Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FM: likums neprasa Melngaiļa algas samazināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hehe
h
ka ir LMT, Binde kungs?
Drakonam
D
Privatizacijas agentura ir valsts a/s
Drakonam
D
Divas lietas - juridiski Parex pieder Privatizācijas aģentūrai, kas tiešām nav valsts ---------------------------------------------------- ------ Ka var piederet kaut kam, un tas kaut kas i ne pirkstu nepakustina, bet lai valsts visu maksa! Un kam pieder Privatizacijas agentura? Valstij! kas te mulki laiz!
Drakonam
D
Kurs te atbild ar savu mantu, pilnigs mulkis esi vai?! Vai K&K kaut latu ir iemaksajis Parexa glabsanai? Pilnigi neko, neatbild ne ar mantu ,ne naudu! Taa ka siiis pasakas nevajag stastit! te neviens neparko neatbild! Tikai pingvinam jaatbild par visu.
Viskas
V
kad darbu sak bankrotejusa uznemuma ( Parex), tad algas sakuma nav nekadas, lidz bridim, kad uznemums sak nedaudz pelnit, tad ari vaditajs sak sanemt nedaudz un ja uznemums pelna aizvien labak, tad ari vaditajs! Bet kas notika Parexa gadijuma! Melngailis bankrotejusaa uznemuma no pirmas dienas sanema vislielako atalgojumu 12 000 ls! Kur tada nauda vareja rasties, ko vinam maksat??? Valsts iedeva un dod lidz sim! Bet kad nepieciesama algas samazinasana krizes sakaraa, tad luk valsts likumi vairs uz Melngaili neattiecas! Kas tev visu laiku maksaa algu, jo Parex vel nav nopelnijis ne lata!!!!!!!!!!!!!!
rufo
r
kas vispār domā ka šeit maz kas uzlabosies ?????????????
Aita
A
Jaa,jaa,kad pensionaariem nonjemt indeksaaciju,dazhu LS apmeeraa tad pacelj tikai rocinjas un likums sagroziits kaa vajag,bet kad kjerties pie treknaa gala tad chushs,likums neljauj.Lai velns vinjus visus parauj,un lai SVF tieshaam nedod vairs ne sanjtika.Tad varbuut vienreiz saprastu tie bullji ka arii shiem vajag vienreiz pierauties,patrioti saucas,tpu...
drakons
d
Divas lietas - juridiski Parex pieder Privatizācijas aģentūrai, kas tiešām nav valsts. Otra lieta - protams, var runāt par lielu algu, bet šajā gadījumā jārunā arī par lietu atbildību. Kā zināms par apzinātu bankas novešanu līdz maksātnespējai, līdz kurai Parex bija viens solis, draud kriminālatbildība. Tā kā 12 000 latu atalgojums mēnesī jāizvērtē kontekstā ar valdes locekļu civilo atbildību (atbild ar visu mantu - skat. Komerclikumu) un personisko atbildību (skat. Krimināllikumu).
vinnijs
v
Ja valsts nauda tai bankā nebūtu ielikta, tad Melngailis varētu censties vai nē, bet ERAB visticamāk līgumu neparakstītu! Manuprāt, Melngaiļa algas lielāko daļu vajadzētu pielikt Feiferim par to, ka atteicās vadīt Parex, jo redzēja cik tur viss valstiski un godīgi notiek.
Lurike
L
Mums to tūkstošnieku ir vairāk kā vajag- aptuveni aprēķināju pēc deklarāciju datiem- ap miljardu bankās tur tikai 12 mūsu pusbagātnieki, ko tad vēl dara pavisam biezie?
SVF Nedodiet kreditu
S
Mums to vienkarsi nevajag, ja valsts var maksat 12000 ls algu Melngailim un 29 000 Flikam. Un vini nav vienigie, kas sanem tadas! Bus jaiazraksta pasam uz SVF un japastasta sitadi brinumi. Pensijas nem nost, bet sadas algas saglaba! Tad redzes ko SVF atbildes Latvijai!
nv
n
un tad vēl brēc par to, ka jūnijā neviens nedos kārtējo 'devu'. Vai tad domājiet tur kādi muļķi vakarējie sēž? nolikvidējiet šādas algas ar visām padomju padomēm, nevis grieziet soc.budžetu (par kuru jau dabujāt pa mizu no SVF) un īsiniet štatus uz mazo algu rēķina. valstī jau drīz nebūs ne policijas, ne skolu, ne slimnīcu, bet melngaiļi ar 12.000 algu paliks. da nedos neviens jums to kredītu - nedos!
ab
a
vai tad žuliki rakstis sev neizdevigus likumus
bankrotejusi valsts
b
Kad par Melngaila un Flika algam padzirdes SVF un ERAB aptvers, kas par lietu - gan jau nelaus tik milzigas summas palaist veja Pasiem letiniem, diemel, rokas vienmer par isam. Paldies Dievam, te beidzot arzemnieki ieradusies kartibu ievest! Citadi pec paris gadiem Latvija butu novesta lidz nabadzigas Afrikas valstinas limenim, kur saujina bagatnieku nirgajas par savu tautu
klients
k
ERAB par 25% akciju samaksā tikai 100miljonus eiro,turklāt bez kāda riska,ja kas, valstij naudiņa jāatmaksā.Valstij paliek ap 70% akciju.Bet valsts tur ir iegrūdusi ap 1,5 miljardus.Ģeniāls biznes ir sanācis .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas