Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

ES valstu vadītāji aicina Lībijas līderi Kadafi atkāpties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nafta
n
Beidzot Eiropas Savienības (ES) valstu un valdību vadītāji paraada,kam vini kalpo.
goga
g
Оказывается, Израиль насобирал по всей Африке 50 тыс наёмников и послал в Ливию драться с Кадафи.
Astroloģe
A
Šitam ir ģenerāļa stāja, ne tā kā mūsu penčiem.
Imhoteps
I
Bet viņš tak nav nevienā amatā, kā viņš var atkāpties?
he, he
h
Tas ir tas pats, kas aicināt atkāpties Lembregu. Neba viņš atkapāsies, jo labi zina, tiklīdz vara izslīdēs no viņa rokām, tā uzreiz viņš nokļūs uz nārām, jo ir par ko. he, he
UFO
U
Tas taču ir Fredis.
who cares
w
Ja ļoti gribas piedalītes, aizlaid uz kādu kaimiņvalsti, pārskrien pāri robežai pie Kadafi un palīdzi šim apšaut civilos (kariņš būtībā ar to arī sākās).
GRIBU PIEDALĪTIES
G
Kad Rīgā būs demonstrācija "ROKAS NOST NO KADAFI!"
jura
j
Nav slikta doma. Mūsu lībietis Šlesers aicina lībieti Kadafi repatriēties uz vēsturisko izcelsmes vietu lībiešu krastā Ovišos. Par to Kadafi samaksā valstij (proti Šleseram) LVL 700000.
.
.
kāds miljons. kadafi gadījumā jāņem vērā visādi riski. lai kadafi par vecumdienām lībiešu krastā maksā miljardu, viņam taču ir.
ko TĀLĀK?
k
!!!Tā kā ISLĀMĀ ļoti maz IESPĒJAMA patiesa DEMOKRĀTIJA, tad pašreizējais režīms Lībijā, iespējams, vēl ir daudz maz humāns salīdzinot ar to, kas varētu būt, ja pie varas nāks radikāļi! Gan Lībijā, gan Ēģiptē iespējams BŪS KĀ IRĀKĀ! kamēr bija HUSEINS, tikmēr bija KĀRTĪBA, TAGAD - ANARHIJA! Diemžēl - īstai DEMOKRĀTIJAI NEPIECIEŠAMA DAUDZ MAZ KRISTĪGA (vai tai līdzīga) KULTŪRA!!! Ir vajadzīgs cits paraugmodelis attiecībās starp cilvēkiem: musulmaņiem Allahs ir viens - varens un bargs tiesnesis - tāpēc arī valdnieks var būt tikai viens - turklāt nelokāms, autoritatīvs, visvarens... (kristieši turpretī runā par Trīsvienību - par vienību daudzveidībā - tā jau ir demokrātijas paraugstruktūra domāšanā un attiecībās)! Visumā - Ēģiptē virzās uz armijas diktatūru - kā jau tradicionāli Tuvajos austrumos. Un nez vai BEZ Kadafi Lībijā būs kas labāks.. vēl ir variants islāma republika - ka Irānā (bet arī tur kaut kādā līmenī tauta apziņā acīmredzot saglabājušies senāki pirmsislāmiskā zoroastrisma elementi, kas ir līdzīga reliģija kristietībai, un tāpēc Irānā iespējama kaut vai kāda, bet republika) Tas, ka cilvēku dzīvībām islāma pasaulē nav vērtība, arī ir acīmredzams. Jautājums - kāpēc liberāļi tik intensīvi visu laiku iestājas par brīvo darba spēka un migrācijas politiku un Turcijas uzņemšanu ES??? lai mums sāktos tas pats, kas tur?! Un ko dos ASV, Francijas un Lielbritānijas plānotais iebrukums Lībijā? Tikai atkal bēgļus uz ES, kuru starpā var būt teroristi!
niknais
n
Kadafi kā jau lībietim jāpiedāvā pārcelties uz Lībiešu krastu Kurzemē. Lai iegulda 1 miljonu eiro tur! :)
kurmis
k
Kadaffi tērpi no Judaškina.
Varroņi
V
Kad Kadafi jāaicina nogāzties un atkāpties, tad varoņi. Kad ar Dailailamu jātiekas, tad klusi čukst pa stūriem.
purveklis
p
Buldozers varētu fiksi noreaģēt un piedāvāt šim iepirkties Latvijā - 1miljons eu par smukām acīm un pāris miljardi zaļo par sadarītajiem pē un fui. Kadafi taču varēti ērti paslēpt kādā Kurzemes miestā, vai tur pusjukušu "čigāniemlīdzīgo" trūkst?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas