Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ēriks Jēkabsons: PLL konglomerātā ar vecajiem čekistiem zudusi TP nacionāli labējā pozīcija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Jums vienīgajam ir visobjektīvākais komentārs par šo "Dieva brūtganu",bet čekas īstenu piraiju.Tā kā Lesčinskis un Co zina KAS ir Ēriks Jēkabsons un citi ARĪ,tad vienīgā iespēja šim politkretīnam ar Baznicas vīģi sirdsapziņai,kuras faktiski viņam NAV,pieslieties VL,jo tie ar mieru ņemt pašu velnu "за не имением выбора".Dzīve arī pierādīs,kas ir pats veidojums VL.Tāds ar tādu sazatikās!Jēkabson,šis tavs konglomerāts ir viltusnacionāļi ,kuriem uzdevums atņemt balsis Vienotībai u.c. latviskām partijām. Painteresējaties,ja ir radi ASV KO !! sludināja Jēkabsons TUR no kanceles?!VDK svētos rakstus!!Neaizmirstiet VL vēl vienu "nacionāli"- Pupuru.Arī viņa CV ir izpētes cienīgs!Tie ir tie jaunie VDK kadri sagatavoti "TUR".
krists
k
Man prieks ka Jēkabsons atgriežas politikā, kaut diemžēl tikai kā konsultants. No tā Latvija būs tikai ieguvēja. Viņš ir GODA VĪRS un attīrīs to politiku no salašņām. Lai izdodas Ērik! Es esmu gatavs stāties Jūsu armijā! Un noteikti balsošu par Visu Latvijai patiecoties tādiem cilvēkiem kā Jūs, kā Raivis un Imants!
roka
r
jautājums ir kurš no kura rokas tad ēda? Vai tik nebija tā, ka Šlesers nemaz tolaik nebūtu varējis LPP nodibināt bez Ē.Jēkabsona atbalsta un kontaktiem. Un varbūt tieši A.Šleseram Jēkabsons bija kluvis par traucēkli un biedu, jo nevarēja Ē.J. pierunāt uz netīram štellītēm. Tādu variantu nepieļauj, ko?
Kursis
K
Ja, patikami dzirdet patiesibas vardus ! paldies Erik ! (mes savlai tikamies Ugaalee)
nu, tb
n
haritonova dobeļa spirta kontrabandas pierobežas banda
labājais čekas berezovska zi
l
'kriestieši'...hi hi hi garlaicīgi gan pie mums nav.
jONIS
j
Dzeris vai dzēris, viens pīpis un viens murgs. Visu Latvijai bez Tēvzemiešiem.
just me
j
Nu ko..welcome to reality, Eric $-)
Zinta
Z
Preciizs apraksts !
Karmena
K
Negribas lasīt komentāru kaudzi, bet es ceru, ka kāds ir uzdevis jautājumu Ē.Jēkabsonam, kāpēc viņš, it kā kristietis, it kā luterānis, atbraucis uz Latviju, nedibināja un nenostiprināja Latvijas KDS, kura joprojām nīkuļo un nesavāc pat 0,0 % balsu . Kāpēc vajadzēja atbalstīt un veidot šo Jaunās paaudzes atbalstīto "hameleonu", kas nu jau ar TP apvienojies, bet joprojām mēģina tēlot vienīgo kristīgās vērtības atbalstošo spēku un tikai tracina kristiešus ar savām mamonu pielūdzošajām atrakcijām.
no laukiem
n
Tas ir pareizi teikts.Paldies par drosmi!
tautietis
t
Jekabsons vel daudz ko varetu pateikt !
Ilga no Kurzemes
I
Beidzot Erik ! ;-)
lux
l
Man arī tā pēkšņi ar dievticību saslimusī Skaidrīte Bikova Gūtmane nav simpātiska. Taču pirms par kādu runā, noskaidro precīzi. nav viņa nekāda letoniste bijusi. Viņa bija pietiekami laba literagtūrzinātniece LVU TOREIZ. Taču ar mācīšanu miljonārs nekļūsi un pārsviedās uz ticības biznesu, tieši tāpat kā Vanagu Jānis.
K-K
K
... VL uzmanaties lieku reizi - 'vilks spalvu met, ne dabu' !!! Sads tevins lai pierada savu patriotismu ar darbiem, ne ar muti !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas