Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FKTK prokuratūru lūdz pārbaudīt Kargina un Krasovicka "Parex bankas" subordinētā kapitāla izcelsmi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zane Grīnberga
Z
Paskatoties vēsturi...? Kāds kapitāls varētu būt PSRS armijas virsnieku dēliņiem...? Tas, ko mācējuši privatizēt vai okupēt...? Par ko šim krievam ir iedota LR pilsonība ?
K-K
K
... Vai tik zirgs nav no stalla ara - atkal ES tiesa paradis valsts aizsardzibas instituciju nevaribu kontrolet notiekoso laicigi, ka BB. ... Vai tad subordinetais kapitals nav izcelies no pamatkapitala kurs savlaicigi tika, pec K pasa autografijas sanemts vai aiznemts kaut kur Vakareiropas padibenos, lai izcakaretu valsti, ar ieguto Godmana uzdavato privilegiju ...? ...Cerams ka si PAREX lietas iztirisana bus netikvien valstij, bet ka VNF ieteikta konsolidacija, Pasaules meroga priekszime, parallela atklasme par nelegalam financialam mahinacijam !!!
Optimizācija
O
KĀDAS IR FKTK VADĪBAS ALGAS???
Būs valstij zaudējumi
B
Dravniece ir ārkārtīgi seksīga būtne, kurai diemžēl darbs ir paust pasaulei FKTK dīvainās vadības dīvainās izdarības. Ko nozīmē - pārbaudīt izcelsmi vairākus gadus veciem darījumiem??? Vai tiešām tiek pieļauts, ka Latvijas banku sistēmā jau vairākus gadus ir iespējams nelegāli iegūta nauda, kas nevis tranzītā aizceļojusi tālāk, bet gan pakļauta maksimālajam caurspīdības testam - izmantota vietējās bankas kapitālam, un tomēr nav pietiekami pārbaudīta??? FKTK vienkārši tupi blenzuši un pieļāvuši to, bet tagad "atmodušies"? Krūmane un Brazovskis konkrēti izskatās pēc klauniem, kas atkal pēdējā brīdī mēģina imitēt aktivitāti, lai piesegtu daudzu gadu bezdarbību un stulbumu.
SK
S
TOS ,ZIIDUS ,LATVIJAS IZZADZEEJUS CIETUMAA.
Z
Z
Un godmaņa kapitāla izcelsmi arī pārbaudiet!
hmmm
h
Diena dazas zinas publicee loti veelu. Kapec taa?
reālists
r
Labāk vēlu neka'nekad!
Dr.xy
D
Kadel dibinot banku Parex netika parbaudita bankas dibinataju naudas izcelsme?! Tas nozime,ka jau taja laika tika pielauts Latvija dibinat bankas par naudu kuru investe musu Valstij naidigi speki un kriminali grupejumi.
Novērotājs
N
Absurds! Pārbaudīt un subordinētā kapitāla izcelsmi ir FKTK pamatuzdevums kapitāla iemaksas brīdī, bet FKTK visu šo laiku ir ļāvis bankai to uzskatīt par kapitāla sastāvdaļu un maksāt lielus procentus!!! Šādu pārbaudi FKTK vajadzēja nevis brīdī, kad valsts pārņēma banku, bet kapitāla iemaksas brīdī, turklāt - kādā sakarā tur prokuratūra? FKTK kārtējo reizi drausmīgi izgāzušies, nodemonstrējuši savu impotenci. Kauns.
Lelle
L
Nez kapēc Krūmane, beidzot, ir pamodusies? Izskatās, ka K&K nesamaksāja...nu kā tas muļķu zemē pieņemts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas