Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Finanšu policija lūdz apcietināt Latvijas lielāko privāto komercķīlu devēju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ieva
i
...Vivat Vivat Vivat ! Latvijas kontroles iestaades beidzot saak ruupeeties par godapraatu...!
Terorists
T
Nenoziedoja pareizajai partijai,nepadalijās ar VID un FP un nu ir rezultāts.Atlaides nedabuja,norakstītus parādus nedabuja,bet dabuja pantu par valsts apkrāpšanu un deputāšu un ierēdniecības nebarošanu. Toties Lielās zivis smej un domā,vēl viens konkurents mazāk un lai mūsu muļas tiktu klāt mūsu ofšoriem un Šveices kontiem -Ha-Ha-Ha.
īstenība
ī
A es duraks,jau nupat taisījos kļūt par uzņēmēju,bet tur vajag tikai nedaudz paslīdēt kājai vai rokai un tu jau esi žuliks.Labāk sēdēšu ar saviem 200Ls ienākumiem mēnesī un basta,varu mierīgi gulēt.
Trīne
T
Lūdzu mani atvainot - izrādās, ka Štālbergs ir daudz augstākas klases darbonis - tipisks korumpants, kuram arī gluži cits vēriens: ne tikai piepildīt savu kabatu, bet sagandēt pašu uzņemējdarbības vidi un uzņēmēja vārdu.
Trīne
T
Paši vien esam vainīgi: Saknbergs, Sviraste un Štālvilks ir tipiski `farcoviščiki` (tas ir - pēc nodarbošanās, pēc būtības - žuļiki un blēži, cits prasts, cits - vēl prastāks), bet latviskojumu neesam izdomājuši, un tā nu ir uzņēmēji, kā kāds (Augusts) Dombrovskis, Ķuze vai Morbergs... Es kādreiz domāju, kā īsti (un īsi) raksturot tās pašas laimīgās/nelaimīgās Benjamiņas nodarbošanos. Manā (iespējams, vārgā) prātā labs vietēja vidējas rocības uzņēmēja paraugs ir `Spilvas` Bemhena (neraugoties, kas tur tālāk rosās). Arī Skauģim nav ne vainas; par cenām šķendējos, bet...pērku. Un arī Ķirsons man šķiet labs paraugs, kaut esmu dzirdējis, ka viņa impērija ir īsta vergu valsts - nodzenot līdz pēdējam. Bet vai tad pasaulē kaut kur ir citādi? Tie, kas grib strādāt, neatrotījuši piedurknes, ātri vien pazūd - cits bezdabnieku patversmē, cits cietumā, cits vienkārši kļūst par pasaules klaidoni un meklē medusmaizi visur : no Islandes līdz Ugunszemei... Nu, kāds jau arī varbūt vinnē loterijā - vai uz šādas cerības var būvēt dzīvi? Nezinu. Es nevaru.
es īstais
e
nu ko, lai izdodas nosodīt vismaz uz 15. gadiem cietumā.
Arča Valm.
A
Nav brīnums, ka vidusmēra proletariāts pēc definīcijas neuzskata, ka uzņēmējs var būt godīgs un cienījams sabiedrības loceklis. Tāpēc, ka katrs žuļiks, kurš apgroza naudu, medijos nez kāpēc tiek saukts par uzņēmēju. Vai varam salīdzināt šo Sviridovu, piemēram, ar maizes cepēju Skauģi? Vai saucamais uzņēmējs Štālbergs? Uzņēmēja Vilkaste? Uzņēmējs Saknītis? Utt. utjpr.
!
!
Uzņēmēja... Nja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas