzīvotāji uzskata, ka valdības jaunie cilvēki pusgada laikā neko nav paveikuši (1) LETA Vairākums jeb 75% Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju piekrīt Latvijas prezidenta Andra Bērziņa viedoklim, ka «valdībā iesaistītie jaunie cilvēki pusgada laikā neko ievērības cienīgu nav paveikuši», liecina pētījumu aģentūras TNS sadarbībā ar LNT raidījuma 900 sekundes augustā veiktais pētījums.
Ēnu ekonomikas motivēšanai atvēl di
Ē
Labs pasākums. Vienotības kliķe (V+VL+RP) rullē! Ko tajā kliķē dara VL? Arī zog vai noskatās un mācās?
Vienotības zaicim, RP sprudzim- mka
V
Ēnu ekonomikas motivēšanai atvēl divus miljonus latu. Vai cik patīkami!
Man patika.
M
Zacim un spraidžam vajag, štokijam vajag, puļķim vajag, jaunspupam vajag, rižās vecim vajag... nu tā tie divi aizies...
  • 6
  • 1
.
.
Izskatās, ir atrasts jauns veids, kā palielināt valsts budžeta finansējumu atsevišķām iestādēm :)
Bija
B
cik man maksaas, lai motiveetu mani stradat un piedalities veleshanaas? :))))
hi
h
Maitas. Būtu labāk tos miljonus atvēlējuši jaunu uzņēmumu radīšanai. Ne no kā nevar uzsākt uzņēmējdarbību!! Tagad atvēlēja paši sev aprīšanai, tā jau no taukiem sprāgst pušu. Muļķu zeme.
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas