Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Finanšu ministriju gaida būtiskas pārmaiņas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
&&&
&
Malacis, Repše!
starp citu
s
Tev taisniiba, jaasauc atpakalj Slakteri. Tam 7.5 miljardi nebija nekas iipashs. Gan aiznjemties, gan atdot- kaa paaris pirkstus apchuraat.
Andrejs
A
Sagaida smadzeļu skalošana vai pārstādīšana?
Sniper'sEye
S
Lūdzu, sameklē kādu profesionālāku un gudrāku Dainas Robežnieces vietā -- BEIDZOT!
filozofs
f
var saprast tos ļautiņus , kurus atlaiž no darba par tukšu salmu kulšanu , protams citaas ministrijaas visi rukaa melnaam muteem ( jaapestii saveejie , kuri apzagušies teevzemes miilestiibas vaardaa) , ... nekas gan pašlikvidaacija saaksies arii paareejiem , domaajiet savlaiciigi ar ko nodarboties , varat apsveert domu aizbraukšanai no valsts , iespeejams tas buus labaak paliceejiem...
Terorists
T
Laikam jau grasās uzdāvināt ministram Repšim jaunu uzvalku.Savādāk nabadziņš staigā vienā strīpainā dermantīna uzvalcīnā un padotie viņu vērojot kļūst skumīgi un nevar koncentrēties darbam.Un ja padotie nevar koncentrēties darbam tad saņemam to ko saņemam.Prognozes, prognozes un vēl reiz prognozes ,bet visas izrādās nepildās un vai piepildīsies to zina tikai neviens.
XXL
X
Beidzot! Paldies, Repše!
hm
h
Tukšs raksts.
Andris
A
Pretēji Saeimas Juridiskā biroja iebildumiem Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija otrdien nolēma virzīt apstiprināšanai Saeimā virkni grozījumu pensiju un pabalstu likumos, kas paredz pensiju un dažādu pabalstu samazināšanu laika periodā no 2009. līdz 2012.gadam.
Palīdziet izplatīt netā!
P
Sveicināti! Ļoti lūdzu pārsūtīt šo vēstuli pēc iespējas vairāk cilvēkiem, pa e-pastiem, sms u.t.t., lai tā apceļo visu mūsu dārgo LATVIJU! Manuprāt krīze un valdības piedāvātie risinājumi iziešanai no tās ir skāruši mūs visus, un daudzus pat vairāk kārt. Katram no mums ģimenē ir pensionārs, bērns un strādājošais, kur visiem ir kaut kas "nogriezts", gan jau daudzās ģimenēs ir arī auto un gan jau kādam ir kāds dzīvoklis vai māja, kas aplikti ar papildu nodokļiem. Katrs no mums zina, ka izglītība, medicīniskā aprūpe un citas tamlīdzīgas lietas Latvijā jau kādu laiku ir LUXUS pakalpojumi. Es pieņemu, ka katram mums ir gadījies šīs birokrātijas dēļ skraidīt no vienas ēkas uz citu, un gala rezultātā aizsūta atpakaļ uz pirmo ēku. Vai gaidīsim kad mums uzliks nodokli par gaisu ko elpojam? Un tas viss tikai tāpēc lai uzturētu to milzu birokrātiju??? Tādēļ: ļoti, ļoti aicinu pievienoties Studentu rīkotajai akcijai pie Ministru kabineta 1. Decembrī pulksten 11:00. Manuprāt, vairs nav nekādas nozīmes, vai esam studenti vai nesam. Lai šī akcija nav kārtējā atstāvēšana, kuru pēc tam apsmej, ka ieradās pāris 100 cilvēku. Vienojamies beidzot un esam vienoti! EJAM IELĀS !!! ,
Oskars
O
Medvedevs to risina ĀTRI ar SPĒCĪGU ķepu NOVĀĶ pusi KREMĻA ĢENERĀĻU,bet Latvijā nevar atrast MILJARDA ZAGĻUS. Zatler parādi ko ARMIJA prot.
Zane!
Z
Repše būtu pirmais jāatlaiž. Lielākais ļaunums Latvijas tautsaimniecībai.
PAD
P
PAR STRĀDĀJOŠO SKAITU NAV NE VĀRDA. KĀ VAR ZINĀT, KO NOZĪMĒ SKAITĻI 25 UN 53? DAUDZ? MAZ? DODIET ANALĪZI, RĀDIET PROCENTOS. JŪS TAČU FINANSISTI GALU GALĀ. TAD DODIET SKAIDRĪBU. TAD LAIKAM TIK PAT NESAPROTAMI IR JŪSU VALSTS GADA BUDŽĒTS.
makulatūra
m
kurš te gaida kādas izmaiņas? Visi gaida pārmaiņas un uz labo pusi.
ohooo!
o
vai tiešām viņi sāks strādāt????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas