Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Feiferis pārsteigts par Brigmaņa vēlmi viņu redzēt premjera krēslā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Liva
L
ahā, februāra vidus, sākas Aivara Lemberga prāva, bet Aivars Lembergs tiek uzskatīts par vienu no risinājumiem premjera amatam, ahā --- Viņš, ko, nopietni? Nē, bet tiešām? Pie reizes ar Lembergu vajadzētu 100 no deviņdesmitajos iesēdinātajiem reketieriem pieņemt darbā par Saeimas deputātiem. Gan Saeima būtu nomainīta, gan arī bijušo cietumnieku resocializēšanās problēma atrisināta. Mēs tomēr esam vareni un diženi pilsoņi, un esam spējīgi pierādīt pasaulei, ka lai cik dziļā bedrē mēs nebūtu, kāds tomēr atradīs veidu, kā ierakties vēl.
Lāpītāja.
L
Hm,tā Lelle gan mums tāda interesanta un expresīva būtne....tad viņa par rīkļu graušanu,tad par kāršanu, tad par izmēzšanu....tad par vēl visādām eksekūcijām,interesanti,kā viņa to visu pasniedz kad tiek uz tām savām SCP darba grupām, tad jau tur visam jāiet pa gaisu.......es gribētu redzēt, būs jāiet paskatīties.
Lelle
L
TP un ZZS viens uz otru: "Tu muļķis! "Tu pats muļķis!" Kaut viņi viens otram rīkles pārkostu...
kārlis
k
Kombinācija 08:42 Kāds ir pamats domāt, ka kāda persona, lai cik laba tā būtu, var kaut ko mainīt, ja šleseri joprojām sēdēs valdībā, brigmaņi rikosies par Saeimu, bet visvairāk noteiks ierindas biedri. Tiešām tukšas runas. ------------ vēl skaidrāk pateikt nav iespējams!.
kārlis
k
a 10:15 Brigmanis - ideāls politiķis. visu noveļ uz citiem, gatavs parazitēt uz jebkā, pat uz valsts drupām, kuras savas partijas interesēs ir jau sarūpējis un ir gatavs sagraut vēl arī valsts pamatus. nekādu reformu, labāk grimstam, ka tikai partijai labi. te arī arī ir atbilde, kāpēc mēs esam tur, kur esam un kāpēc būs vēl sliktāk. -------------- jāsaprot, ka ar lembi viss saskaņots
kārlis
k
Intervijā viņš arī saka, ka daudzām partijām šobrīd vairs nav ko zaudēt. --------------- Nu nav jau arī!
zinātājs
z
nu ko jūs, Brigmanis pārteicās, viņš gribēja teikt, ka viņs sevi ieceltu par valdības vadītāju un piešķirtu jaunu Ferrari.
lux
l
Un par to krogus dziedātaja iecelšanu par kulturas ministru - tā nv Godmaņa ideja. Viņs saprot, ka ar šādu gājienu kultūras jēdziens vispār tiek devalēts.
riņķī apkārt
r
Ja Godmaņa krišana nenotiek ārkārtas vēlēšanu rezultātā, bet pēc TP projekta, tad tas ir tas sliktākais, kas ar mums var notikt
lux
l
_bet_ Tieši tā ari ir. Lielie gānitāji jau nepalaidis garām ispēju noriet visu, ko viņš dara. Tas nenozīmē, ka nav kļūdu. Kaut gan, kā teica viens franču ekonomists, intervēts par Sarkozi uzrunu tautai pagājušnedēl, neviens uz pasaules tā īsti nezina, ko šobrid darīt. Jo vilciens, kura esam viesi, tostarp arī aldība, bezgalīgā ātrumā riopo lejā pa nogāzi un vienīgā cerība, ka nbus pārāk ilgi jāgaida, līdz atdursies pret zemi. Godmanis ir vājš komunicēajs, tas gan. Viņš ar sabiedrību runā kā ar zinātniekiem, kuri saprot lietas. Bet tas, ko vispirms iemāca ENA (augstakā administrācijas skola FR) ir tas, ka tautai viss jāparāda tā sakot uz pirkstiem. Plus visam vēl tas, ka daudzu prātos saglabajusies padomju domāšana: kāds cits atbildīgs par manu dzīvi, kādeiz bija partija, tagad Godmanis. u
Slaidais
S
Lelle no šī portāla būtu izcila kandidāte.Viņa saka,ka viņai esot liels atbalsts laukos.
hurry
h
Brigmani par prezidentu, Lembergu par viņa padomnieku!
Zhigur
Z
Liva, un shos tu sauc par reanimeetaajiem? Vinji tachu neko nedara. TP ir vieniigie, kas kaut nedaudz kaut ko plaano un reaali straadaa. Paareejie tikai domaa, kaa saorganizeeties, kaa kaadu apiet utt.
Zaljais
Z
Nee, nu bet tas tachu smiekliigi. Ne vinjiem ruup zemnieki, ne vinju probleemas, galvenais, ka tik speetu Tautas partijai ieriebt. Garaam!
kas tika noklusēts?
k
"A.Brigmanis valdības vadītāja amatā ieceltu Hipotēku un zemes bankas prezidentu Inesi Feiferi. ZZS pārstāvis uzskata, ka viņš ir personība, kas spētu vadīt valdību sarežģītā ekonomiskā situācijā." Diena Piektdiena, 7. novembris (2008) 20:50 Valdība, iespējams, sestdien, 8.novembrī, varētu lemt par garantiju sniegšanu kādai bankai, atsaucoties uz neoficiālo informāciju, vēsta aģentūra LETA. Latvijas Televīzijas raidījumam Panorāma finanšu ministrs Atis Slakteris (TP), atbildot uz jautājumu, vai "Parex banka" ir vērsusies ar lūgumu piešķirt valsts galvojumu sindicētā kredīta pārfinansēšanai, atbildēja: "Jā, "Parex banka" ir interesējusies un griezusies pēc šādas iespējas. Tāda iespēja ir nepieciešama tai skaitā valstij piederošai bankai - "Latvijas Hipotēku un zemes bankai"."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas