Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

ES prezidenta amatam izvirza Beļģijas premjeru van Rompuju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pom
p
Jāsaka Rompejs.
tttttttttttt
t
vvf vari doties ari uz franciju, tur krievus mil
jet
j
Vienkārši briesmīgi komentāri. Piedevām pamatā no tādiem nikiem, kuri iepriekš nav redzēti - tātad štancējam uz nebēdu. Nekur Rietumu mēdijos VVF nav tā nolieta ar mēsliem kā mūsu pašu Latvijas komentāros. Piedevām reāli tiek liets. Piemēram, apgalvot, ka VVF ir veca, ir vienkārši nožēlojami. Viņa izskatās par 20 gadiem jaunāka par saviem gadiem un prāts ir gaišāks un asāks kā daudziem mūsu politiķiem. Redziet, patiesi inteliģents cilvēks nekļūst par marizmātiķi. Ja nu vienīgi ir kāda iedzimta nosliece uz to. Ēvalds Valters arī 100 gados gados bija ar gaišu galvu, jo visu mūžu smadzenes trennēja, lugas mācoties no galvas. Jā, VVF bija mazas izredzes. Bet kāpēc nepiedalīties, ja jau ir tādas tiesības? Vairākos rietumu mēdijos redzēju VVF starp galvenajiem kandidātiem, vairākas valstis viņai deva priekšroku. Viņa citu kandidātu pulkā nebija nekāda pastarīte. Domājiet Blēram nebija jau no sākta gala skaidrs, ka viņa izredzes ir niecīgas. Anglofobie francūži nekad nepiekritīs britu kandidātam. Tā vietā divas lielvalstis - Francija un Vācija vienojās par neitrālu variantu - mazo Beļģiju. Piedevām nu jau acīmredzams, ka Lisabonas līgums ir parodija par Eiropas konstitūciju. Eiropas prezidents būs nevis personība ar savu viedokli, bet misters Kompromiss. Cenšoties pielabināties visiem, pazudīs aiz Sarkozī un Merkeles spožajām personībām. Prezidents bez varas. Tāds, kas netraucē dzīvot tāpat kā iepriekš. Ļoti atgādina super neitrālā Bana Ki Muna ievēlēšanu ANO ģenerālsekretāra amatā. Ja patīc gan ASV, gan Krievijai, tātad esi gudrs, bet glumš kā zutis un pats galvenais - ar visiem pa labam. Vai Piebalgu tāpat nories kā VVF? Jeb Piebalgs ir tas īsteni gudrais un pareizais? Interesanti, ka VVF dažiem te bija slikta, jo nav ekonomiste. Mjā, laikam tie pārējie visi ekonomisti, ne? Bet Piebalgs kanditē uz amatu, kurš pat nav zināms - tos komisāru posteņus Barozu izlozēs kā dāvanas. Skaidrs ir viens, ka enerģētikas joma vairs nespīd. Bet kāda tam nozīme, kurā tieši krēslā tiks. Latviju tas nu noteikti nekādi neietekmēs.
orhideja
o
Jis izaver pec Pakulu Joņa
rufo
r
nekad jau no Latvijas netikt nevienam tādam postenim, jo eiropas vecvalstis koriģēs un noteiks ko darīt, nevienam tur nevajag izlēcēju kas kāp uz galvas, pie tam vēl no tādas mazas un apšaubāmas Latvijas !!!!
No Parizes
N
VVF bija lieliska kandidate, un pateicoties vinai seit Latvijas vards skaneja labi un stipri. Freibergai bija loti liels atbalsts Francijas medijos. Faktiski Latvija vieniga no jaunajem ES valstim bija lidzvertigi parstaveta. Vislielaka ciena, sai sievietei.
Puddle
P
Pack your bags, get to the airprt, fly to CANADA and enjoy your pension, tell your grand children about achievements in Latvia.
Jaunietis
J
Lūk arī atspēlējās VVF Lielā Tēvijas kara veterānu apd..šana! Eiropā cilvēki nav ar nacionālisma aizmiglotiem prātiem, eiropieši zina, atcetras un godina padomju armiju, kas viņus atbrīvoja no fašisma jūga un nekad neievēlēs par savu Prezidentu tādu vēstures viltotāju, kā VVF.
vecis
v
Smieklīga alga 300 tūkstošu gadā! Da pie mums katrs otrais Kargins tādu algu mēnesī saņem!
t
t
vot nodevēji :(
Lelle
L
Man šoreiz ir kauns par Dombrovska tuvredzību...nu nevajag bāzties par spundi visos caurumos, kur paši saprot, ka nevar ielīst.
labs padoms
l
Bet tev novēlu laimīgu ceļu uz ateju. Dirst vajag atejā, nevis komentāros!
uz Kanadu!
u
vvf, viss brauc uz savu kanadu
patriots
p
Vienpusēji labas attiecības dabā neeksistē. Krievija nevar uzturēt ar pārējo pasauli sliktas attiecības, bet no citiem prasīt labas.
paula fane
p
Mums tādi tēli ir ļoti iemīļoti-pilna saeimakašķu, gulētāju un runātāju!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas