Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

FM: ministrijas piedāvā neīstenojamas alternatīvas budžeta papildu konsolidācijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jāpiezīmē, ka
J
pensiju nebūs arī tad, ja rītdienas bērniem nebūs darba tāpat kā tagadējiem. Labklājības līmeni daudz lielākā mērā nosaka nevis bērnu skaits, bet valsts vispārējā atpalicība un nabadzība, neprasme valsti pārvaldīt un varbūt pat apzināti sociāla bezatbildība, kas dažkārt samanāma likumos un nodokļu politikā.
diemžēl
d
Dombrovska valdība (Vienotība, ZZS) apzog zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes
ja šodien nav bērnu
j
Ja valsts šodien negrib uzņemties nekādu atbildību par bērniem, tad pensiju rīt nebūs.
par ko man atņem naudu?
p
Es tā parēķināju, un man iznāca neticamas lietas - no 373 latiem, ko darba devējs ir atvēlējis mana darba samaksai, rēlai saņemu preces tikai par Ls 173. Ls 73 darba devējs samaksā par mani sociālo nodokli Ls 33 darba devējs ietur no manas algas sociālo nodokli Ls 55 darba devējs ietur no manas algas ienākuma nodokli Ls 38 no manas pirkumos iztērētās summas ietur veikalnieki PVN nomaksai. Tātad, man atņem vairāk nekā pusi nopelnītā. Un par ko - par slikti sakoptām ielām un solījumu pēc 70 gadu sasniegšanas varbūt maksāt pensiju.
+++
+
"Kultūras ministrija rosinājusi samazināt algas" .... kuras jau tā samazinātas par saviem 40%.
Jenoti jāpadzen!
J
Visas šīs ministērijas jāiztīra no pārteju nespējniekiem, aicinot neatkarīgu ES komisiju visu ierēdņu un ministru pārattestācijai. Šī pārteju nekompetentā varza ir jāpadzen un to uzbūvēja tieši jenoti (JL) 2002. gadā 81. panta kārtība mainot likumus, kas deva zaļo gaismu pārtejnieku nekontrolētai ieplūšanai ierēdniecībā un valsts uzņēmumos. Jenoti ir jāpadzen!
Dārznieks
D
Šajā gadījumā būtu jāpiesauc "netradicionālā orientācija" dodot iespēju katrā no ministrijām kā ēnām padarboties progresīviem lauku cilvēkiem - nebirokrātiem un pilsētu uzņēmējiem - nebudžetniekiem. Uzreiz atrastos "īstenojamas alternatīvas".
Ministry of Truth
M
Zemkopības ministrija iesniegusi priekšlikumu palielināt budžeta ieņēmumus uz "Latvijas valsts mežu" dividenžu rēķina Nu, un kas te par problēmu?
Lelle
L
Nez ko viņi darīs ar nākamā -2012. gada budžetu? Pēc tā konsolidācijas, izskatās, ka te vairs pat zāle neaugs, kur nu cilvēkam dzīvot...būs visi aizmukuši, bet šitie pat nepamanīs, ka paliks vieni paši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas