Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Eurobarometer īpaši piesauc Latviju, prezentējot pētījumu par nabadzību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
smukā
s
Par to, ka nav naudas rēķiniem piekrītu - sapirkuši par pirmskrīzes kredītiem 100m2 dzīvokļus (labākajā gadījumā) tagad redz, grūti samaksāt rēķinus. To, ka tādus nav pelnījuši, neienāk prātā. Arī uz mazākām platībām kaut kā negribas pāriet. Nu un tad ņaud, ka vājprāta nabadzība un krīze. Nez kāpēc bija iedomājušies, ka celtnieku algas kādus 25 gadus nekritīsies, tikai augs. Optimisms jau protams laba lieta... Protams nerunāju par pensionāriem, kuriem rēķinu apmaksa arī treknajos gados bija liela problēma. Viņiem nekas nav mainījies, ja nu vienīgi pārtikas cenas mazinājušās.
Laiks
L
Lai diena.lv pajautā LM vadošajiem ierēdņiem, kāpēc nespēj saplānot savus izdevumus tā, lai varētu piesaistīt arī ES naudu aktivitātēm, saistībā ar 2010.gada prioritāti ES - cīņu pret nabadzību? Latvija ir vienīgā no 27 valstīm, kas atteiktusies no EK naudas!!! Lai gan Eiropas Komisijas dotajiem tūkstošiem pretī būtu jāliek līdzvērtīgs nacionālais ieguldījums, runa jau nav par skaidru naudu, bet gan par spēju savas aktivitātes pieltuvināt EK prioritātei - spēja plānot šeit spēlē lomu, ne nauda tiešā veidā.
DzintarsP
D
Interesanti kas to visu pieļāva? Tai strīpai, ko nosodīja viens no tām gaišajām galviņām runājot par 13.janvāri (nesaprotu kāpēc ir apklusts par 13.novembri?), bija jābūt pārkāptai daudz agrāk un šobrīd lēmumi būtu daudz drastiskāki skatoties tieši uz resno galu, bet tā nu ....
puika
p
Kas ir nabadzība?
Mareks
M
pasi esam vainigi,ja laujam sevi apjat neskaitamas reizes.Kalnu valstis tu nekad nevaretu kadu akrapt neskaitamas reizes un pec tam mierigi braukt ar mersi,tur vienkarshi nodur ja ne tu pats tad kads no tavas gimenes,savu gimeni tur aizstav....seit vajag tapat lai saprastu
Arcis- Omai
A
Turpini vien nečīkstēt un varonīgi panest visas "īslaicīgās grūtības". Tikai neaizmirsti, ka drīz ne tikai nečīkstēsi, bet arī varbūt neelposi vairs, ja šitādā garā turpināsi atbalstīt neliešus ar savu klusējošo piekrišanu. Ar kaut ko ir jāsāk, kaut vai ar čīkstēšanu. Tā arī mazi bērni dara, bet kad paaugas, tad pati zini, ko dara... Arī mūsu čīkstēšana jau sāk pāraugt citās darbībās (neaizmirsti baušķeniekus!), un šis process drīz iegūs lavīnas spēkus, kas aizslaucīs ne tikai tiešos zagšanas un korupcijas subjektus, bet arī viņu klusējošos atbalstītājus, tevi, vecene, ieskaitot. Esi gatava tam!
aldis
a
kas tad tev bija tik daudz pirms tu nonaci Eiropa??? Kirzas zabaki? mums ir jastrada, jamacas un jakontrole savi politiki. Neviens to musu vieta nedaris. Un pietiek vienkarsi launi nerst un nerst un nerst.
beidzot!
b
Pastalaas, bet Eiropaa!
sirmais
s
Pastāviet kādā lielveikalā un paskataties kā tie badā mirēji iepērkas un jums būs skaidrs par''bada''līmeni Latvijā. Pie datora sēdu tāpēc, ka esmu pensionārs.Ne kad nav ienācis prātā,ka mani mocītu bads.Protams ja pensija būtu lielāka nebūtu dusmīgs, bet padomiju atpakaļ,lai dievs pasargā no tādas''laimes''.
vēl Oma
v
Ja esam neapmierināti ar saviem kampējiem, tad pašiem vajag tikt ar to galā nevis bļaut un gaidīt, ka kāds ieviesīs kārtību! Tik vien esam panākuši, ka pēc mūsu bļāviena skaļuma tiekam ierindoti tabulu apakšās.
Oma - čikstētājiem
O
Paši sevi esam pazemojuši pasaulē! Baigi nabagi un neēduši sēdiet pie datora un vaimanājiet! Riebjas tā nemitīgā cīkstēšana! Darba laikā klejo pa internetu un raud, ka kāds atņēmis slinkošanas piemaksas!
lieciba
l
Par so Latvijas telu pasaule, kurs ir sasniegts neterejot pat ne viena santima, pateiksim "paldies" godmanim, gailim, birkavam, naglism, grutupam, berziniem, freibergai, krastam, skelem, kalvitim, godmanim, demakovai, zalanam, seglinam, pantalejavam, gutmanim, kinnam, rozem, gegerim, inkenam, libanei, rubenim,kruzem, editei jansonei.....visiem visiem tiem kuri 18.gadus ir pasaizliedzigi zagus, laupijusi no Latvijas valsts, kuri ir aplaupijusi latviesu tautu, kuri ir pienemusi tadus likumus, lai likumu aizsega pasi vini varetu zagt, laupit, korumpeties un netiktu tiesati un soditi. Jacer, ka vissa latviesu tauta, kura pec si holokausta, genocida kads ir piedzivots pedejos 18.gados, Latvija un arpus tas robezam sos zaglus, korumpantus, latviesu tautas slepkavas nolad un nolades vinus lidz muza galm tikmer kamer vini un vinu pecnaceji izniks ka launas nezales no Latvijas valsts.
arcis
a
Bet vēl zemāk arī taču var krist! Atceramies skatus no Āfrikas- bērni ar kaulainiem rumpjiem un uzpūstiem vēderiem, lidmašīnu atvestā humanitārā palīdzība kā, piemēram, maisi ar miltiem un tml. Tas viss vēl mums priekšā, bet, kā par nelaimi, ļoti strauji tuvojas ar pie varas esošo aktīvu atbalstu, jo viņus aizvien vairāk uztrauc gaidāmās vēlēšanas nākošgad nevis tautas bezcerība. Vienīgā cerība- nevis ekonomikas sildīšana, bet jau karsēšana; darbavietu un strādājošo skaita krasa palielināšana; pārdomāta un godīga progresīvā ienākumu nodokļa varonīga ieviešana. Lai beidzot K un K, un citi kampēji, puķenieku ieskaitot, sāk dalīties ar tautu savās, visticamāk sazagtajās, vērtībās. Citādi apriebies dzīvot šajā amorālismā un nabadzībā. Vai tiešām visiem latviešiem būs jāpamet sava etniskā Dzimtene?
NAV VIENALGA
N
bet, kas tad ieveel saeimu un valdiibu?! citplaneetieshi...mezja ruukjiishi vai nekauniigas pukju lauminjas!?! tauta+valdiiba=valsts pashi jau visu sachakareejaam, jo paaraak paljaavaamies, ka visu izdariis muusu vietaa! latvietis jau pieradis, ka vinjam dod komandas, kuras arii paklausiigi izpilda! shajaa gadiijumaa augstaak staavoshie ir taadi pashi nejeegas kaa tauta, taapeec arii shaads rezultats!
fiksais
f
Vai kādam ir šaubas, ka valdība plāno pārvērst Latviju par milzīgu geto? Viens vadonis strīpainā ādas žaketē braucot vienīgajā valsts auto - pārējie visi sildās pie liesmojošām ugunskura mucām un gaida kārtējo devu zupas virtuvē. Eirobarometrs varēs šeit filmēt Graustu miljonāram līdzīgus sižetus visā Latvijā! Beidzot sapnis par nabagu pastalās, bet brīvā Eiropā piepildās!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas