Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Fliks: "airBaltic" jaunajiem lidostas tarifiem piekrīt "ar sakostiem zobiem"

Aviosabiedrība airBaltic jaunajiem lidostas Rīga tarifiem piekrīt, bet "ar sakostiem zobiem", tā trešdien intervijā LNT raidījumā 900 sekundes teica aviosabiedrības prezidents Bertolts Fliks.

Viņš uzskata, ka izlīdzināt tarifus nav slikti un airBaltic neesot vajadzīgas nekādas priekšrocības, taču jautājums ir par to, kā mainās tarifu likme. "Diemžēl jāsaka, ka tarifi tiek paaugstināti," teica B.Fliks. Viņš uzskata, ka krīzes laikā paaugstināt tarifus ir nepareizs signāls. airBaltic prezidents tomēr intervijā atzina: nevar teikt, ka tarifi ir tik augsti, ka apdraudētu biznesu.

B.Fliks norādīja, ka "par visu beigu beigās maksās pasažieris". Izmaiņas gan, pēc viņa vārdiem, varētu būt par dažiem santīmiem.

airBaltic prezidents atturējās prognozēt, vai tarifu izmaiņu dēļ lidostu varētu pamest zemo cenu aviosabiedrība Ryanair, taču norādīja: pieredze rāda, ka viņi slimīgi reaģē uz katru tarifu paaugstināšanu jebkurā lidostā un viņi ir aizgājuši no daudzām lidostām.

Lidsabiedrība arī neprasot nekādu atbalstu nacionālajai aviokompānijai, taču B.Flikam neesot saprotama nostāja, ka lidostai arī krīzes laikā ir jāstrādā ar peļņu. Viņaprāt, tā varētu mierīgi 1-2 gadus strādāt ar maziem zaudējumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Valdība par lidostas atlaidēm lems nākamnedēļ

Krīt konkurences uzraugu nīstās atlaides lidostā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas