Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FKTK plāno pārsūdzēt VK ziņojumu par "Parex" pārņemšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pegasžokejs
p
Mirdz priekšā mums Ginesa rekords(ir Zimbabvei garām jau tikts),jo afērās nospēlēt veselu valsti-šis rezultāts tiešām nav slikts! Kas Laventam nebij pa spēkam,G-8,Latvenergō,-nu Ivariņš ,velkot no dūkstīm Vaļerku,jau Latviju izsolē dod! Ak,naivajā pingvīnu tauta,kam Silītes logus pat žēl,-Vaļeram lai Maldīvu pludmales ļautas,tev miljardus nogriezīs vēl! Ja Karginiem+Krasovickiem vēl dēstīts nav izturīgs stabs,tad,tautiņa naivā,tev jāmācās ticēt,cik Linčs bija tiesnesis labs! Ak,sirsnīgā pingvīnu tauta,-vēl tevī nav pamosties zvērs,-reiz krāpniekiem maksāt ar dzīvībām liksi,kad pilns būs tavs atriebes mērs! No Maldīvām saņēmu vēsti-it romantisku,jā gan- to rakstot pilsonis Valērijs Kargins,viņš kožļenes dāvāšot man! Kad nobraucu Maldīvu salās,tur pretī man nāca viens džeks,es vaicāju viņam,kur čoms mans Vaļera(varbūt,pat ka rakstīts jau čeks?) Tad teica man Maldīvu mačo,lai tinos es,kamēr vēl dzīvs-,ja negribot ribās 9 gramus,Air Baltic uz Rīgu-par brīv! Tur būšot jau pasts no Sorento,ko rakstot meitene man,kas mani nepacietīgi gaidot,lai dziedātu dziesmiņu man ! Rīb tamtami,dej kanibāli,rūgst mučelēs skurbs palmu vīns-ir Mald'vās labi,-no Latvijas tālu,un netraucēs pat helovīns! Nu re- esam vismaz tikuši pie laikmetīgākas Sorentoziņģes,ko varam kopīgi padziedāt turpmākajos tautas saietos .Autortiesības nekačāju,lai grupām,kas ziņģi aranžēs,veicas kļūt populārām un jums visiem labi dziedas!
pegasžokejs
p
Tiešām,arī RD departamenti,kas sākumā bija SEB klienti,nezināmu iemeslu dēļ(un šos iemeslus,iespējamo korupciju) būtu jānoskaidro-tā varētu būt augsnes gatavošana valsts kases iztukšošanai "glābjot'PAREXu,visi pārslēdzās uz PAREX,lai pēdējais varētu aizbildināties par valsts ieguldītiem l'dzekļiem,kad pazudīs krievu mafijas nauda.Kas pierunāja RD departamentus to darīt?
pegasžokejs
p
Kad tiesāsim savus Medofus(ASV Medofs dabūja mūžamaizi aiz restēm) un viņu izpalīgus tikt pie tautas saziedotiem 300 000 mēnešienākumiem?
Andris
A
Jātiesā gan Parex dibinātāji, gan FKTK, gan valdības pārstāvji, kas atbalstījuši Parex pārņemšanu.
islandietis
i
Principa Parex ir bijis lidziga situacija ka visas islandiesu bankas!!! LV un visi LV nodoklu maksataji par to samaksas ilgtermina, tas pat bernam ir skaidrs!
Ainis
A
Pārrausim nabas saiti ar Krūmani! Lai iet un mācās pelnīt brīvā ekonomikā, kā visa tauta!
reality
r
Cāļus skaita rudenī - jeb lielīb' naudu nemaksā......
Dace
D
Kāpēc izmeklēšanu neveic ģenerālprokuratūra?
jautrais
j
... lai sprastu, ka banka iet uz grunti ,nebija jābūt ekspertam, kad "Pareks" sāka pārdot savu nekustāmo īpašumu viduskolniemkiem.. viss bija skaidrs...
xZ
x
Un kā šajā valstī vispār kāds nokļūst "amatos", ja vien ne dēļ absolūtas apatākļu sakritības (man tā bija, bet tad Tu arī esi spiests paciest un elpot to gaisu), vai totāla mankurtisma rezultātā?
ja ja ja
j
ko nu krūmane pret sudrabu, khe khe, tur pat zirgam, iespējams, jāsmejas! krūmane, iespējams, ir kaut kāds absurds, es nezinu, kā viņa tur ir ielīdusi, tai amatā! arī valsts kasē krūmane, iespējams, neko spīdošu nepaveica. krūmane, iespējams, sudrabai varētu kurpes pucēt, ja vien viņa to vispār māk. vārdu "iespējams" vajag lietot, lai visādi nesāk traucēt :)
Elita
E
Ka sis alkatiga, nekauniga pielideja, divkose vispar ir nokluvusi saja amata? Vai vinai noklut saja amata palidzeja Elita Kuzma, Maris Riekstins?
zenta
z
'Jaunietis' par daudz sazīdies mākoņu piena.
xZ
x
varētu tā kā nedaudz uztaisīt draugu ķēdi starp Krūmani - Kondaikas īpašnieku - viņa bijušo sievu, vēstnieci Zviedrijā un Māra Riekstiņa draugaļu, lai visa bilde paliktu vēl pretīgāka.
lasis
l
Kā būtu ar vienu krimināllietu pret Krūmani par nolaidību, jo ļāva Parexam visu sindicēto kredītu atkal iegāzt Krievijas vērtspapīros, ar kuriem Parex jau 1998. gadā gandrīz aizgāja pa burbuli?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas